tygra Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 witam, Łukasz jeszcze prezentów nie dostał, ale o 18 przychodzi Mikołaj i mu wręczy :) Reszta w tym roku była nie grzeczna i prezentów nie dostanie :) Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 o widze ze w tym roku mikolaj strasznie surowy jest:evil_lol: Quote
tygra Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 wyjechał do Londynu wiec bez prezentów będzie Quote
Agushka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dzien dobry :) Hmmm niedługo wszyscy wyjadą do Londynu heh nawet Mikołaj wyjechał to co to dalej będzie? :evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 też będziemy musieli wyjechać - tylko czy Londyn to wytrzyma? Quote
Agushka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 No nie wiem :) Najwyżej wyspa się pod ciężarem ugnie i po UK :) Nawet kruki odlecą bo to nie wodne ptactwo:evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 hehe tygra to moze sie spotkamy w anglii:evil_lol: niedlugo cala dogomania wyemigruje:evil_lol: Quote
Agushka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Gosia ja zostanę, będe mężnie wegetowała w pustej PL :) Quote
tygra Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 nie ja tu zostaję - mój Mikołaj wraca 22 grudnia... i ukruci mi dogo zapewne bo uważa że mam fioła na punkcie psów, on ogólnie nie lubi zwierząt :( Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 agnieszka tygra to ja bede przyjezdzac do was na wakacje:evil_lol: Quote
tygra Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 :) no tak zapraszamy, ale najpierw chyba wpadnę do Ciebie na parapetówę - tylko gdzie ja włożyłąm te gwarancje na suczydła.... Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 a zapraszam zapraszam:) tylko znajdz ta gwarancje:evil_lol: a moze jakies foteczki:cool3: Quote
Agushka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Hihi tygra, to ja musze poszukać jeszcze instrukcji obsługi psa w miejscu publicznym :) Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 aga ja przeczytalam ze musisz znalesc instrukcje obslugi psa w DOMU publicznym:oops: :roflt: musze chyba jeszcze jedna kawe wypic bo niedowidze:evil_lol: Quote
Agushka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dobra, dobra.. ty się nie tłumacz niedowidzeniem bo wiesz... włochate myśli masz i tyle :eviltong::eviltong: A przypomniało mi się jak moje dziecko kilka lat temu powiedziało do swojej kuzynki która czegoś tam własnie nie zobaczyła "Karolina, co ty? nie dojrzewasz?" zamiast niedowidzisz... :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 bosz nie wyjeżdżajcie wszyscy bo wyjdzie ze tu zostaną tylko te z terierami typu bull :razz:bo nas nie wpuszcza .....mój TZ chce wyjechać a ja zostanę :-(ale Ozzulka bym nie zostawiła / TZta mam już przeszło 20 lat a Ozzulka dopiero 2 :eviltong:/ Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Cześć Kochana Tygro... mam zaległości wiem o tym... Quote
tygra Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 witam wszystkich gości i wstawiam kilka fotek Quote
Agushka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dobry wieczór :) Mało brakowało a przespałabym taaakie fotki... To się nazywa odważny pies, moja Tina spierniczyłaby gdzie pieprz rośnie i dopiero stamtąd pokazywałą jak jest strasznie groźna.. Pieprz dajmy na to rośnie za fotelem :) Quote
tygra Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Tygra kocha wszystkich gości a ten czerwony z prezentami dostał szczególne względy :) Quote
Alka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 prawdziwy święty Mikołaj was odwiedził , super :multi::multi: i Tygra w czapeczce:loveu: Quote
tygra Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 dzięki Alu super wyszły te foteczki :) Quote
Alka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 tygra napisał(a):dzięki Alu super wyszły te foteczki :) dzięki,:oops: ale to zasługa twojej super modelki :loveu: Quote
tygra Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 tak to też ale ja tak nie umiem :( więc dzięki dzięki dzięki... Quote
Recommended Posts