Bodziulka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 madzia i medor napisał(a):Najlepszy jest kaganiec plastikowy :p :p :p :p ewwww.... my mamy skórzany, ale i tak nie używamy :p te nylonowe mogą odparzać, jak mordka trochę podrośnie ;) Quote
Medorowa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Bodziulka napisał(a):ewwww.... my mamy skórzany, ale i tak nie używamy :p te nylonowe mogą odparzać, jak mordka trochę podrośnie ;) Ja też mam kaganiec skórzany, ale my go również nie używamy, a wyczytałam, bodajże w "Mój Pies", że najlepszym kagańcem dla psa jest właśnie plastikowy, taki jak ma Imbirek Juli. Quote
agbar Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 ja mam plastikowy podszyty materialem w miejscu gdie styka sie z psem:) ale i tak rzadko go stosuje:) tu w niemczech nie musze a w Polsce sporadycznie. na szczescie Dilski szybko sie przyzwyczail, uczylam go smarujac srodek kaganca czyms co lubi:), pasztetem albo metka:) Quote
tygra Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 zdejmę zobaczysz że zdejmę no to może na litość no dobra niech już będzie Quote
tygra Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 jak widac może wszystkich zjeśc w tym kagańcu ;) Quote
tygra Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 to bardzo poważna sprawa i nie ma co się śmiać (wiesz 3 i pół miesiąca- toż to już prawdziwy killer!) ;p Quote
Medorowa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Jakie biedactwo :loveu: :loveu: w tym kagańcu:loveu: :loveu: Quote
tygra Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Cimi napisał(a):Jeśli się suka przestraszyła to powinno iść w to same miejsce zachęcić, aby właśnie nie było w przyszłości problemów, bo może to miejsce mijać niepewnie z obawą, że coś może się stać. moja suka się wystrzyszła spuszczanych rolet w sklepie tylko ja glupia nie poszłam w to miejsce zaraz po zajściu i teraz dość niepewnie chodzi w okolicy tego. byliśmy tam już rano - zero reakcji Ale źle ze nie wiemy czego się tak wystraszyłą - głupio to zabrzmi ale chyba cienia i to nie żart. Zero hałasu a tam ciemno było i przy prześwicie była lampa może zobaczyła cień i spanikowała:crazyeye: Ogólnie boi sie jak jest ciemno i jak szczekają psy - szczególnie jak ich nie widzi:shake: - staram się jej nie ciagnąć jak się wystraszy tylko daje smakołyk (zazwyczaj wtedy nie chce) i głaszczę i tiutam i zachęcam - czesto dziala Quote
agbar Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 tygra napisał(a):to bardzo poważna sprawa i nie ma co się śmiać (wiesz 3 i pół miesiąca- toż to już prawdziwy killer!) ;p :modla: padam przed toba na twarz kilerze, wybacz mi moja smialosc , jak moglam o ja nieszczesna smiac sie tak mocno....:oops: Quote
Cimi Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 moja sucz wieczorem gdy było już ciemno dość często panikowała. teraz jak idziemy i ktoś przechodzi to tylko bacznie go obserwuje..czasem sie zastanawiam co by było gdyby :razz:. Quote
tygra Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Cimi napisał(a):moja sucz wieczorem gdy było już ciemno dość często panikowała. teraz jak idziemy i ktoś przechodzi to tylko bacznie go obserwuje..czasem sie zastanawiam co by było gdyby :razz:. wiesz Brenda dla odmiany robi się super czujna i zdażyło się jej kiedyś (za dobrych czasów)pijanego gościa pogonić który mnie zaczepiał. A była bez smyczy i kagańca:diabloti: Nic mu nie zrobiła ale zdrowo się wystraszył gdy wyskoczyła z zębami i pianą na pycholu - zwiewał ze hej:evil_lol: . A ja się zdziwiłam przyznam bo to bardzo przyjacielski pieszczoch jest:lol: Quote
tygra Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 dealer napisał(a)::modla: padam przed toba na twarz kilerze, wybacz mi moja smialosc , jak moglam o ja nieszczesna smiac sie tak mocno....:oops: No właśnie:mad: Zeby mi to ostatni raz było:lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ile nieszczęścia w tych cudnych oczyskach ;) Quote
tygra Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ile nieszczęścia w tych cudnych oczyskach ;) minki na zamówienie - sprawdza które podziałają na okrutną panią:evil_lol: Quote
tygra Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 no to dziś jadę na spotkanie klikerowców. Spróbuję zrobić kilka fotek. I czy chcecie oglądać czy nie to i tak wkleję. Boję sie tej jazdy godzinnej tramwajem i to w kagańcu - ale mam nadzieję, ze tam dotrzemy jakoś. Trzymajcie kciuki za tą naszą pierwszą przejażdżkę. Quote
Wyjątek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 będziemy, będziemy trzymac na pewno!! :-) Wszystko bedzie ok! Tylko te smutme oczeta.... Quote
e.v.a Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 bedzie dobrze :) mala moze sie troszke bac bo w tramwaju troszke trzesie i dosc glosnojest :) ale sie przyzwyczai :) a na fotki czekamy z niecierpliwoscia :D Quote
tygra Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 właśnie... aż sie martwię że się zrazi do podróży przez ten namordnik :( Quote
e.v.a Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 tygra napisał(a):właśnie... aż sie martwię że się zrazi do podróży przez ten namordnik :( hehe no co ty :) do niczego si enie zrazi przez namordnik :) albo od poczatku polubi jazde albo nie :) i to nie bedzie wina kaganca:) zreszta jak bedzie malo ludzi w wagonie to mozeszjej zdiac :) chociaz na troszke poza tym smakolyk tez mile widziany jak bedzie grzeczna :) Quote
tygra Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 evaxon napisał(a):bedzie dobrze :) mala moze sie troszke bac bo w tramwaju troszke trzesie i dosc glosnojest :) ale sie przyzwyczai :) a na fotki czekamy z niecierpliwoscia :D Damy radę , a co do fotek postaram się jeszcze dziś wkleic późnym wieczorkiem jak będę miałą siłę po tych eskapadach, będzie chyba dużo osób - moze jeszcze ktoś z warszawy chce zobaczyć na czym polega klikerowanie (spotkanie otwarte i za darmo) można bez psa nawet przyjść i popatrzeć. Park Skaryszewski koło dużego pomnika o 19 dziś. Jeśli z psem to kliker + smakołyki trzeba mieć. Quote
tygra Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [quote name='dealer']czekam z niecierpliwoscia na fotki:) mówisz i masz:lol: Niestety nie wiem czemu kilku zdjęć nie mogę umiescić na serwerze (było kilka takich zbiorowych) przyszło kilkanaście osób a oto fotki z klikerowego spotkania- Tygra i koledzy ;) przed szkoleniem nawiązujemy znajomości J uczymy się Tygra z Panią nauczycielką potem sprobuję jeszcze coś dorzucić. Jazda przeszła prawie dobrze ale wracaliśmy samochodem całe szczescie. Mówię Wam ale to moje maleństwo jest mądre:loveu: Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 koniecznie więcej fotek i opowiedz jak tam było i co robiłyście!!! poprostu chcę relacji ze spotkania klikkerowego :evil_lol: Quote
Recommended Posts