Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wypowiadała sie osoba która szkoli psy (ma hodowle i szkoli boksery) i była u Agi i oglądała Dino i powiedziaął że ona nie dałaby go nigdy rodzinie z dziećmi, bo on od razu używa zebów bez namysłu i ostrzeżenia. A tam tego nikt nie rozumie i nawet ktoś stwierdził że to siostre powinna oddać a nie psa

Posted

ludzie sa dziwni:shake: szczegolnie tu na forum:roll:
zawsze jak jest jakis pies do oddania to wrzeszcza i wogole na ludzi a niepotrafia zrozumiec ze pies to pies i nigdy nie wiadomo co z takiego malusiego kluseczka wyrosnie:shake: nie dziwie sie Agnieszcze ze chce go oddac majac male dzieci musi byc rozsadno babka
ja mam tylko nadzieje i trzymam kciuki zeby pies znalazm DOŚWIADCZONEGO nowego pana:) a Agnieszcze Zycze zeby w przyszlosci trafila na boksia qtory wypelni luke w sercu po tym slicznym paskowcu :loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
ludzie sa dziwni:shake: szczegolnie tu na forum:roll:
zawsze jak jest jakis pies do oddania to wrzeszcza i wogole na ludzi a niepotrafia zrozumiec ze pies to pies i nigdy nie wiadomo co z takiego malusiego kluseczka wyrosnie:shake: nie dziwie sie Agnieszcze ze chce go oddac majac male dzieci musi byc rozsadno babka
ja mam tylko nadzieje i trzymam kciuki zeby pies znalazm DOŚWIADCZONEGO nowego pana:) a Agnieszcze Zycze zeby w przyszlosci trafila na boksia qtory wypelni luke w sercu po tym slicznym paskowcu :loveu:

tak, ale uważam że narazie nie powinna brać pieska - dziecko w wieku 2 lat i szczenior to problem. Trudno napewno ogarnąć tyle młodzieży jest :)

Posted

tygra napisał(a):
tak, ale uważam że narazie nie powinna brać pieska - dziecko w wieku 2 lat i szczenior to problem. Trudno napewno ogarnąć tyle młodzieży jest :)

dlatego napisalam o przyszlosci :)

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: ooo trafne spostrzezenie:evil_lol:

Nie wszyscy:roll: , ja tam nawet ludzi lubię;) :diabloti:

Kurcze przed chwilą napisałam dość długiego i wyczerpującego posta na ten temat <Dina:loveu: :loveu: > i mi wcięło, i się wku***łam:angryy: , i idę spać:sleeping:

Posted

szkoda psa, gdzieś został popełniony bląd. zaczełam wczoraj czytać wątek i nie dałam rady dokończyć:shake:
szkoda, że jak potrzebowałam pomocy w adpcji bokera, który mógł dalej się błąkać po polach to nikt mi nie pomógł, ja się w takich sprawach nie wypowiadam, ten temat to woda na młyn:cool3:

Posted

Witam!:multi:

Poważne dysputy się toczą , ja sama wskoczyłam na boksiowy wątek.Trudna sprawa, nie mnie oceniać postępowanie Agnieszki... :shake:

a tak a propo , coś mało fotek ostatnio u was :cool3:

Posted

mam prośbę niech ktoś czasem hopsnie do góry tego Onkowatego z linku w moim podpisie - plisss. On śpi na piachu i taki smutny jest. Tak mi go żal,ale jak nikt się nie znajdzie to za tydz góra dwa bedzie go do schronu zawieść bo za zimno będzie już :(.
Rozwiesiłąm plakatu, poprosilam w lecznicy żeby o nim mówili, obeszłąm kilka parkingów strzeżonych czy go chcą i nic. Czekam i szukam wśród znajomych

Posted

Gucio to wredna baba :) gania mojego syna a do ręki tylko mój ojciec może ją wziąśc, wtula się w niego i grucha mu do uszka - zakochana jest na bank. Nas toleruje przyleci posiedziec na ramieniu ale dotknąć się nie daje i dziobie, ale ją lubie za ten jej charakterek :).