Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale gaduły:-o a od 100 stronki nic tylko piją :evil_lol:

gratuluję 100 stronki i życzę następnych z mnóstwem foteczek :multi:

:drink1::drink1::drinking::drinking:

Posted

[quote name='zuzolandia']Dzien doberek ;-)...... słoneczny dzionek nas pozegnal ;-) czy beda nowe fotencje ???......pogoda ku temu sprzyjała ...hehehe
Pozdrowionka ;-)

będą po południu :)

Posted

Chyba Cię sciągnęłam myślami do mojej galerii bo chwilę przed Twoim postem myślełam, zeby do Ciebie waść bo dawno mnie nie było...:):):):)

Wy jeszcze opijacie - olaboka...:D:D:D:D

Posted

[quote name='tygra']dzięki
szkoda że jest niegrzeczny równie jak ładny;)no nie przesadzaj , aż tak źle chyba nie jest;)
Oglądałam dziś 1 raz Super Nianię i aż się przeraziłam jakie dzieci potrafia być okropne ....pracuję już tyle lat a na takie egzemplarze nie trafiłam:cool3:

Posted

mój pod super nianie jeszcze nie podpada - faktycznie tam są szokujące akcje. Ale w przedszkolu w zeszłym roku byłam u Dyrekcji na dywaniku ... Tyle że mój syn nie bije dzieci nie jest agresywny, on jest pyskaty i nadmiernie elokwetny, a do tego to taki typ intelektualny i manipuluje otoczeniem, potrafi być słodki i czaruje tymi ślepiami, a jak uzyska to co chce to jakoś mu ta słodycz przechodzi. Jest raczej drobny więc problemy rozwiązuje poprzez dyskusje. Jest mądrym dzieckiem, ale go rozpuściłam i wydaje mu się że jest najważniejszy...muszę troche nad tym popracować a będzie dobrze.

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Oglądałam dziś 1 raz Super Nianię i aż się przeraziłam jakie dzieci potrafia być okropne ....pracuję już tyle lat a na takie egzemplarze nie trafiłam:cool3:

tygra napisał(a):
mój pod super nianie jeszcze nie podpada - faktycznie tam są szokujące akcje.

ja też oglądałam to chyba ze dwa razy, i aż mi się włos na głowie jeżył...