Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodziulka napisał(a):
Halo Halo - ziemia do Czarownicy :evil_lol: co Ty na to, żebym sie dziś pojawiła w celach oczarowania pewnego onka, tak koło 21? ;)

ok jak sie spotkamy?

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok postaraj sie być o 21 w miare punktualnie :), bo ja w domku śpiącego królewicza zostawie z rodzicami :)
a jak się przebudzi to bez mamy ani rusz. Ale oczywiście poświęce tyle czasu ile trzeba żebyśmt mogły oczarować kawalera

Posted

No wiesz, pod kościołem to można... pożebrać :evil_lol:

Sprawdzałyśmy psa, który sie od kilku dni tam błąka - piękny, duży, czarny onkowaty, ok 3 letni, bardzo łagodny i delikatny...

ale Tygra urosła odkąd ją ostatnio widziałam!!

Posted

Bodziulka napisał(a):
No wiesz, pod kościołem to można... pożebrać :evil_lol:

Sprawdzałyśmy psa, który sie od kilku dni tam błąka - piękny, duży, czarny onkowaty, ok 3 letni, bardzo łagodny i delikatny...

ale Tygra urosła odkąd ją ostatnio widziałam!!

może ktoś chce przygarnąć bardzo miłego psa w typie ONka :) ?
wstawie fotki w dzień
sprawa pilna bo sąsiadka chce po straż miejską zadzwonić, a taki pies w schronisku raczej ma małe szanse na dom, bo Onkowatych jest mnóstwo. On naprawdę miły jest, łagodny i świetnie się dogaduje z innymi psami, do tego cichy jest i grzeczny, kręci się i śpi pod moim blokiem od ok 2 tygodni - bidulek (pewnie go ktoś wywalił, bo odkąd się tu pojawił nie odchodzi nigdzie dalej niż na 500 m- czyli nie łazęga jakaś)

Tak Tygra urosła sporo:evil_lol:

Posted

dodam że tak na oko to wzrost ma około 70cm, wagi pewnie ok 40kg - ale tylko strzelam. Jest bardzo kulturalny, ani razu nie widziałąm żeby zaglądał do śmietników, a jak go karmię je powoli z przetwami - taki trochę arystokratyczny apetyt ma :)

Posted

wygląda w 100 procentach zdrowo, jest w miare czysty jak na psa który od 2 tyg przebywa na dworzu, sierść zdrowa, szczupły ale nie chudy jak narazie

Posted

śliczny jest :loveu: , biedulek jeden , oby go ktoś przygarnął.

dzień doberek!:multi:
Czy u was też taka zimnnica na dworze ?:cool3:

Posted

u mnie jest całkiem ładnie, ale nie mam czasu ani na spacerki ani na dogo dziś, potem poodwiedzam moich ulubieńców.
fakt piesek śliczny ale nikt go nie chce :(

Posted

tygra napisał(a):
oto on

Śliczny piesek !! Tygra - daj info do gazety. Tak sporo psiaków domek znalazło ..... Napisz też do Mojego Psa. Wyślij fotki to może się uda .

Posted

Pysia napisał(a):
Śliczny piesek !! Tygra - daj info do gazety. Tak sporo psiaków domek znalazło ..... Napisz też do Mojego Psa. Wyślij fotki to może się uda .

czekam narazie na kontakt od pana co to pieska chce przygarnąć jakiegoś, może mu się spodoba a i sąsiadka dziś obdzwoni kilka osób, które lubują się w Onkach a aktualnie nie mają psic. Jak to nie wypali do piątku będę działąć dalej (rozwiesze plakaty, na dogo wątek założe i do gazetki pewnie też). Narazie poczekam , a jak nic nie ruszy to w sobotę rozpoczynam akcję :)

Posted

Imbir1 napisał(a):

a kto tutaj chce zjeść Tygre???????:evil_lol: :mad:

to moja siostra - karmi piersią więc jest na diecie (je tylko psie mięso :)):evil_lol: