Patka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 boskie fotki super że psy w swoim towarzystwie moga poszaleć :) Lilith tez ma ukochanego kumpla setera :razz: Quote
Medorowa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Tygra, ale Wy macie fajne i zwariowane te spotkanka :loveu: :loveu: Quote
tygra Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 my tak codziennie :) zazwyczaj są 4-5 psów ale zdaża się że i 10 :) Quote
Cerber Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Witam... ojej jakie sliczne foteczki z dzidziusiem, szczególnie ta ostatnia... Quote
tygra Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 to nasza sąsiadka - ma na imię Julia i ma 10 miesięcy Quote
Kate I Luka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='tygra'] świetna fotka... Jaka Tygra duuuuża :) Quote
Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='tygra'] śliczna ta mała Julka :loveu:, nie bała się Tygry? Quote
tygra Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 oan uwielbia pieski, sama ma w domku większego psiurka od Tygry :) a do Tygry przychodzi na lizanie rączek i nózek :) Quote
Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='tygra']oan uwielbia pieski, sama ma w domku większego psiurka od Tygry :) a do Tygry przychodzi na lizanie rączek i nózek :) [quote name='tygra'] i mycie uszka jak widać :loveu: Quote
tygra Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 tak to bardzo czysta dziewczynka :) Quote
Cerber Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Julka jest słodziutka... :loveu: :loveu: Niunia Twoja też...:loveu: :loveu: :loveu: Ojej 100 strona, balujemy...:smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :new-bday: :tort: :tort: :beerchug: :beerchug: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: Quote
tygra Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 a ja mam setną stronkę!!! Jej ale mi się ta galeryjka rozrosła:multi: :multi: :multi: pobieżnie przejrzałam i tak mi się miło zrobiło, że mam tylu odwiedzających a do tego niektórzy są z nami od początku samego aż do teraz i jeszcze im się nie znudziło. Chyba trzeba opić tą 100 stronkę:cool3: Quote
tygra Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 dzięki że zauważyłaś Luizko - chyba pisałysmy jednocześnie :) Quote
Cerber Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='tygra']:multi: pobieżnie przejrzałam i tak mi się miło zrobiło, że mam tylu odwiedzających a do tego niektórzy są z nami od początku samego aż do teraz i jeszcze im się nie znudziło. Chyba trzeba opić tą 100 stronkę:cool3: heh ja nie ejstem od początku, ale jak już tu weszłam to już mnie tak szybko nie wypędzisz... ;) Oj tak galeryjka się rozwija pięknie... :) Quote
Cerber Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 tygra napisał(a):dzięki że zauważyłaś Luizko - chyba pisałysmy jednocześnie :) hehehehe chyba 2 posty jednoczesnie pisałyśmy :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
tygra Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 tak coś nam się równo schodzi, powiedz skąd te wszystkie fajne ludki, flaszki i torty się bierze i jak wkleja bo ja nie umiem Quote
Cerber Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 tygra napisał(a):tak coś nam się równo schodzi, powiedz skąd te wszystkie fajne ludki, flaszki i torty się bierze i jak wkleja bo ja nie umiem jak na boku ramy w której piszesz masz emoty nie? i pod emotami jest napisane [więcej] naciskasz na to i w nowym oknie wyskakują Ci emoty... :) Quote
tygra Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Cerber napisał(a):jak na boku ramy w której piszesz masz emoty nie? i pod emotami jest napisane [więcej] naciskasz na to i w nowym oknie wyskakują Ci emoty... :) :laola: to teraz mogę się napić za tą 100 stronkę:drinka: :drinka: :drinka: dzięki Luizko, bo ja to totalny laik jestem:oops: Quote
Cerber Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 tygra napisał(a): dzięki Luizko, bo ja to totalny laik jestem:oops: spoko nie ma za co, jeśli będziesz miała z czymś problem jeszcze to wal śmiało... :):):):) Quote
Recommended Posts