tygra Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Bodziulka napisał(a):Halo Halo - ziemia do Czarownicy :evil_lol: co Ty na to, żebym sie dziś pojawiła w celach oczarowania pewnego onka, tak koło 21? ;) ok jak sie spotkamy? Quote
tygra Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Agga napisał(a):Widać w świecie zwierząt ta pozycja też jest dość modna. tak Tygra bardzo lubi takie pozycje:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 koło 21 koło studzienki z wodą koło koscioła:lol: ? Quote
tygra Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 ok postaraj sie być o 21 w miare punktualnie :), bo ja w domku śpiącego królewicza zostawie z rodzicami :) a jak się przebudzi to bez mamy ani rusz. Ale oczywiście poświęce tyle czasu ile trzeba żebyśmt mogły oczarować kawalera Quote
Bodziulka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 spoko, spoko wezmę małe co nieco dla niego :evil_lol: Quote
tygra Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 ja też cóś wezmę, ale ja mam tylko gotowane żarełko, jak masz jakieś drobne przysmaki to dobre by było Quote
Bodziulka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 mam trochę przysmaków, mięska w saszetkach i suchego - czymś się na pewno skusi ;) w koncu to chłop :evil_lol: Quote
tygra Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 ok to ja ide synka uśpić cobym zdażyłą wiesz ze ja z suczydłąmi będe ? Quote
Imbirka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 co wy babusy knujecie pod kościołem???????:evil_lol::diabloti: Quote
Bodziulka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No wiesz, pod kościołem to można... pożebrać :evil_lol: Sprawdzałyśmy psa, który sie od kilku dni tam błąka - piękny, duży, czarny onkowaty, ok 3 letni, bardzo łagodny i delikatny... ale Tygra urosła odkąd ją ostatnio widziałam!! Quote
tygra Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Bodziulka napisał(a):No wiesz, pod kościołem to można... pożebrać :evil_lol: Sprawdzałyśmy psa, który sie od kilku dni tam błąka - piękny, duży, czarny onkowaty, ok 3 letni, bardzo łagodny i delikatny... ale Tygra urosła odkąd ją ostatnio widziałam!! może ktoś chce przygarnąć bardzo miłego psa w typie ONka :) ? wstawie fotki w dzień sprawa pilna bo sąsiadka chce po straż miejską zadzwonić, a taki pies w schronisku raczej ma małe szanse na dom, bo Onkowatych jest mnóstwo. On naprawdę miły jest, łagodny i świetnie się dogaduje z innymi psami, do tego cichy jest i grzeczny, kręci się i śpi pod moim blokiem od ok 2 tygodni - bidulek (pewnie go ktoś wywalił, bo odkąd się tu pojawił nie odchodzi nigdzie dalej niż na 500 m- czyli nie łazęga jakaś) Tak Tygra urosła sporo:evil_lol: Quote
tygra Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 dodam że tak na oko to wzrost ma około 70cm, wagi pewnie ok 40kg - ale tylko strzelam. Jest bardzo kulturalny, ani razu nie widziałąm żeby zaglądał do śmietników, a jak go karmię je powoli z przetwami - taki trochę arystokratyczny apetyt ma :) Quote
tygra Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 wygląda w 100 procentach zdrowo, jest w miare czysty jak na psa który od 2 tyg przebywa na dworzu, sierść zdrowa, szczupły ale nie chudy jak narazie Quote
Alka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 śliczny jest :loveu: , biedulek jeden , oby go ktoś przygarnął. dzień doberek!:multi: Czy u was też taka zimnnica na dworze ?:cool3: Quote
tygra Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 u mnie jest całkiem ładnie, ale nie mam czasu ani na spacerki ani na dogo dziś, potem poodwiedzam moich ulubieńców. fakt piesek śliczny ale nikt go nie chce :( Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 tygra napisał(a):oto on Śliczny piesek !! Tygra - daj info do gazety. Tak sporo psiaków domek znalazło ..... Napisz też do Mojego Psa. Wyślij fotki to może się uda . Quote
tygra Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Pysia napisał(a):Śliczny piesek !! Tygra - daj info do gazety. Tak sporo psiaków domek znalazło ..... Napisz też do Mojego Psa. Wyślij fotki to może się uda . czekam narazie na kontakt od pana co to pieska chce przygarnąć jakiegoś, może mu się spodoba a i sąsiadka dziś obdzwoni kilka osób, które lubują się w Onkach a aktualnie nie mają psic. Jak to nie wypali do piątku będę działąć dalej (rozwiesze plakaty, na dogo wątek założe i do gazetki pewnie też). Narazie poczekam , a jak nic nie ruszy to w sobotę rozpoczynam akcję :) Quote
leemonca Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 ludzie nie mają serca :shake:, zresztą nawet nie wiem czy można ich nazwać ludźmi!!! Pisz codziennie co się z psiulą dzieje Quote
Imbirka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 a kto tutaj chce zjeść Tygre???????:evil_lol: :mad: Quote
leemonca Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 ha,ha, ha po prostu boskie!!!!!! :loveu: Quote
tygra Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Imbir1 napisał(a): a kto tutaj chce zjeść Tygre???????:evil_lol: :mad: to moja siostra - karmi piersią więc jest na diecie (je tylko psie mięso :)):evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Rozbrajające:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Śliczny i biedny psiaczek :shake: Quote
Recommended Posts