tygra Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Wczoraj byłyśmy na spacerku z Aga-Wawa i jej 6 mies boksiem, a to rezultat tego spotkania (zabawa byłą jak zawsze super) Quote
tygra Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 dodam że piecholek jest ogromny jak na swój wiek -30kg Quote
Alka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Witaj!:multi: Przyszłam z rewizytą. Masz śliczne dziewczyny ...:loveu: fajne foty z psich zabaw:loveu: haha, a tu zabawa musiała być przednia , chwila na relaks :evil_lol: Quote
tygra Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 jak się zmęczyli to lezeli w czułych objęciach dziękujemy za rewizytę i zapraszamy częściej Alu Quote
Imbirka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 tygra napisał(a):dodam że piecholek jest ogromny jak na swój wiek -30kg :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o rety to moje maleńtwo tyle waży, a dorosły już jest:roll: Quote
tygra Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Imbir1 napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o rety to moje maleńtwo tyle waży, a dorosły już jest:roll: kawał psa będzie :) teraz jest z centymert większy od Tygry, a miesiąc młodszy (fakt że moja to dziewczynka ale chyba raczej spora jak na swój wiek). Quote
Imbirka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Fajnie, lubie duże boksie, mój seniork był wysoki i jakiś taki sentyment mi został:cool3: Quote
leemonca Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 rzeczywiście kawał chłopa urośnie, Haker jest starszy o dwa miechy a waży tyle samo! Quote
tygra Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 leemonca napisał(a):rzeczywiście kawał chłopa urośnie, Haker jest starszy o dwa miechy a waży tyle samo! tak ale Hakerek jest wyższy sporo - Adze z pomiarów wyszło ok 58cm i jak dla mnie to raczej dobrze zmierzyął, bo wzrostem nie ma dużej różnicy między Tygrą a nim. Tyle ze Tygra ma 7 mies a on 6 :lol: ależ on śliczny jest:loveu: Quote
e.v.a Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 ulalaaaa to spory pieseczek :lol: dzoendoberek:cool3: Quote
Medorowa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ale rzezcywiście bysiorek:crazyeye: :crazyeye: Super:lol: no i zajefajne zdjęcia:lol: Quote
tygra Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 leemonca napisał(a):dzień dobry :loveu: dzień dobry :) wyrwałam sobie dziś ósemkę i nie mam weny do netu (paszcza mnie boli :(), jutro nadrobię zaległości. Albo dziś wieczorkiem późnym o ile dogo mi ruszy Quote
Magda-Amir Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 tygra napisał(a):dzień dobry :) wyrwałam sobie dziś ósemkę i nie mam weny do netu (paszcza mnie boli :(), jutro nadrobię zaległości. Albo dziś wieczorkiem późnym o ile dogo mi ruszy buu to niech szybko przestanie bolec :calus: i wysciskac Tygrunie prosze :loveu: Quote
Imbirka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 uuuuuuuuu, chyba nadal boli, bo nie ma ani jednej fotecki nowej:shake::evil_lol:;) Quote
Alka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 cześć !:multi: Nie chce straszyć ale po wyrwaniu ósemki będzie dość długo bolało.:cool3:Mimo tego mam nadzieję ,że będziesz na dogo i zapodasz jakieś foty.;) Chociaż pogoda nieciekawa na robienie fot w plenerku...:cool3: pozdrawiamy i życzymy miłego weekendu!:multi: Quote
Wyjątek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 witam, fajne spotkanko miałyście!!!:multi::multi: a może jak Gercia wyzdrowieje to we 3, cio...???? :D Quote
tygra Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 dziękuję wszystkim za odwiedzinki i troskę :) ząbodół :) już nie boli. W sumie sama się dziwię ze tak szybko przestał. Fotki zrobione wczoraj dziś zamieszczę ale troszkę poźniej. Niestety wczoraj upuściłąm aparat i się zepsuł - muszę dać do naprawy - wiec te wczorajsze bedą a potem pewnie dopiero po naprawie. Ja na spacerek we trójkę bardzo chętnie Magda - Amir witam i zapraszam częściej Quote
Alka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 tygra napisał(a): ząbodół :) już nie boli. W sumie sama się dziwię ze tak szybko przestał. Niestety wczoraj upuściłąm aparat i się zepsuł - muszę dać do naprawy Witamy niedzielnie!:multi: Super,że tak szybko przestało boleć :multi:.Z jednej strony radocha ,a z drugiej smutek z powodu aparatu.:shake:Mam nadzieję ,że ekspersowo naprawią i będzie jak nowy ...:multi: Quote
tygra Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 serwis jest w gdyni a ja z warszawy :( - wiec pewnie niepredko Quote
Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Dzień dobry:p Oby jednak szybko naprawili:shake: Quote
Imbirka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 hej, hej, hej, uuuuuuuu, widze, że będzie spora przerwa w foceniu:shake: Quote
tygra Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 dzis wgram foty z wczoraj, mam ich od groma i pewnie po trochu bede zamieszczała wiec bez obaw :) - przerw w dostawie bardzo długich nie przewiduje - mam z 60 zdjęć więc po kilka co parę dni wrzucę - dziś po 18 pierwsza porcja (musze zmniejszyć) Quote
Recommended Posts