DORRAG Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cześć:p A u mnie ani śladu wczorajszego śniegu i jest strasznie ponuro i zimno, brrr... Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hej :) U mnie też po śniegu zostało tylko wspomnienie i gigantyczne kałuże w parku... Tak sobie dziś kombinowałam że najlepiej by było zawinąć psa w folię :) po wejściu do mieszkania rozpakowałabym sucz i nie mialabym błota w całym przedpokoju... Quote
tygra Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 witajcie!!! u nas śniegu niet i pada deszcz jest zimno i chlapa straszna :( nawet fotek się robić nie chce Quote
Pysia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Agushka napisał(a):Hej :) U mnie też po śniegu zostało tylko wspomnienie i gigantyczne kałuże w parku... Tak sobie dziś kombinowałam że najlepiej by było zawinąć psa w folię :) po wejściu do mieszkania rozpakowałabym sucz i nie mialabym błota w całym przedpokoju... To Ty się jeszcze przejmujesz podłogą? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 tak ja po każdym spacerku mam błotko wszędzie i dlatego nie mam wykładzin ani dywanow :) Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pysia napisał(a):To Ty się jeszcze przejmujesz podłogą? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już dawno przestałam :) ale czasem mi się zdarza pomarzyć że chodzę po mieszkaniu na bosaka i nie czuję piasku chrzęszczącego pod nogami :evil_lol::evil_lol: Bo już o braku kłaków fruwających wszędzie nie marzę, od kiedy pamiętam zawsze fruwają i bez nich byłoby cokolwiek nie jak u mnie w domu :) Quote
tygra Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 skąd ja to znam- tylko u mnie kłaczki krótsze - za to wbijają się we wszystko i ciężko je usunąc potem Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Beata Tygra ma takie króciutkie włażące we wszystko kłaczki? Pamiętam jak raz byłam na imprezie i gospodarze domu mieli jamniorka który uparcie ładował mi się na kolana. Miałam czarną spódnicę z miękkiego materiału. Po tej wizycie była nie do doczyszczenia. Tak się to powbijało, że nie dało się powyciągać w żaden sposób. Tinowe kłaki da się pozdejmować ale tego nie dałam rady... Teraz jak ich odwiedzam to tylko i wyłącznie w dżinsach:evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Tygra ma właśnie takie lub troszkę dłuższe ale mało gubi więc nie ma problemu, ale Brenda gubi jak diabli a ma trochę dłuższe od Tygry i twardsze kłaczki, da się powyciągać ale pracochłonne bardzo Quote
furciaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 dziendoberek :) ja mam roznokolorowe zwierzaki, wiec jak zapomne wieczorkiem pozbierac klakow to nastepnego dnia mam wzozyste mozajki na meblach i dywanie:evil_lol: najbardziej linieje kot i Furcia:shake: Quote
tygra Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 jak miałąm persa to wyglądało jakby ktoś watę porozkładał w mieszkaniu :) Quote
Pysia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja jak idę do mamy to też ubieram się w takie ubrania których mi nie szkoda bo te krótkie igiełki są niemożliwe do usunięcia :angryy: Kudły Zmoroszelm jak juz sa to w kępkach ale żadko się to zdarza bo one same nie wypadają- trzeba wyczesać.... Za to kota kudełki mamy nawet w obiedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 ja kiedyś tego persa miałam całego w garnku z zupą pomidorową, kluseczki jeszcze przez tydzien wyciągałam mimo kąpieli - ten kot to istna oferma była, zawsze spadał, wpadał, przewracał się - ile śmiechu przy nim było Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 U nas kłaki fruwają zawsze. Z tym że teraz to fruwają całe kłęby :evil_lol::evil_lol: ONki linieją tylko dwa razy do roku z tym że każde linienie trwa 6 miesięcy :) a teraz mamy właśnie masowe gubienie futra, ciekawe w czym ona będzie chodziła jak tak dalej pójdzie.... Quote
tygra Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 kupisz jej jakieś ekologiczne i będzie szpanować :) Quote
