Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj!:multi:
Przyszłam z rewizytą. Masz śliczne dziewczyny ...:loveu:

fajne foty z psich zabaw:loveu:
haha, a tu zabawa musiała być przednia , chwila na relaks :evil_lol:

Posted

tygra napisał(a):
dodam że piecholek jest ogromny jak na swój wiek -30kg

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o rety to moje maleńtwo tyle waży, a dorosły już jest:roll:

Posted

Imbir1 napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o rety to moje maleńtwo tyle waży, a dorosły już jest:roll:

kawał psa będzie :)
teraz jest z centymert większy od Tygry, a miesiąc młodszy (fakt że moja to dziewczynka ale chyba raczej spora jak na swój wiek).

Posted

leemonca napisał(a):
rzeczywiście kawał chłopa urośnie, Haker jest starszy o dwa miechy a waży tyle samo!

tak ale Hakerek jest wyższy sporo - Adze z pomiarów wyszło ok 58cm i jak dla mnie to raczej dobrze zmierzyął, bo wzrostem nie ma dużej różnicy między Tygrą a nim. Tyle ze Tygra ma 7 mies a on 6 :lol:
ależ on śliczny jest:loveu:

Posted

leemonca napisał(a):
dzień dobry :loveu:

dzień dobry :)
wyrwałam sobie dziś ósemkę i nie mam weny do netu (paszcza mnie boli :(), jutro nadrobię zaległości. Albo dziś wieczorkiem późnym o ile dogo mi ruszy

Posted

tygra napisał(a):
dzień dobry :)
wyrwałam sobie dziś ósemkę i nie mam weny do netu (paszcza mnie boli :(), jutro nadrobię zaległości. Albo dziś wieczorkiem późnym o ile dogo mi ruszy

buu to niech szybko przestanie bolec :calus: i wysciskac Tygrunie prosze :loveu:

Posted

cześć !:multi:

Nie chce straszyć ale po wyrwaniu ósemki będzie dość długo bolało.:cool3:Mimo tego mam nadzieję ,że będziesz na dogo i zapodasz jakieś foty.;) Chociaż pogoda nieciekawa na robienie fot w plenerku...:cool3:

pozdrawiamy i życzymy miłego weekendu!:multi:

Posted

dziękuję wszystkim za odwiedzinki i troskę :)
ząbodół :) już nie boli. W sumie sama się dziwię ze tak szybko przestał.
Fotki zrobione wczoraj dziś zamieszczę ale troszkę poźniej.
Niestety wczoraj upuściłąm aparat i się zepsuł - muszę dać do naprawy - wiec te wczorajsze bedą a potem pewnie dopiero po naprawie.
Ja na spacerek we trójkę bardzo chętnie
Magda - Amir witam i zapraszam częściej

Posted

tygra napisał(a):

ząbodół :) już nie boli. W sumie sama się dziwię ze tak szybko przestał.

Niestety wczoraj upuściłąm aparat i się zepsuł - muszę dać do naprawy

Witamy niedzielnie!:multi:

Super,że tak szybko przestało boleć :multi:.Z jednej strony radocha ,a z drugiej smutek z powodu aparatu.:shake:Mam nadzieję ,że ekspersowo naprawią i będzie jak nowy ...:multi:

Posted

dzis wgram foty z wczoraj, mam ich od groma i pewnie po trochu bede zamieszczała wiec bez obaw :) - przerw w dostawie bardzo długich nie przewiduje - mam z 60 zdjęć więc po kilka co parę dni wrzucę - dziś po 18 pierwsza porcja (musze zmniejszyć)