Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majoka napisał(a):
wysoka panienka, chyba w kosza chce grac, a nie tam balet cwiczyc!!!!!

a może ja źle mierzę, chuda to ona nie jest więc może nie dobrze zmierzona chociaż jak przy Brendzi stoi to widać że wyższa a Brenda ma 53cm (mierzyła ją osoba która umie). Muszę się uśmiechnąć żeby Tygre też zmierzyła. Mi wychodzi że w kłębie ma 58-59 a wysokość zadku 60cm :evil_lol: - bo ona dupencję nosi wyżej

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:spacerowe fotki
Czy te panie sie siłują;)

tak panie się siłują, lina to ulubiona zabawka Tygry, a Brenda ma silną potrzebę konkurowania. Brenda jednak jest już troche słabsza od Tygry, a dziś tak się uparła że trzymała mimo że troszkę ryjek podczas zapasów rozkrwawiła - ale nic groźnego na szczęście. Dziąsła już nie te :)
Brendzia nawet próbowała Tygre gonić gdy ta uciekała ze zdobytą liną, ale niestety nie biega już zbyt szybko, ale chęci się liczą :)

Posted

tygra napisał(a):
a może ja źle mierzę, chuda to ona nie jest więc może nie dobrze zmierzona chociaż jak przy Brendzi stoi to widać że wyższa a Brenda ma 53cm (mierzyła ją osoba która umie). Muszę się uśmiechnąć żeby Tygre też zmierzyła. Mi wychodzi że w kłębie ma 58-59 a wysokość zadku 60cm :evil_lol: - bo ona dupencję nosi wyżej

Prawdziwa kobieta, wie co pokazac:diabloti:

Posted

tygra napisał(a):
ja w piątek na 11 do dentysty idę moze o 12?

Na 13 jestem umowiona. A o 14 mam zajecia do 16.. a potem już ceimno i fotki marne będa... Kurcze i znów nam nie wyjdzie:-(