Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kula nie jest i bardzo dobrze;)
Ala a kto cierpi?

ja tluszcz zbedny likwiduje - na przszłosć i starosc beda profity;)
pozniej trudno to zbić- jak mi matka Lee pzypasła to teraz ja sie bawie z tym tłuszczem ;/
a stawy wieczne nie sa :(

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Apbt_sól']kula nie jest i bardzo dobrze;)
Ala a kto cierpi?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znam osoby co płaczą nad swoimi psami ze za chude :evil_lol:... serio serio

a Tygra ma fajną budowę , mój box był psiakiem tego typu ;)

ja tluszcz zbedny likwiduje - na przszłosć i starosc beda profity;)
pozniej trudno to zbić- jak mi matka Lee pzypasła to teraz ja sie bawie z tym tłuszczem ;/
a stawy wieczne nie sa :(

jak widać mięsionka to tłuszczyku chyba nie ma ;)
o stawy na mus cza dbać całe życie

Posted

dzięki za miłe słowa dziewczyny, widzę że rozpętałam prawdziwą dyskusję... i dobrze bo to temat rzeka. Ja lubię psy umięśnione i wysportowane. Na zimę to Tygra miałaby jak dla mnie super sylwetkę, na lato dobrze byłoby jednak te 2 kg zbić. Narazie żre mniej i więcej biega, waga stoi raczej

Posted

Witam!
Przyszłam się tylko przywitać.;)
Jak tam Wasz weight pulling?
Macie jakies fotki?;)
Ja mam za chudego psa....22kg na 53cm w kłębie..ale modlę się by tak zostało.;)

Posted

Dobry wieczór.:diabloti:
my tutaj jeszcze nie bylismy..
ale Masz Sucz sliczną..
nie ma nic słodszego niz Boksio z piłką,
albo Boksio w wysokiej trawie skaczący jak baranek.:loveu:

Pozdrawiamy i zapraszamy do nas.;)

Posted

Cześć Beatko!!
Juz powróciłam z tej Barcelony i teraz wakacjuję się na działce :)
Tygrunia jak zwykle śliczna! :)
Wiesz, wczoraj byłam w Twoich okolicach, na "Skrzypku na dachu" :) Fajny Wam ten amfiteatr tam zrobili :)

Posted

dzięki za pozytywne opinie
poprostu mniej mięśnie widać ale już pracujemy nad tym :)

Monika trzeba było smsa mi wysłać to też bym przyszła, przecież ja z okna ten amfiteart widzę :) - następnym razem proszę o smsa

Posted

Tak jest psze Pani ;) Sms będzie :D Planuje sie tam we wrześniu na Sumptuastic wybrac, bodajże 6ego, tyle że bedę po kolejnej operacji i może byc ciężko z ta sztywną nogą... :P Wpdłabym tez chetnie z moja dziewcz\yna, nawet i w najbliższy weekend tylko nie wiem co by z tego wynikło, bo ona im wieksza tym bardziej wilkiem na inne suczki patrzy... :/

Posted

Wyjątek napisał(a):
Tak jest psze Pani ;) Sms będzie :D Planuje sie tam we wrześniu na Sumptuastic wybrac, bodajże 6ego, tyle że bedę po kolejnej operacji i może byc ciężko z ta sztywną nogą... :P Wpdłabym tez chetnie z moja dziewcz\yna, nawet i w najbliższy weekend tylko nie wiem co by z tego wynikło, bo ona im wieksza tym bardziej wilkiem na inne suczki patrzy... :/

w ten weekend będę nad morzem, ale we wrześniu pisz do mnie - przyjdę. Moja sucz jest zasadniczo grzeczna, ale z innymi suczkami tez różnie bywa - zwłaszcza z dużymi.