Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć SDziewczyny :)
mam fotek pare :)

a Zuzolku - pisz jak już się zdecydujesz :)

dzis

komar jej na głowie siedzi

tu wyszła jakby miała kruciótkie łapki

Posted

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

jaaaaaaaaaaaaaaaaaki ozór:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:diabloti: witka

Posted

cześć Tygierkowa :multi:

przybyłam z rewizytką:)

uu.... a tu widzę jakiś psaceras warszawsi się szykuje?:cool3:
przygarnijcie i nas.... za jakiś czas... ;)
jak z urlopa powrócimy:)

Posted

[quote name='Wyjątek']To pojdziemy wszystkie razem jak juz powiedza mi ze moge chodzic a Ty z urlopa wrocisz. Pasuje? :cool3::multi:

p.s. a kiedy ten Twój urlopik?

supcio, bosko, wystrzałowo!! :multi: :loveu:
my jesteśmy na urlopie od 4 września do 20go

Posted

[quote name='basia2202']supcio, bosko, wystrzałowo!! :multi: :loveu:
my jesteśmy na urlopie od 4 września do 20go

To w takim razie mam nadzieję, że na mnie poczekacie, bo ja cały wrzesień chodzic nie będę:placz: Poza tym w drugiej połowie września chce Game wysterylizować:roll:

Posted

JA CHĘTNIE NA SPACERKI ALE W WEEKENDY :)
jak Wasze dziewczyny z innymi suczkami?
a i Basia gdzie mieszkasz w Warszawie ? Bo ja mam fajny park do spacerów i tam zazwyczaj umawiamy się (Jelonki)

Posted

Z moja Gamona to jest tak, że na odległość to ona szczeka na wszystkie psy. Nie ważne czy pies, czy suka :roll: Należy zapoznać ją z 'obiektem zabaw' na smyczy a przy problemach z moją nogą przez najbliższy czas i w kagańcu. Ona obwącha i od razu będzie wiadomo czy się bawimy czy nie. Zazwyczaj z daleka straszy a jak juz sie zapozna to zaczyna się merdanie ogonkiem :) To będą same suczki już dorosłe i o dużych gabarytach. Trzeba będzie sprawdzić ostrożnie i tak zrobimy :) Tak bedzie najbezpieczniej :) Moja Gama od jakiegos czasu ubzdurała sobie, że przed wszystkimi i przed wszystkim musi mnie bronić:roll: Ale jak jej pokażę, że wszystko jest ok to ona się uspokaja :) Tak jak np jak ktoś do domu przychodzi to jest ZERO agresji, bo wie, że to ja wpuściłam tego kogoś i ew jego psa. I od razu jest zabawa:)

Posted

[quote name='tygra']JA CHĘTNIE NA SPACERKI ALE W WEEKENDY :)
jak Wasze dziewczyny z innymi suczkami?
a i Basia gdzie mieszkasz w Warszawie ? Bo ja mam fajny park do spacerów i tam zazwyczaj umawiamy się (Jelonki)
no... my też raczej w weekendy...
Zuzka w zabawie to wszystko jedno z kim... czy pies czy suka... ona jest postrzelona i jak tylko jest coś, co się rusza, to można się ganiać :evil_lol:
a na smyczy... jak nie zna, to się zjeży, powącha i jest ok... jak się chce bawić, to sama hula do innych psów, żeby się zapoznać, ale nie z agresją nigdy... chyba, że jakiś pies do Zuzki wyjedzie z mordą i ujada, to Zuzka dłużna nie pozostaje;)
w każdym razie.... Zuza generalnie jest bardzo towarzyska i do ludzi i do psów:)
a Jelonki nie wiem gdzie są... w ogóle mało znam W-wę... ale się pewnie dowiem:)
my mieszkamy na Bródnie - u nas z kolei jest park (ale psy luzem nie mogą biegać) i lasek bródnowski...
a w tym Waszym parku można puszczać psy? są jakieś duuuże trawniki, żeby było sporo miejsca na bieganie?
bo jakby co... niedaleko nas jest taka wieeeeelka łąka...

Posted

No tam na Jelonkach Basiu, jak jeszcze z Gera jeżdzilam, to spuszczałysmy psiaki i nie było problemu. Naprawdę duuuuzo miejsca do ganiania :) U mnie (bielany) też jest taka łaczka ale nie aż tak ogromna jak u Tygry:roll:

A Jelonki to prawie bemowo. Kojarzysz ulice Górczewską np? Bądź Powstańców Śląskich? Ratusz na Bemowie? Bo to te okolice :)

Basiu a ta łąka u Was to bardzo zapsiona?