Imbirka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 najpierw robisz jak normalne zdjęcie, banerek czy coś w podobie, dopiero jak już masz gotowe odzielne obrazki to robisz z nich "film" Quote
tygra Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 jutro spróbuje jak nie dam rady to będę pytać Cię o szczegóły, ale mam nadzieję że nie będę musiaął Ci głowy zawracać Quote
Imbirka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 nie ma sprawy, jakby co to pytaj:lol: Quote
tygra Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 bedę na pewno uciekam już z dziewczynami na dwór, a potem kąpiel i łóżeczko - taka dziś zmulona jestem jak czasem dogo ;) dobranoc wszystkim - jutro wstawie foteczki bo mam jeszcze sporo różnych dziś pstrykanych w domku i zaległych ze spacerku papa Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:buziiiiiiii Quote
tygra Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 cześć wszystkim szukam domku dla 2 psiaków (szczeniory w typie ONka), jeśli ktoś zna kogoś kto chciałby przygarnąć cudneńka to proszę o info kluchy mają dopiero tydzień, trzy już zaklepane została suczka czarna i piesek brązowo-czarny tata rudo czarny ONkowaty wielkości mamy Quote
leemonca Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ale śliczne kluseczki, żeby tylko udało ci się znaleźć dla nich domek dzieńdoberek!!! Quote
tygra Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 myślę że się uda, oboje rodzice są bardzo ładnymi psami. Niestety suczka nie została upilnowana i efekt jest jaki jest - właścicielka miałą w planie uśpienie szczeniąt ale jak się urodziły i je zobaczyla to nie miała sumienia tego zrobić. Jak napisałam 3 mają już domki - znalazły je już w drugiej dobie życia. Mama jest bardzo miłą sunią, o tacie wiem tylko jak wygląda i to z opowiadań Quote
tygra Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 pare fotek domowych polowanie na ogon Quote
DORRAG Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 cześć:p [quote name='tygra'] No i widzę że polowanie zakończone sukcesem:evil_lol: Quote
Agushka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 polowanie na ogon jejku jaki wieloryb:evil_lol::evil_lol::evil_lol: połknęłaby pewnie piłkę nie tylko ogon hihihi Quote
anushka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 jaką ona ma paszczękę...:errrr: :crazyeye: Tygra czy ty chcesz powiedzieć,że masz kaca..???:mdrmed: Quote
tygra Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Ania-k napisał(a):jaką ona ma paszczękę...:errrr: :crazyeye: Tygra czy ty chcesz powiedzieć,że masz kaca..???:mdrmed: kac to już wspomnienie:evil_lol: dziś jest super "jejku jaki wieloryb:evil_lol::evil_lol::evil_lol: połknęłaby pewnie piłkę nie" tylko ogon hihihi Paszcza wielka to fakt "No i widzę że polowanie zakończone sukcesem:evil_lol:" polowanie zakończone sukcesem:lol: - jak zawsze Quote
Kate I Luka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 HAHAHA .. Gaston też tak próbuje... a że ogon ma ucięty to nie potrafi :cool3: Quote
e.v.a Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 haha Tygra sie naogladala kopiowanych boxerkow i tez chce miec maly ogonek:evil_lol: Quote
tygra Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='evaxon'] haha Tygra sie naogladala kopiowanych boxerkow i tez chce miec maly ogonek:evil_lol: wiesz coś w tym jest:evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 a moze ona poprostu glodna jest:evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 o niemoge:lol: co za minka:loveu: fafluniace psy sa najlepsze:loveu: Quote
Recommended Posts