Kate I Luka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Środowe buziaki dla Tygruńki i Brendy :) :) :) Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Tygra a może uda sie jeszcze kogos namówić na sobotni spacerek?? Byłoby wspaniale!! :D Quote
Ty_Asya Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='tygra']a więc cd Piekna Tygra! A wy macie juz snieg??? Quote
tygra Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 mieliśmy jeden dzień :(, co do spacerku to powiem troche później bo Łukasz chyba się rozkłąda i musze go poobserwować, ew. opuieke załątwic na czas psich zabaw Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 tygra napisał(a):mieliśmy jeden dzień :(, co do spacerku to powiem troche później bo Łukasz chyba się rozkłąda i musze go poobserwować, ew. opuieke załątwic na czas psich zabaw ja sama jestem na antybiotyku a Gera chwilowo u babci zebym mogła sie wyleczyc ale mam nadzieje, że do sobotymi przejdzie :) ew w środe jeszcze będę miała czas ok 14 :) i później :) Quote
mar....ka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 wow snieg!!!! Mój Łukasz 3 tygodnie choruje, tydzień łazi do przedszkola. Właściwie od pazdziernika, to wiekszość czasu jest w domu. Teraz też siedział 3 dni, jutro do przedszkola.Niestety ja muszę do pracy, a tak mi sie nie chce. Miło siedziec w domu, tylko najgorzej z finansami:(Kiedys w jakiejś galerii pytałas co mozna robic w domu, sama siedziałam tyle czasuz Łukaszem i nic nie mogłam znaleźc. Treaz sobie żałuję, że na allegro nic nie wystawiałam. Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 mozna robić na drutach- ja np robie :) Można gotowac:loveu::loveu::loveu: i czyyyytacć :D Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja jeszcze oprócz czytania, siedzenia na dogo i innych zajęć haftuję obrazki :) Ale dziś mam kryzys i wściekła już jestem na to siedzenie w domu :( Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Agushka napisał(a):Ja jeszcze oprócz czytania, siedzenia na dogo i innych zajęć haftuję obrazki :) Ale dziś mam kryzys i wściekła już jestem na to siedzenie w domu :( cóż ja od dłuższego czasu mam kryzys bo od 2 tygodni jestem chora i nie moge sobie na spokojnie posiedziec w domu...:roll: do tego Tza nie ma od pon do pt i od sob do niedzieli....:angryy: Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ehhh mój TZ też jest w domu gościem. On w pracy, syn w szkole a ja w domu... dobrze że jest Tina bo chyba bym oszalała... Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Agushka napisał(a):Ehhh mój TZ też jest w domu gościem. On w pracy, syn w szkole a ja w domu... dobrze że jest Tina bo chyba bym oszalała... Ja co prawda dzieci jeszcze nie mam ale i tak myślę że się dobrze rozumiemy... Eh a teraz nawet Geruśki nie ma:shake: Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 My tu gadu gadu a Tygry nie ma...:mad: Quote
zuzolandia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hej ;-).......buziaczki pozna noca przesyłam ;-) Quote
furciaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 dziendoberek cio tam slychac w ten ponury dzionek? Quote
Kate I Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A dziewczyny nam się pod ziemię zapadły :roll: :roll: :roll: ... mam nadzieję Beata, że Twoja nieobecność nie jest spowodowana złym stanem zdrowia synusia :shake: Quote
Pysia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Witaj Tygra :multi: Co słychać u synusia? Czekamy na wiesci... Quote
tygra Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 cześć dziewczyny ja tylko na momencik u synka w maire siedzimy w domku - zagilony mocno i absorbujący bardziej, w nocy przez te gile wymiotował, ale apetyt ma co do niego nie podobne. Ciesze sie że do mnie zaglądacie nawet jak mnie nie ma :). Co do spacerku to ja mogę tak od 14 w dal wiec się dogadamy:) jutro mam nadzieję że uda mi się pozaglądać do Was i może jakieś foty zrobić buziaczki, idę do chorowitka mojego Quote
leemonca Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 buziaczki dla zagilonego syneczka od zagilonej leemoncee :evil_lol: i tarmolanko dla twoich suczydeł od mojego sucza :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='leemonca']buziaczki dla zagilonego syneczka od zagilonej leemoncee :evil_lol: i tarmolanko dla twoich suczydeł od mojego sucza :evil_lol: jaki tam sucz? toż to już prawie macho men... Pozdrowionka dla Łukaszka Quote
Recommended Posts