Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majoka napisał(a):
Super galeria, Tygra rośnie jak na drożdzach. Kurcze ja całe pięc dni nudziłam się na szkoleniu w Warszawie . Tak mniej więcej od 17-tej miałam czas wolny. Dopiero teraz dojrzałam skąd jesteście, mogłam suńki na żywo zobaczyc.Szkoooooda, moze nastepnym razem, bo to na pewno nie ostatnie szkolenie w stolicy.

szkoda że się nie spotkałyśmy a Tygra za tydzień już 4 mies kończy dziś ją zważyąłm (bierze antybiotyki biedactwo ma zap. pęcherza) i waży 15kg. Trochę się zdziwiłąm że już tyle - mi się wydaje maleńka

Posted

Jaka szynka:cool3: :cool3: :loveu:

A Brenda czego tak szuka <i ile waży>:roll: :loveu:

A tak to już jest, że dzieciaki rosną nam jak na drozdżach:roll: Zanim się obejrzysz, będziesz miała w domu kawał baby;) :roll: :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Jaka szynka:cool3: :cool3: :loveu:

A Brenda czego tak szuka <i ile waży>:roll: :loveu:

A tak to już jest, że dzieciaki rosną nam jak na drozdżach:roll: Zanim się obejrzysz, będziesz miała w domu kawał baby;) :roll: :evil_lol:

Brenda waży 29 kilo i ma 53cm w karku - niestety. Jest na diecie ale z kiepskim skutkiem po sterylizacji (przymusowej) ma kłopoty z hormonami i cięzko ją odchudzić szczególnie że ma 12 lat

Posted

madzia i medor napisał(a):
Jak dka mnie jest piękna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

dla mnie też ale boję się o jej stawy, mam coraz gorsze zdanie o sterylce koleżanki sunia po nie trzyma moczu i okazuje się że to się zdarza :( a sąsiadki nie przeżyłą narkozy:placz: . W sumie u nas to i tak się dobrze skończyło - ale hormony zwariowały. Z tym że Brenda miała przymusową sterylkę 3 lata temu (ropomacicze), teraz jeszcze guzy jej się porobiły.
Ale jest moją ukochaną niunią wziełam ją ze schroniska gdy miaął 5 tygodni więc jesteśmy razem już prawie 12 lat (18 lipca kończy 12 l)

Posted

Biedactwo kochane :-( :loveu: :loveu:
Tak to niestety jest, człowiek chce dobrze, a nie zawsze mu to wychodzi. Ale nie miałaś wyjścia, wymiziaj ją ode mnie, tzn, oby dwie:loveu:

Posted

tygra napisał(a):
nowe fotki jeszcze gorące :)
spacerek

a to jeden pies z dwóch J

tu już osobno

jakie smaczne gałązki J

:shake: nie wyświetlają mi się fotki !!! dlaczego!!!:placz: