tygra Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Wyjątek napisał(a):Uuuuhuhu widze że spacerek się udał:multi::multi::multi: Tylko kurcze czemu mnie tam byc nie mogło:-( Ale mam nadzieję, że to nie ostatni taki zaboksiowany spacerek?? Tylko kolejne prosze w granicach piątek-niedziela, ew czwartek bo w inne dni mam zajecia...:angryy: Tak z Gerusia żałujemy że nas z Wami nie było:-( mam nadzieję że następny spacerek będzie w pełnym składzie :) Quote
tygra Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 dobrrry i dobranoc ja juz padam na pychol :) Quote
Medorowa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 tygra napisał(a):dobrrry i dobranoc ja juz padam na pychol :) Ja również :placz: :placz: Quote
Wyjątek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dzień doberek!! Ucałowania w fafluny w piękny słoneczny dzień :D Quote
Alka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 ale superowa gromadka :loveu::multi: extra foteczki :loveu: Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 hej, hej, hej:multi:, czy są jakieś szanse na foteczki? Quote
tygra Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 cześć nie miaąłm czasu zabardzo ale mam przynajmniej dobre wieści, Onkowatego jutro przyjedzie zabrać pan, który zlitował się nad nim. Pies będzie na terenie firmy w której pracuje. Teren ogrodzony, buda i miska. Ma nie być na łąńcuchu tylko luzem biegać po terenie. Quote
lula Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 tygra napisał(a):cześć nie miaąłm czasu zabardzo ale mam przynajmniej dobre wieści, Onkowatego jutro przyjedzie zabrać pan, który zlitował się nad nim. Pies będzie na terenie firmy w której pracuje. Teren ogrodzony, buda i miska. Ma nie być na łąńcuchu tylko luzem biegać po terenie. Ale super wiadomość :) tak się cieszę :) Quote
tygra Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 ja też jutro bedą go rano ąłpać. Mają wysłąć mi smsa czy się udało Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='tygra']cześć nie miaąłm czasu zabardzo ale mam przynajmniej dobre wieści, Onkowatego jutro przyjedzie zabrać pan, który zlitował się nad nim. Pies będzie na terenie firmy w której pracuje. Teren ogrodzony, buda i miska. Ma nie być na łąńcuchu tylko luzem biegać po terenie.no to byłoby super jakby psiak tam już został zawsze lepsza buda niż sen pod płotem:cool3: Quote
tygra Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no to byłoby super jakby psiak tam już został zawsze lepsza buda niż sen pod płotem:cool3: też tak sądzę, a on taki uroczy jest i sadzę że ma 1-2 lata góra - fajnie się bawi Quote
Bodziulka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 tygra napisał(a):ładny ten uśmiech?- prawda? boszki :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 To fajnie, że ONKOWATY wkońcu znajdzie swoje miejsce na ziemi :multi: :multi: Quote
mar....ka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Też się witam, co tam u Was (nie licząc szukania domku dla Onkowatego)???Łukaszek zdrowy....??? Quote
tygra Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Łukasz mial grupę żołądkową ale już jest dobrze... ONkowaty też ok, moje sunie jak zawsze zwariowane a teraz przyleciał na tydzień mój mąż z Anglii więc rzadziej będę na dogo... trza sie sobą na zapas nacieszyć. Ale niedługo wracam do Was :). Quote
Recommended Posts