mar....ka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Mój Łukasz tez miał grypę zołądkową, wszystkie posciele, kołdry, poduszki obrz....., co 5 sekund do kibelka-tragedia. A tak zmnizeniał:( Quote
tygra Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 teraz moje suczydłą przeziębione- ale już wracają do zdrówka więc niedługo postaram się fotki porobić. Tygra 11 listopada kończy 8 miesięcy. Oczywiście nic nie zmądrzałą i dalej psoci na maxa. Brenda dorosął koło 8 roku więc tej mojej wariatce też pewnie wcześniej to nie grozi :) - i dobrze :) Aparat dalej popsuty :( i nie zrobią go w ramach gwarancji niestety czekam aż mi go odeślą to poszukam jakiegoś tańszego magika bo serwis zaśpiewał 320 zł a tyle nie dam Quote
e.v.a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ojojjj biedne suczydełka:shake: zdrowka duuuzo zdrowka:loveu: pociesze cie ze Tigra skonczyla roczek i jest coraz bardziej nieznosna:evil_lol: Quote
tygra Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Tygra troszkę grzeczniejsza ale ma wyskoki czasem takie że dłuuuugo w pamięci zostają Quote
Medorowa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ale nieźle za naprawę aparaciku zawołali:crazyeye: :crazyeye: Quote
leemonca Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 evaxon napisał(a):ojojjj biedne suczydełka:shake: zdrowka duuuzo zdrowka:loveu: pociesze cie ze Tigra skonczyla roczek i jest coraz bardziej nieznosna:evil_lol: a ja naiwnie myślałam, że z wiekiem się nasze psiule ustatkują!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 leemonca napisał(a):a ja naiwnie myślałam, że z wiekiem się nasze psiule ustatkują!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buahahahahahhahahahahahhahahahahhahaa:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 dzień doberek wszystkim fankom Tygry i Brendy ;) Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 A tak w ogóle to gdzie nowe foteczki? Mam nadzieje, że z dzisiejszego spacerku na którym byc nie moge juz będą?? :D Quote
tygra Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 dziś nie miałąm aparatu ale jutro mogę pożyczyć :) a może Ty jutro się wybierzesz z nami - mam czas między 9 a 14 Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 urcze no... ja jutro jestm do 18 na uczelni. Najchętniej to bym sie wybrała w następny piatek rano np lub sobotę... Może uda mi sie w ten weekend wygospodarować trochę czasu to wtedy na pewno sie odezwę. Gdybyśmy spotykały się koło mnie to byłby mniejszy problem. Tym bardziej, że teraz juz nie byłabym samochodem lecz autobusem... A może gdzieś po środku drogi?? :) Quote
tygra Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Wyjątek napisał(a):urcze no... ja jutro jestm do 18 na uczelni. Najchętniej to bym sie wybrała w następny piatek rano np lub sobotę... Może uda mi sie w ten weekend wygospodarować trochę czasu to wtedy na pewno sie odezwę. Gdybyśmy spotykały się koło mnie to byłby mniejszy problem. Tym bardziej, że teraz juz nie byłabym samochodem lecz autobusem... A może gdzieś po środku drogi?? :) ale gdzie w poł drogi będzie bezpiecznie - ja nie znam takiego miejsca - rzuć propozycje. Tylko że wtedy nie będę mogłą Brendy zabrac bo z dwiema sobie nie poradzę :( Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 A no właśnie dlatego lepiej byłoby u Ciebie ale wtedy ma ograniczony czas. Ale jakos na pewno sie zgadamy :) Postaram sie móć w ten piatek lub sobotę do południa :) Quote
tygra Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 ok tylko daj znać wcześniej bo ja chcę gdzies na imprezę wyskoczyć i muszę wiedzieć czy pójść w piątek czy w sobotę dopiero :), żeby się rano pozbierać Quote
Alicja Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 :multi:o szykują się kolejne spacerkowe foteczki...ale wam fajnie:razz: Quote
tygra Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 suuupper - tylko żeby się w piątek lub sobotę (z naciskiem na piątek) udało! Quote
Imbirka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 oooooooooo, to jest szansa na foteczki:multi: Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 tygra napisał(a):suuupper - tylko żeby się w piątek lub sobotę (z naciskiem na piątek) udało! Z naciskiem na piatek mówisz? Myśle, że jest to wykonalne. W zasadzie wszystko zależy od TZ-a, od tego czy idzie do pracy czy nie, A tego jeszcze nie wiem, bo jeszcze z niej dziś nie wrócił.. Quote
leemonca Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ale wam zazdroszczę tych spotkanek :multi:, macie pocykać mnóstwo fotek!!! Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Już znalazłam aparacik, już naszykowany. Oby tylko spacerek wypalił:roll: Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ....no i co ze spacerkiem i fotkami:razz: Quote
Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Spacerek nie wiem czy była ale na pewno bez Gery bo Gera w Mińsku weekenduje się :) Quote
Recommended Posts