Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam w tygrowo-brendowej galeryjce, przepiękne sunie naprawdę....
Wiesz nie wiem czy uwierzysz, ale ja juz kiedyś byłam w Tewojej galerii, przeglądałam kilka stron, ale jakoś się nie wpisałam...:oops: :oops:

przepiekny portrecik, widzę , ze niunia rosnie jak na drożdżach...

ale słodziak...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

widzę, ze obie dziewuszki mają chyba podobne umaszczenie czyż nie?????

Posted

Cerber napisał(a):
ojej jakie cudowne te fotaski... heh rzeczywiście obie sunie mają podobne umaszczenie... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

tak dziewczyny troche podobne futerko mają i pewnie dla tego Tygra jest u mnie -nie planowałąm drugiego psa ale się zakochaąłm i mam słabosć do tych prążków :), a jak Ci się fotki podobają:razz:

Posted

tygra napisał(a):
tak dziewczyny troche podobne futerko mają i pewnie dla tego Tygra jest u mnie -nie planowałąm drugiego psa ale się zakochaąłm i mam słabosć do tych prążków :), a jak Ci się fotki podobają:razz:

heh przecież napisałam, że fotaski cudowne... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

zaba14 dziękuję za odwiedzinki :)
Kate I Luka Tobie też dziekuję
cieszę się że się moje panny podobają Wam i zapraszam częściej szczególnie że wieczorkiem wkleję jeszcze pare foteczek :)
Luizko sorki ale mi coś dogo muliło i nie doczytałąm Twojej opinii - dziekuję bardzo :)

Posted

[quote name='tygra']
Luizko sorki ale mi coś dogo muliło i nie doczytałąm Twojej opinii - dziekuję bardzo :)

nic sie nie stało :):):):) jestem w szoku, a co ta niunka na ostatniej zacytowanej fotce, chce się powiesić????? :-o :-o :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: