Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tygra napisał(a):
marzenia- rozmrażałam lodówkę więc zamrażarka była pusta:evil_lol:

marzenia :evil_lol: Tygra cię zdradziła bo ma ozór na wierzchu...a gdyby było pusto to język byłby w schowku :cool3:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Beatko :) Aż polazłam do okna żeby sprawdzić o jakim śniegu mówisz. Mińsk od Warszawy niedaleko a rano jak byłyśmy na spacerku nic nie padało. No i masz rację, prawdziwy choć drobniutki śnieżek sobie pada....:multi::multi:

Posted

Wiesz, zanim to do mnie dojdzie to troszkę czasu mija :) Jak dzwonię do mamy i ona mówi że pada to prawie zawsze za troszkę i u mnie zaczyna. Najpierw Wawa potem Mińsk hihihi Jak mama mieszkała na Nowym Świecie a ja na Andersa to mijało kilka chwil a teraz to już muszę dłużej poczekać :)
Ale ciesze się że pogoda zaczyna się robić podobna do zimy bo już się stęskniłam za śniegiem i Tina pewnie też, ona kocha śniegowe spacery:multi::multi:

Posted

mój syn łudzi się że wreszcie bałwanka zrobimy, w zeszłym roku zrobiliśmy dwa obok siebie małego i dużego, z marchewkami węgielkowymi oczami i guzikami, czapkami z kubków i szalikami - był zachwycony i już nie może się doczekać

Posted

Może zrobicie? :) Na razie ładnie pada... Tylko te bałwanki w mieście są ryzykowne jak jest mało sniegu. Często gęsto wklepuje się w kulę dorodna koopsko :) Przerabiałam to nie raz. W zeszłym roku u nas w parku Krasińskich ktoś zrobił hmm rzeźbę śniegową na cały trawnik. Męską rzeźbę że tak powiem, bardzo męską.. Pokusiłabym się nawet o stwierdzenie że obrazującą męskość :) Ale powiem Ci że efekt był imponujący:evil_lol::evil_lol: Ludzie zwykłego bałwanka tak nie podziwiają a toto każdy oglądał z oczami w ręku:crazyeye::crazyeye:

Posted

Agushka napisał(a):
Może zrobicie? :) Na razie ładnie pada... Tylko te bałwanki w mieście są ryzykowne jak jest mało sniegu. Często gęsto wklepuje się w kulę dorodna koopsko :) Przerabiałam to nie raz. W zeszłym roku u nas w parku Krasińskich ktoś zrobił hmm rzeźbę śniegową na cały trawnik. Męską rzeźbę że tak powiem, bardzo męską.. Pokusiłabym się nawet o stwierdzenie że obrazującą męskość :) Ale powiem Ci że efekt był imponujący:evil_lol::evil_lol: Ludzie zwykłego bałwanka tak nie podziwiają a toto każdy oglądał z oczami w ręku:crazyeye::crazyeye:

hahahaha, fajnie że komuś się chciało robić to na tak imponującą skalę - ciekawe czy leczył tak kompleksy, czy raczej zrobił to ktoś kto czuł braki związane z tą tematyką :)

Posted

na południu też nie ma co marzyc o lepieniu bałwanka , właśnie deszcz ze sniegiem pada ...:cool3: ale podobno od jutra wraca normalna zima :evil_lol:, czyli będzie znów ładnie i cieplutko:cool3:

Posted

[quote name='tygra']Lula wróciłaś do nas:multi: :multi: :multi:
wszystkich witam w ten śnieżny poranek:multi::razz:no i czego się tak cieszy z samego ranka ...ja na zakupkach zamokłam i zamarzłam:placz:
Jak Kuba był mały a chorował w tym czasie kiedy padał śnieg to lepiłam mu bałwanki na balkonie :pfajniste były .

Posted

myszolki moje - piaskowa zmieniła kolor a właściwie właśnie zmienia :smile:

i Tygrulec - gdy siedzę przy kompie tak włąśnie śpi

Posted

Alka napisał(a):
na południu też nie ma co marzyc o lepieniu bałwanka , właśnie deszcz ze sniegiem pada ...:cool3: ale podobno od jutra wraca normalna zima :evil_lol:, czyli będzie znów ładnie i cieplutko:cool3:

No przydał by się powrót do tych ciepłych temperatur, bo jutro mam wolne od pracy i w planach mycie okien :roll:

Posted

[quote name='tygra']a tak włąśnie jest u mnie za oknem :) i wciąż pada śnieg

ale zaśnieżyło :crazyeye:, u nas w przewadze deszcz...:cool3: