Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tygra obecnie waży 34kg, czyli kolejne 2 więcej.
Nie jest gruba tłuszczyku brak - idzie w mięśnie. Ogólnie w porównaniu do spotykanych przez nas boksiowatych psiaków jest w 90 procentach przypadków sporo masywniejsza, a często też wyższa. A wydawala się taka malutka (przynajmniej mi).
Niebawem zacznę z nią treningi mające na celu osuszenie mięśni, a co za tym idzie będzie też trochę mniej żarełka :)

Posted

Fuga*** napisał(a):
a po co ślicznotce mięśnie osuszać?
pozdrawiamy

Bo jeszcze trochę i zamieni się w bullmastifa ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

u nas wszystko ok - tylko czasu brak.

Co do Tygry to zmniejszylam troszkę żarcie - tj jesteśmy wciąż na Barfie. Wcześniej dostawała 1kg żarcia dziennie, teraz 850g, no i zaczniemy więcej się ruszać a mniej dźwigać. Ale to stopniowo bo i ja mam mało czasu teraz a i ona ostatnio mniej biegała.

Ogólnie mi się Tygry sylwetka podoba, nie jest otłuszczona, ale żeber nie widać, jednak ideał dla mnie to pięknie umięśniony pies z lekko widocznymi żeberkami (lekko podkreślam) - pitem to ona nie będzie :).

W tej chwili test żeberkowy przechodzi bezproblemowo, ładnie nabrała mięśni ale chciałabym żeby była taka bardziej wyżeźbiona. Pewnie przeginam ale cóż ją się tak łatwo i dobrze kształtuję że mnie ponosi wyobraźnia. :)

Posted

U nas OK
:)
Mam pare fotek

co do Luśki to na chwilę obecną mam 3 psy w domu nie wiem czy się czwarty zmieści, ale zawsze możemy spróbować.

a to foteczki :)

Posted

waży 34kg więc w sumie od zeszłych wakacji przybrała coś koło 8 kg. Myślę czy ona nie jest już jakaś za gruba? Niby żebra czuć, ale jak tak dalej pójdzie to w wakacjie do 36kg i jak ja będę z tym bydlakiem wychodzić.