Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']
no prosze jak sobie grzecznie spaceruja:D
Brenda to oaza spokoju, gdy Łukasz ją prowadzi jak smycz się napnie natychmiast staje i ogląda się na niego, jak idzie ze mną nie jest aż tak subtelna

Posted

Jaka madra jest Brenda:loveu:, wie, że dziecka nie wolno ciągnąć:lol:

A spacerek miałyście faktycznie fantastyczny i fajnie, że dziewczyny się tak fajnie dogadały:lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
albo twoja sucz to kawał kobity albo Gera jest drobniutka:evil_lol: , zdaje się, że są w podobnym wieku?

są w tym samym wieku (dwa dni różnicy) Tygra dziś skończyłą 7 miesięcy.
Ma 57cm i waży 25kg, Gera waży 18,5 ile aktualnie mierzy nie wiem. Faktycznie Tygra jest większa, ale nie wiem czy Tygra duza czy Gera drobna, bo nie widziałam innych szczeniąt w tym wieku.
Tygra już stanowczo zwolniła wzrostem i wagą, lub ma chwilowy przestój. Może należy do tych które wcześnie osiągają ostateczny wzrots, a Gera może dłużej będzie rosął - czas pokaze. Na razie przy Geruni jak kobyłą wygląda:evil_lol: . Gera zaś taka subtelna panienka

Posted

leemonca napisał(a):
ona jest rzeczywiscie wielka :lying:!!!, czy to tylko tak na zdjęciu wygląda:lying:?

chyba tylko tak wygląda - przy Hakerze wyglądałąby pewnie jak pchełka:evil_lol: , jest z 6cm od niego niższa jak czytałam. Gera jest mniej więcej optycznie podobnego wzrostu do Brendy, a Tygra większa jest od Brendy o ok 3-4cm