Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyjątek napisał(a):
Uuuuhuhu widze że spacerek się udał:multi::multi::multi:
Tylko kurcze czemu mnie tam byc nie mogło:-( Ale mam nadzieję, że to nie ostatni taki zaboksiowany spacerek?? Tylko kolejne prosze w granicach piątek-niedziela, ew czwartek bo w inne dni mam zajecia...:angryy: Tak z Gerusia żałujemy że nas z Wami nie było:-(

mam nadzieję że następny spacerek będzie w pełnym składzie :)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć nie miaąłm czasu zabardzo ale mam przynajmniej dobre wieści, Onkowatego jutro przyjedzie zabrać pan, który zlitował się nad nim. Pies będzie na terenie firmy w której pracuje. Teren ogrodzony, buda i miska. Ma nie być na łąńcuchu tylko luzem biegać po terenie.

Posted

tygra napisał(a):
cześć nie miaąłm czasu zabardzo ale mam przynajmniej dobre wieści, Onkowatego jutro przyjedzie zabrać pan, który zlitował się nad nim. Pies będzie na terenie firmy w której pracuje. Teren ogrodzony, buda i miska. Ma nie być na łąńcuchu tylko luzem biegać po terenie.

Ale super wiadomość :) tak się cieszę :)

Posted

[quote name='tygra']cześć nie miaąłm czasu zabardzo ale mam przynajmniej dobre wieści, Onkowatego jutro przyjedzie zabrać pan, który zlitował się nad nim. Pies będzie na terenie firmy w której pracuje. Teren ogrodzony, buda i miska. Ma nie być na łąńcuchu tylko luzem biegać po terenie.no to byłoby super jakby psiak tam już został zawsze lepsza buda niż sen pod płotem:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no to byłoby super jakby psiak tam już został zawsze lepsza buda niż sen pod płotem:cool3:
też tak sądzę, a on taki uroczy jest i sadzę że ma 1-2 lata góra - fajnie się bawi

Posted

Łukasz mial grupę żołądkową ale już jest dobrze...
ONkowaty też ok, moje sunie jak zawsze zwariowane a teraz przyleciał na tydzień mój mąż z Anglii więc rzadziej będę na dogo... trza sie sobą na zapas nacieszyć. Ale niedługo wracam do Was :).