leemonca Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 ale wam zazdroszczę :cool1:, miałyście takie fajne spotkanko :lol:, fotki świetne :lol: Quote
Medorowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ale szaleństwo:multi: :multi: :multi: Super, czekamy z <nie>cierpliwością na reszte zdjęć:p Quote
mar....ka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 My też z Kancią zazdroscimy Wam spotkania, a przede wszystkim podgryzania stopaczków. No moze ja nie zazdroszczę, ale Kana stary podgryzacz stóp na pewno:evil_lol: Quote
tygra Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 postaram się coś jeszcze dziś wrzucić Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 tygra napisał(a):postaram się coś jeszcze dziś wrzucić Czekamy:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
tygra Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Tygra i Łukasz bronią bramki Brenda i Łukasz na spacerku i zabawy Tygry z Gerą ciąg dalszy Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ale kangurki:lol: :lol: :cool3: Łukasz z Brendą wygląda przesympatycznie:lol: Quote
tygra Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='evaxon'] no prosze jak sobie grzecznie spaceruja:D Brenda to oaza spokoju, gdy Łukasz ją prowadzi jak smycz się napnie natychmiast staje i ogląda się na niego, jak idzie ze mną nie jest aż tak subtelna Quote
Imbirka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Jaka madra jest Brenda:loveu:, wie, że dziecka nie wolno ciągnąć:lol: A spacerek miałyście faktycznie fantastyczny i fajnie, że dziewczyny się tak fajnie dogadały:lol: Quote
tygra Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='keleris']faktycznie zdjatka sa super :D jak tak to jeszcze troszke Dziewczyny coś zwąchały sępy zabawa głupawka wąchamy mułek Quote
leemonca Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ona jest rzeczywiscie wielka :lying:!!!, czy to tylko tak na zdjęciu wygląda:lying:? Quote
e.v.a Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 :evil_lol: no ten moment na focenie moglas sobie darowac:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ,,Dawaj Gera dorwiem go i odbierzemy naszego patyńka!!!!" ;) :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 albo twoja sucz to kawał kobity albo Gera jest drobniutka:evil_lol: , zdaje się, że są w podobnym wieku? Quote
tygra Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Imbir1 napisał(a):albo twoja sucz to kawał kobity albo Gera jest drobniutka:evil_lol: , zdaje się, że są w podobnym wieku? są w tym samym wieku (dwa dni różnicy) Tygra dziś skończyłą 7 miesięcy. Ma 57cm i waży 25kg, Gera waży 18,5 ile aktualnie mierzy nie wiem. Faktycznie Tygra jest większa, ale nie wiem czy Tygra duza czy Gera drobna, bo nie widziałam innych szczeniąt w tym wieku. Tygra już stanowczo zwolniła wzrostem i wagą, lub ma chwilowy przestój. Może należy do tych które wcześnie osiągają ostateczny wzrots, a Gera może dłużej będzie rosął - czas pokaze. Na razie przy Geruni jak kobyłą wygląda:evil_lol: . Gera zaś taka subtelna panienka Quote
tygra Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 leemonca napisał(a):ona jest rzeczywiscie wielka :lying:!!!, czy to tylko tak na zdjęciu wygląda:lying:? chyba tylko tak wygląda - przy Hakerze wyglądałąby pewnie jak pchełka:evil_lol: , jest z 6cm od niego niższa jak czytałam. Gera jest mniej więcej optycznie podobnego wzrostu do Brendy, a Tygra większa jest od Brendy o ok 3-4cm Quote
tygra Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 to jeszcze trochę - to już ostatnia partia :) - trzeba na nowy spacerek iść spacer cd Quote
tygra Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 a to z innej beczki pare Poniedziałek przed spacerkiem wieczornym Quote
Medorowa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ,,Mamcia, no chodź już chodź, nie daj się dłużej prosić":cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ooo tak przeciaganie to cos co pieski lubia najj:evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ciekawa jestem kto tu kogo na spacer wyprowadza?:evil_lol::cool3: Quote
tygra Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='Imbir1'] ciekawa jestem kto tu kogo na spacer wyprowadza?:evil_lol::cool3: prawdę mówiąc zazwyczaj Tygra mnie i Brendę:evil_lol: Quote
Recommended Posts