Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tygra tak to uwielbia że zaczynam się zastanawiać nad trningami z liną, a może kiedyś jakieś zawody. Jeśli nie straci zapału - narazie tylko zabawa

Posted

Imbir1 napisał(a):
juz jestem:lol:
Imbir niestety też nie umie się dzielić, niedosyć, że nie chce oddać swojego to jeszcze innym kradnie:cool3:

a jak Ci się moje maleństwo na foteczkach dzisiejszych podoba - czekam na recenzje w końcu tyle napstrykałam że ręka mnie rozbolała:evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):
śliczne fotki...
ale mnie nic juz dzis nie jest w stanie rozweselić, nie chce mi się żyć... :-( :-( :-( :-(

TRZYMAJ SIĘ!!! nie wolno Ci tak myśleć

Posted

No rozpuszczasz nas tymi fotkami.....Panny piekne jak zwykle, fajnie ze tak w komitywie żyją. Jutro popstrykam cos swojej Kanalii, dzisiaj jak zwykle wróciłam póxno z pracy. Zazdroszczę Ci czasu wolnego.....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:a ja szukałam wg banerków u mnie w postach waszej galerii a tu znowu nowości:razz:
bo ja nie umiem zrobić tak żeby mi się podobało więc próbuję co i raz od nowa ale ten też nie podoba mi się specjalnie :(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ile nieszczęścia w tych cudnych oczyskach ;)

Witam :loveu:... w sumie to miałam isc juz do wyrka ale postanowilam odwiedzic Wasza GALERYJKE .... niezle mi idzie heeh ;-)
Ta fotencja powaliła mnie na kolana ...toz to samo nieszczescie :loveu:
No a teraz idziemy dalej ogladac eheeheh ...:evil_lol:...duzo tego ;-)

Posted

tygra napisał(a):
spytam z ciekawości każdego kto tu zajrzy
czy wasze psy szczekają, a jak tak to w jakiej sytuacji
bo moje panny są małomówne
Brenda pierwszy raz zaszczekała jak miała 8 miesięcy a teraz nie szczeka już wcale ew. na hasło daj głos ale to po długich namowach, a
Tygra szczeka tylko gdy Brenda nie chce się z nią bawić ale to też nie zawsze tak raz na 2 tyg się zdaży jedno dwa szczeknięcia, a i jak nie ma wody w misce (najpierw jeździ z łapą w misce, potem ją nosi w koncu wkłada do niej mordkę i szczeka - ale wodę mają cały czas więc to skrajne przypadki)
jak jest u Was?
Czy tylko ja mam milczki?

Przez 11 lat mialam boksia ;-) i powiem Ci ze dopiero po 3 latach !!!!! dowiedziałam sie ze Ona potrafi szczekac ehehehe....dzwiek jaki z siebie wydała w owym czasie byl komiczny ...ni to szczekanie ni to burczenie ehheh....ale bylam zachwycona !!!!! ...... Potem zdazało jej sie od czasu do czasu cosik tam z siebie wydac ...ale generalnie byla milczkiem ;-)

Posted

I tym sposobem dobrnełam do konca ;-)
Galeryjka fajnista bo psioki tyz fajniste ;-) mam słabosc do faflaków i faflakopodobnych ;-) eheheh Pixi i Dixi mnie rozbroily ;-) maja odjechane pycholki ;-)...i wogole tu milusinsko ;-)
Bedziemy wpadac ;-) prosze wymiziac preguski ;-)
Pozdrowionka z ZUZOLANDII ;-)

Posted

zuzolandia napisał(a):
Witam :loveu:... w sumie to miałam isc juz do wyrka ale postanowilam odwiedzic Wasza GALERYJKE .... niezle mi idzie heeh ;-)
Ta fotencja powaliła mnie na kolana ...toz to samo nieszczescie :loveu:
No a teraz idziemy dalej ogladac eheeheh ...:evil_lol:...duzo tego ;-)

Dziękuję za odwiedzinki ja też Cię odwiedzę

Posted

Witaj :)
Pytasz tylko o gadanie boksiowate czy takie czarne Zmoroszelmy jak my też? :diabloti: Bo jak nas też to Ci odpowiem ze czarne są w ogóle nie pyskate ( chyba że jedna znajdzie jeża to na niego bluzga a druga widzi jedzenie które nie jest w jej brzuchu ...) a ja i owszem ;) Ale ja blondynka ;):evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj :)
Pytasz tylko o gadanie boksiowate czy takie czarne Zmoroszelmy jak my też? :diabloti: Bo jak nas też to Ci odpowiem ze czarne są w ogóle nie pyskate ( chyba że jedna znajdzie jeża to na niego bluzga a druga widzi jedzenie które nie jest w jej brzuchu ...) a ja i owszem ;) Ale ja blondynka ;):evil_lol:

pytam tak wogóle
"a ja i owszem ;) Ale ja blondynka " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: