Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry.... :)

ojej co ona takiego zobaczyła, że tak się zmartwiła...:lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: jej ale słodzkie te psioki...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo ona chciałą się bawić jeszcze i patrzyła na linę, ale była już tak padnieta że siły już nie miała do niej podejść. Ale 5 minut później już wariowała

Posted

tygra napisał(a):
zmniejszyć zdjęcia nie dziecko :) oczywiście

hehehehehe spoko :D:D:D:D dobra to poczekamy, ja też właśnie zmniejszam fotki i zaraz będą w galerii :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

ojej już są foteczki... :multi: :multi: :multi: :multi:

słodziaki małe... hehehehehehe :loveu: :loveu: :loveu: pieknie się razem bawią ot co...:loveu: :loveu:

Posted

"małe - dobrze powiedziane" po tej ich słodkiej zabawie mam wielkiego siniaka na piszczeli - jak na mnie wpadły we dwoje na raz to myślałąm że nogi mi połamią - Oba ważą po 27 kg więc przyjęąłm uderzenie ok 60 kg i to rozpędzonych
ech... te maleństwa :)

Posted

Witanko ;-) ...nowe foteczki ;-) jakie ładne ;-) jak tak patrze na preguske to az sie wzruszam ;-) tak mi teskno do Tosienki ....
Niedawno ,w koncu wrocilam z pracki i teraz nocny szum robie po galeriach eheheh....
Prosze wysciskac obie sunieczki ;-)

Posted

dzieńdoberek!!!
ja tak jeszcze a propos tego szczekania - Baster (za TM) nie szczekał wogóle, tylko w skrajnych przypadkach kiedy chciał się bawić i nikt nie reagował na jego zaczepki, a Haker do około sześciu m-cy naszczekał się tyle ile Baster nawet w całym swoim życiu się nie naszczekał. Teraz w wieku 9 m-cy nie już nie szczeka tylko śmiesznie burczy :evil_lol:

Posted

Tygra prosi

tu już znudzona

poszukam sama

a może pobawimy się

no... nareszcie

i to na tyle potem pańcia nie fotografowała bo bawiłą się ze mną

Posted

[quote name='Imbir1']
hehehe, biedna nie mogła się doczekać:evil_lol: cudna śpiąca minka:evil_lol::lol:

Witanko ;-) tygra robi taka minke jak bokserka moich rodzicow ;-) gdyby zmienic jej kolorek na rudy to wykapana TOSIA 2 ...nawet oczy tak samo przymyka ;-)