tygra Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 ludzie nie znający calej sytuacji zaczeli ja tam linczowac, a to naprawde dobra osoba tylko że za delikatna dla psa wymagającego autorytetu Quote
e.v.a Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 ojejjj biedny piesio i biedna Anieszka:shake: a moge prosic o linka??? Quote
tygra Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 evaxon napisał(a):ojejjj biedny piesio i biedna Anieszka:shake: a moge prosic o linka??? jasne http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32892 Quote
tygra Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 wypowiadała sie osoba która szkoli psy (ma hodowle i szkoli boksery) i była u Agi i oglądała Dino i powiedziaął że ona nie dałaby go nigdy rodzinie z dziećmi, bo on od razu używa zebów bez namysłu i ostrzeżenia. A tam tego nikt nie rozumie i nawet ktoś stwierdził że to siostre powinna oddać a nie psa Quote
e.v.a Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 ludzie sa dziwni:shake: szczegolnie tu na forum:roll: zawsze jak jest jakis pies do oddania to wrzeszcza i wogole na ludzi a niepotrafia zrozumiec ze pies to pies i nigdy nie wiadomo co z takiego malusiego kluseczka wyrosnie:shake: nie dziwie sie Agnieszcze ze chce go oddac majac male dzieci musi byc rozsadno babka ja mam tylko nadzieje i trzymam kciuki zeby pies znalazm DOŚWIADCZONEGO nowego pana:) a Agnieszcze Zycze zeby w przyszlosci trafila na boksia qtory wypelni luke w sercu po tym slicznym paskowcu :loveu: Quote
tygra Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 evaxon napisał(a):ludzie sa dziwni:shake: szczegolnie tu na forum:roll: zawsze jak jest jakis pies do oddania to wrzeszcza i wogole na ludzi a niepotrafia zrozumiec ze pies to pies i nigdy nie wiadomo co z takiego malusiego kluseczka wyrosnie:shake: nie dziwie sie Agnieszcze ze chce go oddac majac male dzieci musi byc rozsadno babka ja mam tylko nadzieje i trzymam kciuki zeby pies znalazm DOŚWIADCZONEGO nowego pana:) a Agnieszcze Zycze zeby w przyszlosci trafila na boksia qtory wypelni luke w sercu po tym slicznym paskowcu :loveu: tak, ale uważam że narazie nie powinna brać pieska - dziecko w wieku 2 lat i szczenior to problem. Trudno napewno ogarnąć tyle młodzieży jest :) Quote
e.v.a Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 tygra napisał(a):tak, ale uważam że narazie nie powinna brać pieska - dziecko w wieku 2 lat i szczenior to problem. Trudno napewno ogarnąć tyle młodzieży jest :) dlatego napisalam o przyszlosci :) Quote
e.v.a Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 tygra napisał(a):alez niektórzy są zawzięci nie? nonooo bo to sa prawdziwi milosnicy psow;) :evil_lol: Quote
tygra Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 zwierząt tak, ale ludzi to chyba nie lubią Quote
e.v.a Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 tygra napisał(a):zwierząt tak, ale ludzi to chyba nie lubią :evil_lol: ooo trafne spostrzezenie:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: ooo trafne spostrzezenie:evil_lol: Nie wszyscy:roll: , ja tam nawet ludzi lubię;) :diabloti: Kurcze przed chwilą napisałam dość długiego i wyczerpującego posta na ten temat <Dina:loveu: :loveu: > i mi wcięło, i się wku***łam:angryy: , i idę spać:sleeping: Quote
Imbirka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 szkoda psa, gdzieś został popełniony bląd. zaczełam wczoraj czytać wątek i nie dałam rady dokończyć:shake: szkoda, że jak potrzebowałam pomocy w adpcji bokera, który mógł dalej się błąkać po polach to nikt mi nie pomógł, ja się w takich sprawach nie wypowiadam, ten temat to woda na młyn:cool3: Quote
Alka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witam!:multi: Poważne dysputy się toczą , ja sama wskoczyłam na boksiowy wątek.Trudna sprawa, nie mnie oceniać postępowanie Agnieszki... :shake: a tak a propo , coś mało fotek ostatnio u was :cool3: Quote
tygra Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 no przeciez aparatu nie mam :(, ale pożyczę i popstrykam Quote
e.v.a Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 tygra napisał(a):no przeciez aparatu nie mam :(, ale pożyczę i popstrykam :mad: nno to szybko pozyczaj:mad: :evil_lol: Quote
tygra Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 moze jutro sie uda :) - nie bij... Quote
tygra Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 mam prośbę niech ktoś czasem hopsnie do góry tego Onkowatego z linku w moim podpisie - plisss. On śpi na piachu i taki smutny jest. Tak mi go żal,ale jak nikt się nie znajdzie to za tydz góra dwa bedzie go do schronu zawieść bo za zimno będzie już :(. Rozwiesiłąm plakatu, poprosilam w lecznicy żeby o nim mówili, obeszłąm kilka parkingów strzeżonych czy go chcą i nic. Czekam i szukam wśród znajomych Quote
tygra Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Rybc!a napisał(a): To zdjęcie mnie powaliło! Prześliczne! dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej Quote
tygra Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 a to mój czubek - Gucio (naprawdę jest dziewczynką) :) paputek Quote
tygra Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Gucio to wredna baba :) gania mojego syna a do ręki tylko mój ojciec może ją wziąśc, wtula się w niego i grucha mu do uszka - zakochana jest na bank. Nas toleruje przyleci posiedziec na ramieniu ale dotknąć się nie daje i dziobie, ale ją lubie za ten jej charakterek :). Quote
Recommended Posts