Pysia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 tygra napisał(a):ja kiedyś tego persa miałam całego w garnku z zupą pomidorową, kluseczki jeszcze przez tydzien wyciągałam mimo kąpieli - ten kot to istna oferma była, zawsze spadał, wpadał, przewracał się - ile śmiechu przy nim było Wyobrażam sobie :crazyeye: Syberyjski ma chyba połowe futra i nieco inne ale i tak wszędzie mam kudły :mad: Dwie wielkie suki i praktycznie zero kłaków i malutki kotek który jest WSZęDZIE.... Agushka napisał(a):U nas kłaki fruwają zawsze. Z tym że teraz to fruwają całe kłęby :evil_lol::evil_lol: ONki linieją tylko dwa razy do roku z tym że każde linienie trwa 6 miesięcy :) a teraz mamy właśnie masowe gubienie futra, ciekawe w czym ona będzie chodziła jak tak dalej pójdzie.... Miałam ONke 13 lat i wiem jak to wygląda :evil_lol: Teraz umieram ze smiechu mając wielkie kudłate niufy jak ludzie mi mówią że nie zazdroszą kudłów w domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 co do ONków to też pamiętam, jak u koleżanki cała obłaziłam :) Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 tygra napisał(a):kupisz jej jakieś ekologiczne i będzie szpanować :) tak, pozostaje tylko wybrać odpowiedni kolor... Tina w futrze a'la szop? Albo w takim dredziastym :evil_lol::evil_lol: jak do mnie ma ktoś przyjść to zaznaczam, żeby ubrał się w coś, z czego kłaki schodzą łatwo i po problemie :) Tina na szczęście nie łazi po meblach więc problem mam tylko podłogowy :) Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Wiiitam serdecznie moja ukochaną Tyyygerke i jej Pancię :D Tak na wstepie sie zapytam, jakie plany na przyszły tydzień? Kiedy jakis wolny czas na specerek ewentualny?? Pytam, żeby zobaczyc czy z moim planem sie pokryje:D A tak w ogóle to slicznie Pannica podrosła, umięśniona no i coraz bardziej dorosła bo juz 9 miesięcy :D 100 lat!!!!!!!!!!:multi: I pozdrowienia od Geruśki co dziś skończyła :D Quote
anushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 tygra napisał(a):kupisz jej jakieś ekologiczne i będzie szpanować :) będzie wylansowana:lol: Quote
mar....ka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Agushka napisał(a):tak, pozostaje tylko wybrać odpowiedni kolor... Tina w futrze a'la szop? Albo w takim dredziastym :evil_lol::evil_lol: jak do mnie ma ktoś przyjść to zaznaczam, żeby ubrał się w coś, z czego kłaki schodzą łatwo i po problemie :) Tina na szczęście nie łazi po meblach więc problem mam tylko podłogowy :) Futrze a'la szop-hehe odkad pamiętam rodzice,a teraz mąż mówi do mnie szop. Nawet teściowa:))))Futra nie oddam:mad: Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 majoka napisał(a):Futrze a'la szop-hehe odkad pamiętam rodzice,a teraz mąż mówi do mnie szop. Nawet teściowa:))))Futra nie oddam:mad: Nasze ma być ekologiczne to znaczy że z niczego co żyje go nie ściągniemy. Możesz być spokojna:evil_lol::evil_lol: Pójdziemy do sklepu z syntetycznymi futrami szopskimi i coś wybierzemy:lol::lol: Quote
tygra Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Wyjątek napisał(a):Wiiitam serdecznie moja ukochaną Tyyygerke i jej Pancię :D Tak na wstepie sie zapytam, jakie plany na przyszły tydzień? Kiedy jakis wolny czas na specerek ewentualny?? Pytam, żeby zobaczyc czy z moim planem sie pokryje:D A tak w ogóle to slicznie Pannica podrosła, umięśniona no i coraz bardziej dorosła bo juz 9 miesięcy :D 100 lat!!!!!!!!!!:multi: I pozdrowienia od Geruśki co dziś skończyła :D Monika do żywych wróciłąś - super idę zaraz sprawdzić co u Was w galerii. Tygra dziekuje za życzenia :), co do spacerku tomamy wolną tą sobotę np, a w przyszłym to Ty podaj a ja się postaram dopasować, ale może w sobotę dasz radę :) Quote
tygra Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Agushka napisał(a):Nasze ma być ekologiczne to znaczy że z niczego co żyje go nie ściągniemy. Możesz być spokojna:evil_lol::evil_lol: Pójdziemy do sklepu z syntetycznymi futrami szopskimi i coś wybierzemy:lol::lol: to jak już kupicie to ja foto poprosze :) Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 tygra napisał(a):Monika do żywych wróciłąś - super idę zaraz sprawdzić co u Was w galerii. Tygra dziekuje za życzenia :), co do spacerku tomamy wolną tą sobotę np, a w przyszłym to Ty podaj a ja się postaram dopasować, ale może w sobotę dasz radę :) Ta sobota mi nawet pasuje jesli mi zajęc koleś nie przełoży z niedzieli na sobotę :) Quote
Recommended Posts