Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tygra']ja mam problem z jazdą z Tygrą ona się bardzo stresuje, wymioty i biegunka ślinotok więc najchętniej u mnie bym się spotkała

My na szczęscie tych problemów nie mamy :) Ale boksie tak mają często. Gera też miała takie problemy :roll:
Ja bym najchętniej spotkała się tam, gdzie jest najmniej psów i dzieci:roll:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dobrze
Tygra 1 kg w dół już.
Dziś mnie rozwaliła jak wielbiciele wołali cmokali i robili wszystko żeby podeszła a ona do pańci i zero zainteresowania obcymi. Jak była młodsza szła do każdego - teraz to tylko mój pies.

Posted

furciaczek napisał(a):
Tygra jak zwykle salta w powietrzu wywija:evil_lol::loveu:

A Brendzia...no psi cud:loveu:

Gosiu ostatnio dowiedziaąłm się od weta że ona musi mieć coś z corsiaka, a Pani wet ma właśnie cane corso i jest wielbicielką straszną. Ciekawe kim naprawdę był tata bo usłyszałam że to taki duży jakby amstaff...

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Witam
Bardzo fajne sunie :loveu:A Tygra prze zabawna z niej akrobatka :evil_lol:

Witam nową koleżankę w naszej Galerii :):multi:

Posted

tygra napisał(a):
Bardzo dobrze
Tygra 1 kg w dół już.
Dziś mnie rozwaliła jak wielbiciele wołali cmokali i robili wszystko żeby podeszła a ona do pańci i zero zainteresowania obcymi. Jak była młodsza szła do każdego - teraz to tylko mój pies.

Fajnie że wstawiłaś foteczki ;)

Ja też mam tylko swoje psy które reagują tylko na nas i bardzo zaprzyjaźnionych :cool3: