Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas też padał śnieg :lol:, ale tylko rano. Poczym zmieniło się na śnieg z deszczem , a teraz nonstop leje :shake:. A mogłobyć tak fajnie :evil_lol:.

Posted

Agushka napisał(a):
Tak usiłuję się domyślić, gdzie Ty na Jelonkach mieszkasz ale widok z okna nic mi nie mówi :) U mnie tez biało i pada dalej...

mieszkam na Czumy, a ten widok to na tzw Park jelonki, tuż za nim jest ul Lazurowa a za nią pola i koniec Warszawy :)

Posted

ja też lubie te jej minki, u nas też włąśnie śnieg zamienił się w deszcz ale zdążyłyśmy pójść na śniegowe charce oto one :)

reszta potem :)

Posted

Agushka napisał(a):
skojarzyłam sobie teraz że ten skwerek to chyba niedaleko mojej ciotki, ona mieszka na Karabeli :) reszta moich znajomych i rodziny bliżej Człuchowskiej

karabeli jest po przeciwnej stronie tej polany i widze te bloki z okien:lol:

Posted

To jest szansa, że jak kiedyś będe u ciotki to cię wyciągnę na mały spacerek i w końcu na żywo poznam tę Twoją pręgowaną suńkę :) Oczywiście jak się dasz wyciągnąć :) O a może znasz i moją ciotkę albo jej córkę... oni mieli dwa myśliwskie psy Nogusia i Gona, Gon już za TM...

Strasznie mi się podoba Tygra:loveu::loveu::loveu: a śniegu faktycznie napadało, u mnie dalej pada ale chlapa straszna się robi...

Posted

[quote name='Agushka']To jest szansa, że jak kiedyś będe u ciotki to cię wyciągnę na mały spacerek i w końcu na żywo poznam tę Twoją pręgowaną suńkę :) Oczywiście jak się dasz wyciągnąć :) O a może znasz i moją ciotkę albo jej córkę... oni mieli dwa myśliwskie psy Nogusia i Gona, Gon już za TM...

Strasznie mi się podoba Tygra:loveu::loveu::loveu: a śniegu faktycznie napadało, u mnie dalej pada ale chlapa straszna się robi...
z miła chęciom pójdę na spacerek wyśle Ci na pw mój nr ten, a co do cioci to jakiej rasy te pieski bo link się nie otwiera

Posted

Witanko;-)..ooooooo jak tu fajnie snieznie .!!!!!!...a my ni momy sniegu ino leje i leje .....brrrrrrrrrr.......;-(.....harce na sniegu to jest to co Kudłata lubi najbardziej ;-).....
Mizianko dla psiaczków ;-)