Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak Teruś jest fajniutki, dwa miesiące starszy od Tygry. Przyjaźnią się od pierwszego spaceru Tygry :). Mama Tero była ONkiem a tata kundelkiem z domieszką rotka

Posted

leemonca napisał(a):
ale widać jak Tygra się zmieniła!!!

oj tak, popieram. Nie jestem u Ciebie od początku Tygra na galerii, ale widziałam Fotki niuńki jak była młodsza i tez stwierdzam, ze sporo się zmieniła... jest cudowana... :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ojej ale pięknie wyglądają razemn....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Nie ma to jak obcowanie ze zwierzetami od najmłodszych lat.... :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Mniam ...jedzonko:evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: tak tak zaczynała języczkiem a potem nóżka sama do pychola wchodziła

Posted

ona uwielbia dzieci i daje sobie robić co dusza zapragnie, ale bywa namolna i mój syn ją zawsze wygania bo nie lubi być lizany, po za tym kradnie mu zabawki (które są potem obślinione) i jedzenie. Łukasz woli Brendę, ale inne dzieci ją uwielbiają bo nawet jak ją męczą to ona i tak dalej chce się bawić :)

Posted

cześć a teraz pare fotek tego ONkowatego psiura któremu jak wiecie szukaąłm domku. To foty z firmy w której obecnie mieszka- ma tam budę, rece do gąłskania, jedzonko, zabaweczki i częste zaproszenie do biura :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:świetnie chłoptaś trafił
też tak sądzę, zaszczepili i odrobaczyli go od razu a teraz rozpieszczają i socjalizują:multi: