Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mieliśmy jeden dzień :(, co do spacerku to powiem troche później bo Łukasz chyba się rozkłąda i musze go poobserwować, ew. opuieke załątwic na czas psich zabaw

Posted

tygra napisał(a):
mieliśmy jeden dzień :(, co do spacerku to powiem troche później bo Łukasz chyba się rozkłąda i musze go poobserwować, ew. opuieke załątwic na czas psich zabaw

ja sama jestem na antybiotyku a Gera chwilowo u babci zebym mogła sie wyleczyc ale mam nadzieje, że do sobotymi przejdzie :) ew w środe jeszcze będę miała czas ok 14 :) i później :)

Posted

wow snieg!!!!

Mój Łukasz 3 tygodnie choruje, tydzień łazi do przedszkola. Właściwie od pazdziernika, to wiekszość czasu jest w domu. Teraz też siedział 3 dni, jutro do przedszkola.Niestety ja muszę do pracy, a tak mi sie nie chce. Miło siedziec w domu, tylko najgorzej z finansami:(Kiedys w jakiejś galerii pytałas co mozna robic w domu, sama siedziałam tyle czasuz Łukaszem i nic nie mogłam znaleźc. Treaz sobie żałuję, że na allegro nic nie wystawiałam.

Posted

Agushka napisał(a):
Ja jeszcze oprócz czytania, siedzenia na dogo i innych zajęć haftuję obrazki :)
Ale dziś mam kryzys i wściekła już jestem na to siedzenie w domu :(

cóż ja od dłuższego czasu mam kryzys bo od 2 tygodni jestem chora i nie moge sobie na spokojnie posiedziec w domu...:roll:
do tego Tza nie ma od pon do pt i od sob do niedzieli....:angryy:

Posted

Agushka napisał(a):
Ehhh mój TZ też jest w domu gościem. On w pracy, syn w szkole a ja w domu... dobrze że jest Tina bo chyba bym oszalała...

Ja co prawda dzieci jeszcze nie mam ale i tak myślę że się dobrze rozumiemy...
Eh a teraz nawet Geruśki nie ma:shake:

Posted

cześć dziewczyny
ja tylko na momencik
u synka w maire siedzimy w domku - zagilony mocno i absorbujący bardziej, w nocy przez te gile wymiotował, ale apetyt ma co do niego nie podobne. Ciesze sie że do mnie zaglądacie nawet jak mnie nie ma :).

Co do spacerku to ja mogę tak od 14 w dal wiec się dogadamy:)
jutro mam nadzieję że uda mi się pozaglądać do Was i może jakieś foty zrobić
buziaczki, idę do chorowitka mojego

Posted

[quote name='leemonca']buziaczki dla zagilonego syneczka od zagilonej leemoncee :evil_lol: i tarmolanko dla twoich suczydeł od mojego sucza :evil_lol:

jaki tam sucz? toż to już prawie macho men...

Pozdrowionka dla Łukaszka