Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć dziewczyny, bardzo się cieszę że nas odwiedziłyście... Ja wąłśnie gotuje suczom jedzonko i jestem na dogo z doskoku, padam dziś więc chyba już nie dam rady dziś Was poodwiedzać ale jutro nadrobie na 100 procent. Teraz mówię dobranoc i życzę wszystkim odwiedzającym milutkich i kolorowych snów :)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko ;-)..no normalnie w koncu moge se posiedziec przed kompem ;-)..jak tu fajnie mikołajkowo heh...widze rowniez ze zabiegi pielegnacyjno -czyszczace wykonuje za Ciebie Tygra ;-) tak namietnie mieli to uszko od Brendy eheh ze pewnikiem bedzie lsnilo czystoscia heeh;-)......co do siemienia ...ja tez przez jakis czas dawalm Zuzince siemie ...2 razy w tygodniu ...i nie narzekam ...teraz chwilowo odstawilam bo podaje specjany preparat na odbudowe wlosa biosel-hk ( kudlata byla powaznie chora i tablety zniszczyły jej wlos )...przy ktorym nalezy odstawic wszystkie inne ....zobaczymy jaki bedzie efekt.
Pozdrawiamy milutko .... mizianko dla rudzielców ;-)

Rudzielce pomiziane, choć jeden (tygra) nie zasłużyła - zlała się dziś na swoje posłanie, a do tego zrobiła to na zasadzie: idzie pies z przedpokoju do kuchni, pięknie staje na posłanku kuca i leje - ot tak:angryy:

Posted

witajcie !:multi:

Ale przystojny kawaler z Łukaszka, jakie ma piękne oczy :loveu:

doczytałam o wczorajszym postępku Tygry, pomyliła posłanko z trawką :evil_lol:

jak po spacerku, pogoda wam dopisała ?

Posted

Witaj Baetko :) Fajnego masz synka :) Mój Michał już wyrósł z tych dzieciących polików a takie fajne są... A strzyżenie rzeczywiście mu się przydało hihihi ja ciachałam swojego w zeszłą niedzielę bo miał jeszcze większą szopę niż Twój Łukaszek.
A tygra pewnie stwierdziła że pogoda jej się nie podoba i chciała Ci ulżyć w wychodzeniu z nią na spacerek. Dobre serduszko ma i tyle :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']
Buzi buzi dla Mikołaja :D

... i po

O jej... taka śliczna czuprynka została obcieta :crazyeye: Ale śliczniutki nadal :)
Łukaszek to taki śliczny chłopiec :loveu: Strzeżcie się dziewczyny !! ;)

Posted

[quote name='tygra']najpierw skoki

że tak spytam to po tym siemiu lnianym tak się dzieje?? :cool3: :cool3: :crazyeye: o żesz...;)
Synuś śliczny,ile on ma lat?? 5-6???:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

witam...

ojej jakie superowe skoki, Cerber też tak potrafi skakać, ale jakoś tan nigdy okazji nie ma, żeby mu fotki pstryknąć. Tygra skacze świetnie...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

spróbuję kiedyś, narazie więcej uwagi poświęca przeciąganiu liny - to jej pasja - złapać i ciągnąć po prostu raj, ale o frisbee też myślę