Wyjątek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 tygra napisał(a):Cześć Alicja dziękujemy za odwiedziny :) Wyjątek - dziwne że sznaucer taki cichy, ja miałam miniaturę to darła się cały czas a co z piątkowym spacerkiem? No to mioniaturka tez ale jakas wyjatkowa chyba.. Wiem ze sznaucery sa z natury szczekliwe ale ten nic, zero praktycznie... A co do spaceru to jak najbardziej aktualne z mojej strony :) Nie wiem tylko co z Fukselkiem? No i w jakich godzinach by Ci odpowiadało? Poistaram sie dostosowac ale dokładnie będę wiedziala jutro o ktorej mogę Quote
tygra Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Wyjątek napisał(a):No to mioniaturka tez ale jakas wyjatkowa chyba.. Wiem ze sznaucery sa z natury szczekliwe ale ten nic, zero praktycznie... A co do spaceru to jak najbardziej aktualne z mojej strony :) Nie wiem tylko co z Fukselkiem? No i w jakich godzinach by Ci odpowiadało? Poistaram sie dostosowac ale dokładnie będę wiedziala jutro o ktorej mogę proponuję jutro o 10 u mnie :) potem na kawę zapraszam czekam na odpowiedz! i co z Fukselkiem czy będziemy same? Quote
Imbirka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 tylko fotki proszę zrobić:evil_lol: bo ja już jestem ciekawa tego spotkanka:evil_lol: Quote
tygra Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Imbir1 napisał(a):tylko fotki proszę zrobić:evil_lol: bo ja już jestem ciekawa tego spotkanka:evil_lol: mam nadzieję że wreszcie nam się spotkanko uda - fotki zrobię na 100 procent:lol: Quote
leemonca Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 no to co, czekamy do jutra? dzieńdoberek Quote
tygra Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 tygra napisał(a):mam nadzieję że wreszcie nam się spotkanko uda - fotki zrobię na 100 procent:lol: oj chyba nici ze spotkania skoro Wyjątek się nie odzywa :(, czekam nadal. Proszę potwierdz spotkanko czekamy z niecierpliwością Quote
Imbirka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 uuuuuuuuuuu:shake::shake:, a już myślałam, że będą ekstra foteczki Quote
Medorowa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ja również bardzo bym chciała, żeby to spotkanko się odbyło, było by tyyllllee foteczek do oglądania:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Wyjątek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 tygra napisał(a):mam nadzieję że wreszcie nam się spotkanko uda - fotki zrobię na 100 procent:lol: Spotkanko uda sie na bank :) Jutro będę o 10 pod szkoła na Czumy :) I juz lece ładować aparacik. Tym razem zdjęcia będą na 100% :D Quote
tygra Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Wyjątek napisał(a):Spotkanko uda sie na bank :) Jutro będę o 10 pod szkoła na Czumy :) I juz lece ładować aparacik. Tym razem zdjęcia będą na 100% :D superaśno, ja też już łąduję - weź kabelek od swojego aparatu to sobie zgram od Ciebie foty do komputera:multi: Quote
tygra Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 witam zainteresowanych spacerek Tygry Gery i Brendy doszedł do skutku oto kilkanaście fotek :) spacerek biegamy patyczek jakie odważne... odpoczynek walka o dołek Brenda W domku Quote
Imbirka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :hmmmm::hmmmm::hmmmm: 69???? :crazyeye::cool3::cool3::cool3:, czy my o czymś nie wiemy:diabloti: Foteczki ekstra, rozumiem, że spacerek się udał?:evil_lol: Quote
tygra Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 tak 69 - dziewczyny są szalone :), tyle że tylko pęcinki sobie podgryzały. Spacer super, dziewczyny bawią się w tym samym stylu, żadnych kłótni,cały czas razem się bawiły Quote
tygra Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Obie grzeczne i pełne energii, a do tego w jednym wieku (2 dni różnicy) więc dobrały się świetnie - musimy powtórkę zrobić Quote
Imbirka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 tylko więcej foteczek poprosimy na przyszłość:evil_lol: Quote
tygra Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Imbir1 napisał(a):tylko więcej foteczek poprosimy na przyszłość:evil_lol: mam jeszcze mnóstwo:evil_lol: , może coś jutro zamieszcze a ze obie robiłyśmy fotki to i w galerii Wyjątek będą napewno jakieś :cool3: Quote
Bodziulka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 No wreszcie Tygra miała kogoś ze swojego przedziału wiekowego :evil_lol: ;) Quote
tygra Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Bodziulka napisał(a):No wreszcie Tygra miała kogoś ze swojego przedziału wiekowego :evil_lol: ;) tak- wreszcie trafiła :) Quote
Wyjątek Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Świetna zabawa, mnóstwo uśmiechu na pysiach :D Gera do tej pory odsypia:evil_lol: U mnie fotki będą pewnie dopiero jutro... Natopiast, Tygra, dzis dwa razy wysyłałam Ci je na maila ale były jakies problemy... Dotarły?? Bo ja od Ciebie też nie dostałam...:shake: Quote
tygra Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Wyjątek napisał(a):Świetna zabawa, mnóstwo uśmiechu na pysiach :D Gera do tej pory odsypia:evil_lol: U mnie fotki będą pewnie dopiero jutro... Natopiast, Tygra, dzis dwa razy wysyłałam Ci je na maila ale były jakies problemy... Dotarły?? Bo ja od Ciebie też nie dostałam...:shake: nie dotarły, a ten zip to ma 250MB - nie da rady go przesłać - sprawdzaąłś do jakiej wielkości twój się zmniejszył? ja spróbuję zrobić kilka mniejszych - ale to już jutro Quote
e.v.a Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 ale fajowe spotkanko:multi: ale co tak malo fot:razz: Quote
agbar Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 witam:) ja tez zadam wiecej fot!! i to szybko bo znowu mnie nie bedzie pare dni i potem musze nadrabiac:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 tygra napisał(a):nie dotarły, a ten zip to ma 250MB - nie da rady go przesłać - sprawdzaąłś do jakiej wielkości twój się zmniejszył? ja spróbuję zrobić kilka mniejszych - ale to już jutro tez dzis albo jutro postaram sie przesłać Ci po prostu kilka mniejszych plików :) a zmniejszylo mi sie do 139MB i tez nie da rady wysłać:mad: Quote
Recommended Posts