Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie mój sąsiad widział jak straż miejska próbowałą złapać tego Onkowatego psiura :(
nie udało im się na szczęście ale to źle wrózy

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tygra napisał(a):
właśnie mój sąsiad widział jak straż miejska próbowałą złapać tego Onkowatego psiura :(
nie udało im się na szczęście ale to źle wrózy

K***a:angryy: :angryy: Domek pilnie potrzebny:shake: Tygra założyłaś mu osobny temat:shake:

Posted

smutno mi jak wyglądam i widzę jak Onkowaty marznie na dworku... Jutro idę na parking gdzie kiedyś był pies a nie ma i spytam czy by go nie wzięli

a teraz na poprawę humoru pare fotek Tygry

Posted

Bodziulka napisał(a):
sexi blue :cool3:
a kto tam chciał wszamać ogon Tygry :mad: :evil_lol:

ja strasznie głodna byłam:evil_lol: , a wiesz kopiowana też mogłaby być, więc stwierdziąłm że ogona mniej będzie szkoda niż np łapki:evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Tygra Twoje fotki mnie ostatnio rozbrajają:lol: :lol: :lol:
Kurde tak mi szkoda tego piesia... :-(

mi też go szkoda- dziś idę na Anieli Krzywoń na parking spytać - tylko nie wiem jak go złapać :shake: ,
a fotki... (ostatnio mi chyba odbija:evil_lol: )

Posted

Imbir1 napisał(a):
foteczkie ekstra:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , ja jak swojego ubrałam w swoją podkoszulkę to jakoś tak ciasno mu było w klacie:cool3:

moje chucherko klaty nie ma więc w sweterku luzy, a ja bym w niego nie weszłą raczej :)

Posted

zaangażowałąm sie w wątek dina tego boksia który bawił sie z tygrą. Szuka teraz domu - ale jest bardzo wymagający przejawia agresje dużą (pies dla rodziny bez dzieci - jak zaznaczył szkoleniowiec), a Aga ma 2 i 5 letnie dzieci i z psem nie radzi sobie. Już pogryzł siostre jej