Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz moje suczydłą przeziębione- ale już wracają do zdrówka więc niedługo postaram się fotki porobić. Tygra 11 listopada kończy 8 miesięcy. Oczywiście nic nie zmądrzałą i dalej psoci na maxa. Brenda dorosął koło 8 roku więc tej mojej wariatce też pewnie wcześniej to nie grozi :) - i dobrze :)
Aparat dalej popsuty :( i nie zrobią go w ramach gwarancji niestety czekam aż mi go odeślą to poszukam jakiegoś tańszego magika bo serwis zaśpiewał 320 zł a tyle nie dam

Posted

evaxon napisał(a):
ojojjj biedne suczydełka:shake: zdrowka duuuzo zdrowka:loveu:
pociesze cie ze Tigra skonczyla roczek i jest coraz bardziej nieznosna:evil_lol:

a ja naiwnie myślałam, że z wiekiem się nasze psiule ustatkują!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
a ja naiwnie myślałam, że z wiekiem się nasze psiule ustatkują!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

buahahahahahhahahahahahhahahahahhahaa:evil_lol:

Posted

urcze no... ja jutro jestm do 18 na uczelni. Najchętniej to bym sie wybrała w następny piatek rano np lub sobotę... Może uda mi sie w ten weekend wygospodarować trochę czasu to wtedy na pewno sie odezwę. Gdybyśmy spotykały się koło mnie to byłby mniejszy problem. Tym bardziej, że teraz juz nie byłabym samochodem lecz autobusem... A może gdzieś po środku drogi?? :)

Posted

Wyjątek napisał(a):
urcze no... ja jutro jestm do 18 na uczelni. Najchętniej to bym sie wybrała w następny piatek rano np lub sobotę... Może uda mi sie w ten weekend wygospodarować trochę czasu to wtedy na pewno sie odezwę. Gdybyśmy spotykały się koło mnie to byłby mniejszy problem. Tym bardziej, że teraz juz nie byłabym samochodem lecz autobusem... A może gdzieś po środku drogi?? :)

ale gdzie w poł drogi będzie bezpiecznie - ja nie znam takiego miejsca - rzuć propozycje. Tylko że wtedy nie będę mogłą Brendy zabrac bo z dwiema sobie nie poradzę :(

Posted

ok tylko daj znać wcześniej bo ja chcę gdzies na imprezę wyskoczyć i muszę wiedzieć czy pójść w piątek czy w sobotę dopiero :), żeby się rano pozbierać

Posted

tygra napisał(a):
suuupper - tylko żeby się w piątek lub sobotę (z naciskiem na piątek) udało!

Z naciskiem na piatek mówisz? Myśle, że jest to wykonalne. W zasadzie wszystko zależy od TZ-a, od tego czy idzie do pracy czy nie, A tego jeszcze nie wiem, bo jeszcze z niej dziś nie wrócił..