Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tygra napisał(a):
Cześć Alicja dziękujemy za odwiedziny :)

Wyjątek - dziwne że sznaucer taki cichy, ja miałam miniaturę to darła się cały czas
a co z piątkowym spacerkiem?

No to mioniaturka tez ale jakas wyjatkowa chyba.. Wiem ze sznaucery sa z natury szczekliwe ale ten nic, zero praktycznie...

A co do spaceru to jak najbardziej aktualne z mojej strony :) Nie wiem tylko co z Fukselkiem? No i w jakich godzinach by Ci odpowiadało? Poistaram sie dostosowac ale dokładnie będę wiedziala jutro o ktorej mogę

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjątek napisał(a):
No to mioniaturka tez ale jakas wyjatkowa chyba.. Wiem ze sznaucery sa z natury szczekliwe ale ten nic, zero praktycznie...

A co do spaceru to jak najbardziej aktualne z mojej strony :) Nie wiem tylko co z Fukselkiem? No i w jakich godzinach by Ci odpowiadało? Poistaram sie dostosowac ale dokładnie będę wiedziala jutro o ktorej mogę

proponuję jutro o 10 u mnie :)
potem na kawę zapraszam
czekam na odpowiedz! i co z Fukselkiem czy będziemy same?

Posted

Imbir1 napisał(a):
tylko fotki proszę zrobić:evil_lol: bo ja już jestem ciekawa tego spotkanka:evil_lol:

mam nadzieję że wreszcie nam się spotkanko uda - fotki zrobię na 100 procent:lol:

Posted

tygra napisał(a):
mam nadzieję że wreszcie nam się spotkanko uda - fotki zrobię na 100 procent:lol:

oj chyba nici ze spotkania skoro Wyjątek się nie odzywa :(, czekam nadal. Proszę potwierdz spotkanko
czekamy z niecierpliwością

Posted

tygra napisał(a):

Spotkanko uda sie na bank :) Jutro będę o 10 pod szkoła na Czumy :) I juz lece ładować aparacik. Tym razem zdjęcia będą na 100% :D

Posted

Wyjątek napisał(a):
Spotkanko uda sie na bank :) Jutro będę o 10 pod szkoła na Czumy :) I juz lece ładować aparacik. Tym razem zdjęcia będą na 100% :D

superaśno, ja też już łąduję - weź kabelek od swojego aparatu to sobie zgram od Ciebie foty do komputera:multi:

Posted

witam zainteresowanych
spacerek Tygry Gery i Brendy doszedł do skutku
oto kilkanaście fotek :)
spacerek
biegamy

patyczek

jakie odważne...

odpoczynek

walka o dołek

Brenda

W domku

Posted

tak 69 - dziewczyny są szalone :), tyle że tylko pęcinki sobie podgryzały. Spacer super, dziewczyny bawią się w tym samym stylu, żadnych kłótni,cały czas razem się bawiły

Posted

Imbir1 napisał(a):
tylko więcej foteczek poprosimy na przyszłość:evil_lol:

mam jeszcze mnóstwo:evil_lol: , może coś jutro zamieszcze a ze obie robiłyśmy fotki to i w galerii Wyjątek będą napewno jakieś :cool3:

Posted

Świetna zabawa, mnóstwo uśmiechu na pysiach :D Gera do tej pory odsypia:evil_lol:
U mnie fotki będą pewnie dopiero jutro...
Natopiast, Tygra, dzis dwa razy wysyłałam Ci je na maila ale były jakies problemy... Dotarły?? Bo ja od Ciebie też nie dostałam...:shake:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Świetna zabawa, mnóstwo uśmiechu na pysiach :D Gera do tej pory odsypia:evil_lol:
U mnie fotki będą pewnie dopiero jutro...
Natopiast, Tygra, dzis dwa razy wysyłałam Ci je na maila ale były jakies problemy... Dotarły?? Bo ja od Ciebie też nie dostałam...:shake:

nie dotarły, a ten zip to ma 250MB - nie da rady go przesłać - sprawdzaąłś do jakiej wielkości twój się zmniejszył?
ja spróbuję zrobić kilka mniejszych - ale to już jutro

Posted

tygra napisał(a):
nie dotarły, a ten zip to ma 250MB - nie da rady go przesłać - sprawdzaąłś do jakiej wielkości twój się zmniejszył?
ja spróbuję zrobić kilka mniejszych - ale to już jutro

tez dzis albo jutro postaram sie przesłać Ci po prostu kilka mniejszych plików :) a zmniejszylo mi sie do 139MB i tez nie da rady wysłać:mad: