Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Witam i obawiam się czy się alkoholizmem tutaj nie zarażę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dzien doberek ;-)...... słoneczny dzionek nas pozegnal ;-) czy beda nowe fotencje ???......pogoda ku temu sprzyjała ...hehehe Pozdrowionka ;-) Quote
Alka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ale gaduły:-o a od 100 stronki nic tylko piją :evil_lol: gratuluję 100 stronki i życzę następnych z mnóstwem foteczek :multi: :drink1::drink1::drinking::drinking: Quote
tygra Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='zuzolandia']Dzien doberek ;-)...... słoneczny dzionek nas pozegnal ;-) czy beda nowe fotencje ???......pogoda ku temu sprzyjała ...hehehe Pozdrowionka ;-) będą po południu :) Quote
tygra Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 dziękuję Wszystkim za wspólne świętowanie i odwiedzinki. Jest mi bardzo miło że do nas zaglądacie Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Chyba Cię sciągnęłam myślami do mojej galerii bo chwilę przed Twoim postem myślełam, zeby do Ciebie waść bo dawno mnie nie było...:):):):) Wy jeszcze opijacie - olaboka...:D:D:D:D Quote
tygra Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 bo my lubimy świętować, masz bardzo ładne foteczki w swojej galerii :) Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 tygra napisał(a):bo my lubimy świętować, masz bardzo ładne foteczki w swojej galerii :) dziękuję Tygra..,. :D:D:D:D Quote
tygra Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 nie ma za co - ja bliżej wieczorka wrzucę troche fotek bo teraz już muszę uciekać. Tym razem wkleje też fotki Łukaszka mojego kochanego synka Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 to dobrze, ze wieczorm, bo ja zaraz zmiatam do ojca. Na szcęście jak dasz wieczorem to nie będę misała zaległości... :D Quote
Kate I Luka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Witamy :) tygra napisał(a):nie ma za co - ja bliżej wieczorka wrzucę troche fotek bo teraz już muszę uciekać. Tym razem wkleje też fotki Łukaszka mojego kochanego synka super :multi: :multi: Quote
tygra Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 dziś wkleję zdjęcia mojego synka, suczydłą jutro :) Quote
Alicja Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ;)ale Łukaszek ma cudowne oczy :loveu:a wogóle śliczny z niego chłopczyk Quote
tygra Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 dzięki szkoda że jest niegrzeczny równie jak ładny Quote
Kate I Luka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='tygra'] Śliczne czarne oczy i brwi...... Wszystkie Łukaszki to ładne chłopaki :D :D :D Quote
Imbirka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jak to niegrzeczny?:cool3:, przecie tutaj widze aniołka:diabloti: Quote
Alicja Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='tygra']dzięki szkoda że jest niegrzeczny równie jak ładny;)no nie przesadzaj , aż tak źle chyba nie jest;) Oglądałam dziś 1 raz Super Nianię i aż się przeraziłam jakie dzieci potrafia być okropne ....pracuję już tyle lat a na takie egzemplarze nie trafiłam:cool3: Quote
tygra Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 mój pod super nianie jeszcze nie podpada - faktycznie tam są szokujące akcje. Ale w przedszkolu w zeszłym roku byłam u Dyrekcji na dywaniku ... Tyle że mój syn nie bije dzieci nie jest agresywny, on jest pyskaty i nadmiernie elokwetny, a do tego to taki typ intelektualny i manipuluje otoczeniem, potrafi być słodki i czaruje tymi ślepiami, a jak uzyska to co chce to jakoś mu ta słodycz przechodzi. Jest raczej drobny więc problemy rozwiązuje poprzez dyskusje. Jest mądrym dzieckiem, ale go rozpuściłam i wydaje mu się że jest najważniejszy...muszę troche nad tym popracować a będzie dobrze. Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 o matko, ale masz ślicznego synka, tylko pozazdrościć... a ile ma on latek??? Quote
tygra Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 jak się Łukaszek podoba to może jeszcze pare Quote
Kate I Luka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Oglądałam dziś 1 raz Super Nianię i aż się przeraziłam jakie dzieci potrafia być okropne ....pracuję już tyle lat a na takie egzemplarze nie trafiłam:cool3: tygra napisał(a):mój pod super nianie jeszcze nie podpada - faktycznie tam są szokujące akcje. ja też oglądałam to chyba ze dwa razy, i aż mi się włos na głowie jeżył... Quote
tygra Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 to straszne jak rodzice potrafią być bezsilni Quote
Recommended Posts