Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']oan uwielbia pieski, sama ma w domku większego psiurka od Tygry :)
a do Tygry przychodzi na lizanie rączek i nózek :)

[quote name='tygra']

i mycie uszka jak widać :loveu:

Posted

Julka jest słodziutka... :loveu: :loveu: Niunia Twoja też...:loveu: :loveu: :loveu:

Ojej 100 strona, balujemy...:smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :new-bday: :tort: :tort: :beerchug: :beerchug: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka:

Posted

a ja mam setną stronkę!!!
Jej ale mi się ta galeryjka rozrosła:multi: :multi: :multi:
pobieżnie przejrzałam i tak mi się miło zrobiło, że mam tylu odwiedzających a do tego niektórzy są z nami od początku samego aż do teraz i jeszcze im się nie znudziło.
Chyba trzeba opić tą 100 stronkę:cool3:

Posted

[quote name='tygra']:multi:
pobieżnie przejrzałam i tak mi się miło zrobiło, że mam tylu odwiedzających a do tego niektórzy są z nami od początku samego aż do teraz i jeszcze im się nie znudziło.
Chyba trzeba opić tą 100 stronkę:cool3:

heh ja nie ejstem od początku, ale jak już tu weszłam to już mnie tak szybko nie wypędzisz... ;)

Oj tak galeryjka się rozwija pięknie... :)

Posted

tygra napisał(a):
dzięki że zauważyłaś Luizko - chyba pisałysmy jednocześnie :)

hehehehe chyba 2 posty jednoczesnie pisałyśmy :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

tygra napisał(a):
tak coś nam się równo schodzi, powiedz skąd te wszystkie fajne ludki, flaszki i torty się bierze i jak wkleja bo ja nie umiem

jak na boku ramy w której piszesz masz emoty nie? i pod emotami jest napisane [więcej] naciskasz na to i w nowym oknie wyskakują Ci emoty... :)

Posted

Cerber napisał(a):
jak na boku ramy w której piszesz masz emoty nie? i pod emotami jest napisane [więcej] naciskasz na to i w nowym oknie wyskakują Ci emoty... :)

:laola:
to teraz mogę się napić za tą 100 stronkę:drinka: :drinka: :drinka:
dzięki Luizko, bo ja to totalny laik jestem:oops:

Posted

tygra napisał(a):

dzięki Luizko, bo ja to totalny laik jestem:oops:

spoko nie ma za co, jeśli będziesz miała z czymś problem jeszcze to wal śmiało... :):):):)