Bodziulka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='tygra']ale one podobne - dopiero teraz to widzę (zapewniam ze nie sa spokrewnione - Brendzia jest wysterylizowana) jęzor - długachny :) dziewczyny razem No proszę - ktoś z grona zawedrował na dogo :lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='tygra']dziękuję - teraz jest super :) A to jeszcze dodam :loveu:cudniasty bąkersik Quote
leemonca Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 nie będę oryginalna - suńka jest śliczna, szkoda tylko, że nasze szczeniaczki tak szybko rosną ! Quote
tygra Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 to fakt ale miło patrzeć jak się zmieniają Quote
tygra Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 pół koca zmemłała jezorkiem - bardzo całuśna jest i zębicha właśnie zmienia Quote
tygra Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Bodziulka napisał(a):No proszę - ktoś z grona zawedrował na dogo :lol: wszędzie mnie pełno:cool3: Quote
Wyjątek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Tygra jest śliczniusia! I tylko 2 dni starsza od mojego Otisa :D Mój fafluniec tez nie rodowodowy ale najukochanszy za to! :evil_lol::lol::loveu: Wyściskaj, wydrap i wycałuj psiaczka ode mnie!!:multi: p.s. Skąd jesteście??:cool3: Quote
anetta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Fajnie wygladaja dwa preguski :lol: Z Grona? :cool3: Quote
Bodziulka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Wyjątek napisał(a): p.s. Skąd jesteście??:cool3: z Warszawy są :razz: Quote
Wyjątek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Bodziulka napisał(a):z Warszawy są :razz: A no właśnie o taką odpowiedź mi chodziło:cool3: :evil_lol: Hmm to może i kiedyś Tygra spotka się z Otisem na małym spacerku, byłoby fajnie..:oops: Quote
tygra Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Wyjątek napisał(a):Tygra jest śliczniusia! I tylko 2 dni starsza od mojego Otisa :D Mój fafluniec tez nie rodowodowy ale najukochanszy za to! :evil_lol::lol::loveu: Wyściskaj, wydrap i wycałuj psiaczka ode mnie!!:multi: p.s. Skąd jesteście??:cool3: z warszawy a wy? Quote
tygra Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 my jelonki a Wy Na spacerek bardzo chętnie! Quote
Wyjątek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 tygra napisał(a):my jelonki a Wy Na spacerek bardzo chętnie! jelonki... hmmm moje stare smieci :) a dokladnie gorce no ale w okolicach tez sie czesto bylalo :D a lezka sie w oku kreci... A teraz bielany..:roll: Quote
tygra Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 to kiedy spacerek i gdzie? Moze na jelonki przyjedziecie? Kiedy możecie i w jakich godzinkach (ja chętnie między 9 a 14) Quote
Wyjątek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jak to juz zostalo napisane w otisowej galerii w tych godzinach pracuję... :( no ale jeszcze tylko do konca tego tyg:lol: a tak BTW to Otis jeszcze nigdy autobanem nie jechał hmm no zobaczymy w sumie to ja bym tam chetnie sie pojawila.. Ale na bielany tez zapraszamy :D kolo nas swietna laka do szalenstw :D Quote
tygra Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 ok tam tez odpisalam proponuje przyszly tydzień w takim razie konkrety pozniej Quote
Cimi Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Wyjątek napisał(a):a tak BTW to Otis jeszcze nigdy autobanem nie jechał hmm no zobaczymy w sumie to ja bym tam chetnie sie pojawila.. To ucz ucz jeżdzenia środkami komunikacji :eviltong:. Ze szczeniaczkiem najlepiej wcześnie zacząc, żeby później nie było problemy. Bo ja na początku miałam problemy gdy moja 1,5 roczna suka musiała wsiaść do pociągu czy autobusu. Quote
Bodziulka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Box ze 3-4 razy w życiu jechał komunikacją miejską, i zaczął dość późno, kłopotów nie było... ale on ogólnie lubi jeździć :evil_lol: Quote
tygra Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 ja w piątek jade z tygra na spotkanie klikerowców i mam nadzieję że wytrzyma jazdę do parku Skaryszewskiego tramwajem Quote
Cimi Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Bodziulka napisał(a):Box ze 3-4 razy w życiu jechał komunikacją miejską, i zaczął dość późno, kłopotów nie było... ale on ogólnie lubi jeździć :evil_lol: Ja musiałam moją wnosić :evil_lol:. Quote
Wyjątek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Otis uwielbia jazdę samochodem ale tramwajem czy autobusem jeszcze nie probowalismy.. Myslicie ze na początku go wnosic, czy probowac zeby sam wszedl (mam na razie na mysli busy niskopodlogowe:eviltong: )?? Quote
Cimi Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja bym go wniosła.. no chyba, że masz okazję na jakieś zajezdni, że autobus ma postój. Przyzwyczajaj go do kagańca powoli ;), bo to się przyda na przyszłość. Quote
e.v.a Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Tigra lubi a nawet uwielbia jazde samochodem :) co do komunikacji to przechodzac kolo przystanku z psem jak otworza sie drzwi do autobusu to moja panna skok w bok i mysli ze jedziemy :evil_lol: Quote
Recommended Posts