Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale Tygra ma śliczny kolor normalnie..jakbyś oliwką ją raczyła :p no i pannice pasują do siebie pod względem kolorów i widzę,że sie wspaniale zabawiają :p :lol:

Posted

Ania-k napisał(a):
ale Tygra ma śliczny kolor normalnie..jakbyś oliwką ją raczyła :p no i pannice pasują do siebie pod względem kolorów i widzę,że sie wspaniale zabawiają :p :lol:

od 2 czy 3 miesięcy obie są wyłącznie na gotowanym jedzeniu (kurczak, marchew, burak, ryż + olej + siemie lniane, czasem jajko, jogurt ser biały) i widzę już efekty. Sierść mają lepszą i błyszczącą, Tygra nie ma już biegunek które miała po każdej suchej karmie podawaqnej dłużej niż 3 dni

Posted

kupuję zmielone i dodaje 1-2 łyżeczki od herbaty co drugie gotowanie, a gotuje dziewczynom raz na dwa dni, te 2 łyżeczki przypadają na 2,5 kg korpusów lub szyjek z kuraka (zmielonych) 1/2 kg ryżu i warzyw troszku, a oleju na 2 dni (słonecznikowy na przemian z oliwą z oliwek 4 łyżki stolowe mniej więcej), nie daje zadnych preperatów witaminowych bo w korpusach mają wapń naturalny i nie chce przesadzić :), daje jeszcze jabłka i marchew surową czasem.
siemie daję do wszystkiego podczas gotowania i gotuje się to wszystko razem - wypada 2 dni siemie, dwa bez

Posted

Brenda dzieki tym oczkom nie była w schronie zbyt długo, gdy zobaczyłam te jej baaaardzo smutne wielkie oczka to nie było mowy żeby mi jej nia dali , a miałą dopiero 5 tygodni, jednak kierowniczka stwierdziął że i tak nigdy nie miałą matki więc mogę wziąść maleństwo :) - cudowna kobieta dodam

Posted

[quote name='Agushka']Hej Beata :)

jakie one tutaj mają kochane pycholki :) a Brenda ma takie śliczne oczka:loveu::loveu:

Czy mi sie wydaje, czy Tygra jma w pysku ucho swojej koleżanki????????????:-o

Posted

tygra napisał(a):
ale właśnie żuje, dobrze zauważyłąś, to było nie wydaje Ci się a nie nie, wydaje Ci się... krótko mówiąc trafiłąś w 10

ale jaja serio?????????????? i starsza se tak pozwala.... ale to komicznie wygląda... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: boziu kochany misiuniek kochany był głodny, albo smoczka potrzebował i posiliła się uszkiem przyrodniej siostry... no bóstwo no...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witanko ;-)..no normalnie w koncu moge se posiedziec przed kompem ;-)..jak tu fajnie mikołajkowo heh...widze rowniez ze zabiegi pielegnacyjno -czyszczace wykonuje za Ciebie Tygra ;-) tak namietnie mieli to uszko od Brendy eheh ze pewnikiem bedzie lsnilo czystoscia heeh;-)......co do siemienia ...ja tez przez jakis czas dawalm Zuzince siemie ...2 razy w tygodniu ...i nie narzekam ...teraz chwilowo odstawilam bo podaje specjany preparat na odbudowe wlosa biosel-hk ( kudlata byla powaznie chora i tablety zniszczyły jej wlos )...przy ktorym nalezy odstawic wszystkie inne ....zobaczymy jaki bedzie efekt.
Pozdrawiamy milutko .... mizianko dla rudzielców ;-)