tygra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 a moja się dzieli, jak nie ma konkurencji na drugim końcu liny to się nie bawi Quote
e.v.a Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 tygra napisał(a):a moja się dzieli, jak nie ma konkurencji na drugim końcu liny to się nie bawi moja sie dzieli tylko z czlowiekiem:roll: Quote
tygra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Tygra tak to uwielbia że zaczynam się zastanawiać nad trningami z liną, a może kiedyś jakieś zawody. Jeśli nie straci zapału - narazie tylko zabawa Quote
Imbirka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 juz jestem:lol: Imbir niestety też nie umie się dzielić, niedosyć, że nie chce oddać swojego to jeszcze innym kradnie:cool3: Quote
tygra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Imbir1 napisał(a):juz jestem:lol: Imbir niestety też nie umie się dzielić, niedosyć, że nie chce oddać swojego to jeszcze innym kradnie:cool3: a jak Ci się moje maleństwo na foteczkach dzisiejszych podoba - czekam na recenzje w końcu tyle napstrykałam że ręka mnie rozbolała:evil_lol: Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 śliczne fotki... ale mnie nic juz dzis nie jest w stanie rozweselić, nie chce mi się żyć... :-( :-( :-( :-( Quote
tygra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Cerber napisał(a):śliczne fotki... ale mnie nic juz dzis nie jest w stanie rozweselić, nie chce mi się żyć... :-( :-( :-( :-( TRZYMAJ SIĘ!!! nie wolno Ci tak myśleć Quote
Imbirka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 fociszki ekstra:multi: ta mi się najlepiej podoba:evil_lol: synchroniczne bieganie z liną:lol: Quote
tygra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 one tak po kilka okrążeń robiły potem znów przeciąganie Quote
mar....ka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No rozpuszczasz nas tymi fotkami.....Panny piekne jak zwykle, fajnie ze tak w komitywie żyją. Jutro popstrykam cos swojej Kanalii, dzisiaj jak zwykle wróciłam póxno z pracy. Zazdroszczę Ci czasu wolnego..... Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 tygra napisał(a):TRZYMAJ SIĘ!!! nie wolno Ci tak myśleć już mi lepiej, a jakieś wieczorne fitki miały być widze w podpisie...???? Quote
mar....ka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 o jaki nowy pinkowy podpisik:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :evil_lol:a ja szukałam wg banerków u mnie w postach waszej galerii a tu znowu nowości:razz: Quote
tygra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:a ja szukałam wg banerków u mnie w postach waszej galerii a tu znowu nowości:razz: bo ja nie umiem zrobić tak żeby mi się podobało więc próbuję co i raz od nowa ale ten też nie podoba mi się specjalnie :( Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ile nieszczęścia w tych cudnych oczyskach ;) Witam :loveu:... w sumie to miałam isc juz do wyrka ale postanowilam odwiedzic Wasza GALERYJKE .... niezle mi idzie heeh ;-) Ta fotencja powaliła mnie na kolana ...toz to samo nieszczescie :loveu: No a teraz idziemy dalej ogladac eheeheh ...:evil_lol:...duzo tego ;-) Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 tygra napisał(a):spytam z ciekawości każdego kto tu zajrzy czy wasze psy szczekają, a jak tak to w jakiej sytuacji bo moje panny są małomówne Brenda pierwszy raz zaszczekała jak miała 8 miesięcy a teraz nie szczeka już wcale ew. na hasło daj głos ale to po długich namowach, a Tygra szczeka tylko gdy Brenda nie chce się z nią bawić ale to też nie zawsze tak raz na 2 tyg się zdaży jedno dwa szczeknięcia, a i jak nie ma wody w misce (najpierw jeździ z łapą w misce, potem ją nosi w koncu wkłada do niej mordkę i szczeka - ale wodę mają cały czas więc to skrajne przypadki) jak jest u Was? Czy tylko ja mam milczki? Przez 11 lat mialam boksia ;-) i powiem Ci ze dopiero po 3 latach !!!!! dowiedziałam sie ze Ona potrafi szczekac ehehehe....dzwiek jaki z siebie wydała w owym czasie byl komiczny ...ni to szczekanie ni to burczenie ehheh....ale bylam zachwycona !!!!! ...... Potem zdazało jej sie od czasu do czasu cosik tam z siebie wydac ...ale generalnie byla milczkiem ;-) Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 I tym sposobem dobrnełam do konca ;-) Galeryjka fajnista bo psioki tyz fajniste ;-) mam słabosc do faflaków i faflakopodobnych ;-) eheheh Pixi i Dixi mnie rozbroily ;-) maja odjechane pycholki ;-)...i wogole tu milusinsko ;-) Bedziemy wpadac ;-) prosze wymiziac preguski ;-) Pozdrowionka z ZUZOLANDII ;-) Quote
tygra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 zuzolandia napisał(a):Witam :loveu:... w sumie to miałam isc juz do wyrka ale postanowilam odwiedzic Wasza GALERYJKE .... niezle mi idzie heeh ;-) Ta fotencja powaliła mnie na kolana ...toz to samo nieszczescie :loveu: No a teraz idziemy dalej ogladac eheeheh ...:evil_lol:...duzo tego ;-) Dziękuję za odwiedzinki ja też Cię odwiedzę Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witaj :) Pytasz tylko o gadanie boksiowate czy takie czarne Zmoroszelmy jak my też? :diabloti: Bo jak nas też to Ci odpowiem ze czarne są w ogóle nie pyskate ( chyba że jedna znajdzie jeża to na niego bluzga a druga widzi jedzenie które nie jest w jej brzuchu ...) a ja i owszem ;) Ale ja blondynka ;):evil_lol: Quote
tygra Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):Witaj :) Pytasz tylko o gadanie boksiowate czy takie czarne Zmoroszelmy jak my też? :diabloti: Bo jak nas też to Ci odpowiem ze czarne są w ogóle nie pyskate ( chyba że jedna znajdzie jeża to na niego bluzga a druga widzi jedzenie które nie jest w jej brzuchu ...) a ja i owszem ;) Ale ja blondynka ;):evil_lol: pytam tak wogóle "a ja i owszem ;) Ale ja blondynka " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts