DORRAG Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Witam:p [quote name='tygra']a tak włąśnie jest u mnie za oknem :) i wciąż pada śnieg No u mnie jest tak samo Quote
furciaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 uwielbiam tego psa:loveu: nikt inny niejest w stanie robic takich minek:evil_lol: a u mnie nawet grama sniegu niema:shake: nawet niewiedzialam ze gdzies pada:oops: Quote
Agushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Tak usiłuję się domyślić, gdzie Ty na Jelonkach mieszkasz ale widok z okna nic mi nie mówi :) U mnie tez biało i pada dalej... Quote
Kate I Luka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Tygrunia jak zwykle- miny pierwsza klasa :) Quote
Cimi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 U nas też padał śnieg :lol:, ale tylko rano. Poczym zmieniło się na śnieg z deszczem , a teraz nonstop leje :shake:. A mogłobyć tak fajnie :evil_lol:. Quote
tygra Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Agushka napisał(a):Tak usiłuję się domyślić, gdzie Ty na Jelonkach mieszkasz ale widok z okna nic mi nie mówi :) U mnie tez biało i pada dalej... mieszkam na Czumy, a ten widok to na tzw Park jelonki, tuż za nim jest ul Lazurowa a za nią pola i koniec Warszawy :) Quote
tygra Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 ja też lubie te jej minki, u nas też włąśnie śnieg zamienił się w deszcz ale zdążyłyśmy pójść na śniegowe charce oto one :) reszta potem :) Quote
Alka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 super :multi: pierwsze śnieżne foteczki tej zimy :multi::multi: Quote
e.v.a Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 czesc:p ale u was sniegu napadalo:crazyeye: u nas deszczpada:shake: snieg tez popruszyl troche no ale nie to co uuu was:cool1: Quote
tygra Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 tak tzrba było wykorzystać chwile i popstrykać zaraz wstaie jeszcze pare fotek Quote
Agushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 skojarzyłam sobie teraz że ten skwerek to chyba niedaleko mojej ciotki, ona mieszka na Karabeli :) reszta moich znajomych i rodziny bliżej Człuchowskiej Quote
tygra Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Agushka napisał(a):skojarzyłam sobie teraz że ten skwerek to chyba niedaleko mojej ciotki, ona mieszka na Karabeli :) reszta moich znajomych i rodziny bliżej Człuchowskiej karabeli jest po przeciwnej stronie tej polany i widze te bloki z okien:lol: Quote
furciaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ale slicznie tu wyszla:loveu: :loveu: ja juz nieogladam zdiec:shake: niemoge patrzec na snieg:placz: dlaczegu u mnie niema sniegu:placz: :placz: :placz: Quote
Agushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 To jest szansa, że jak kiedyś będe u ciotki to cię wyciągnę na mały spacerek i w końcu na żywo poznam tę Twoją pręgowaną suńkę :) Oczywiście jak się dasz wyciągnąć :) O a może znasz i moją ciotkę albo jej córkę... oni mieli dwa myśliwskie psy Nogusia i Gona, Gon już za TM... Strasznie mi się podoba Tygra:loveu::loveu::loveu: a śniegu faktycznie napadało, u mnie dalej pada ale chlapa straszna się robi... Quote
tygra Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Agushka']To jest szansa, że jak kiedyś będe u ciotki to cię wyciągnę na mały spacerek i w końcu na żywo poznam tę Twoją pręgowaną suńkę :) Oczywiście jak się dasz wyciągnąć :) O a może znasz i moją ciotkę albo jej córkę... oni mieli dwa myśliwskie psy Nogusia i Gona, Gon już za TM... Strasznie mi się podoba Tygra:loveu::loveu::loveu: a śniegu faktycznie napadało, u mnie dalej pada ale chlapa straszna się robi... z miła chęciom pójdę na spacerek wyśle Ci na pw mój nr ten, a co do cioci to jakiej rasy te pieski bo link się nie otwiera Quote
leemonca Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ale ślicznie wyszła panienka :loveu:, a u nas cały czas leje :shake: Quote
anushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :loveu: ale ślicznie wyszła..taka dumna dostojna :crazyeye: :loveu: Quote
bonita Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Wy macie snieżek? To czemu my nie? Normalnie zła jestem, u nas tylko leje i leje. Quote
zuzolandia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Witanko;-)..ooooooo jak tu fajnie snieznie .!!!!!!...a my ni momy sniegu ino leje i leje .....brrrrrrrrrr.......;-(.....harce na sniegu to jest to co Kudłata lubi najbardziej ;-)..... Mizianko dla psiaczków ;-) Quote
DORRAG Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='tygra'] Ale ślicznie wygląda na tej foteczce:loveu: :loveu: . Quote
tygra Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 fakt dostojnie wyszła - właśnie zobaczyłą psa na horyzoncie, a co do śniegu to już nie ma i teraz też deszcz leje :( Quote
Imbirka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 no to chociaz, przez pół dnia mieliście śnieżek bo u nas tylko rano jak szłam do pracy to było biało, a później deszcz załatiwł sprawę:cool3: Quote
Pysia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Witajcie :multi: U nas nie pada i nawet jest dość ładnie :multi: Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale dziwny stwór Quote
Recommended Posts