Wyjątek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Tez mam 2 myszoskoczki :D Dwóch chłopaków a Ty?? Quote
e.v.a Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 śuper myszoskoczkowestworki:multi: i jaka złota jesien maja w klatce:evil_lol: Quote
tygra Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 hej ja mam niestety parkę, błąd dziewczyny która mi je dawała ale jeszcze się nie mnożą :) Quote
tygra Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 lula napisał(a):czy on siedzi w cukierniczce ? ;) nie w swojej piaskownicy (ma tam piasek dla szynszyli), uwielbiają sie w nim tarzać Quote
Medorowa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dzieńdobrywieczorek i nocka;) :eviltong: :eviltong: Buziol :loveu: Quote
Bodziulka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Też miałam kiedyś myszki - też parkę - ale jakiś nie chciały się rozmnażać ;) Quote
Imbirka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 dzieńdoberek, już jesteśmy:cool3: :multi: Quote
e.v.a Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='tygra']ale nuuuda... biedna psinka pewnie by poszla pobiegac troszeszcze:shake: nie dobra pani ni edobra:mad: :evil_lol: Quote
tygra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 hihi późno było a my po ciemku nie biegamy :) Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witam w tygrowo-brendowej galeryjce, przepiękne sunie naprawdę.... Wiesz nie wiem czy uwierzysz, ale ja juz kiedyś byłam w Tewojej galerii, przeglądałam kilka stron, ale jakoś się nie wpisałam...:oops: :oops: przepiekny portrecik, widzę , ze niunia rosnie jak na drożdżach... ale słodziak...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: widzę, ze obie dziewuszki mają chyba podobne umaszczenie czyż nie????? Quote
tygra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Witam serdecznie oj rośnie :) a tu z dziś ze spacerku a i jeszcze dla porównania portrecik aktualny:) Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ojej jakie cudowne te fotaski... heh rzeczywiście obie sunie mają podobne umaszczenie... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tygra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Cerber napisał(a):ojej jakie cudowne te fotaski... heh rzeczywiście obie sunie mają podobne umaszczenie... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tak dziewczyny troche podobne futerko mają i pewnie dla tego Tygra jest u mnie -nie planowałąm drugiego psa ale się zakochaąłm i mam słabosć do tych prążków :), a jak Ci się fotki podobają:razz: Quote
zaba14 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 http://images4.fotosik.pl/214/dcc83e64ba4be237.jpg :evil_lol: fajnie jak psom tak jezory wystaja :loveu: Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 tygra napisał(a):tak dziewczyny troche podobne futerko mają i pewnie dla tego Tygra jest u mnie -nie planowałąm drugiego psa ale się zakochaąłm i mam słabosć do tych prążków :), a jak Ci się fotki podobają:razz: heh przecież napisałam, że fotaski cudowne... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: śliczna faflowa Panna... Quote
tygra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 zaba14 dziękuję za odwiedzinki :) Kate I Luka Tobie też dziekuję cieszę się że się moje panny podobają Wam i zapraszam częściej szczególnie że wieczorkiem wkleję jeszcze pare foteczek :) Luizko sorki ale mi coś dogo muliło i nie doczytałąm Twojej opinii - dziekuję bardzo :) Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='tygra'] Luizko sorki ale mi coś dogo muliło i nie doczytałąm Twojej opinii - dziekuję bardzo :) nic sie nie stało :):):):) jestem w szoku, a co ta niunka na ostatniej zacytowanej fotce, chce się powiesić????? :-o :-o :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tygra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 ta lina to jej ulubiona zabawka, uwielbia się przeciągać z każdym chętnym :) Quote
e.v.a Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ale super sie sznurem bawia:loveu: moja sie nie umie bawic .. znaczy nie lubi sie dzielic i odrazy sie z zebami rzuca:roll: :shake: Quote
Recommended Posts