Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']ale one podobne - dopiero teraz to widzę (zapewniam ze nie sa spokrewnione - Brendzia jest wysterylizowana)

jęzor - długachny :)

dziewczyny razem

No proszę - ktoś z grona zawedrował na dogo :lol:

Posted

Tygra jest śliczniusia! I tylko 2 dni starsza od mojego Otisa :D
Mój fafluniec tez nie rodowodowy ale najukochanszy za to! :evil_lol::lol::loveu:

Wyściskaj, wydrap i wycałuj psiaczka ode mnie!!:multi:

p.s. Skąd jesteście??:cool3:

Posted

Bodziulka napisał(a):
z Warszawy są :razz:

A no właśnie o taką odpowiedź mi chodziło:cool3: :evil_lol:
Hmm to może i kiedyś Tygra spotka się z Otisem na małym spacerku, byłoby fajnie..:oops:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Tygra jest śliczniusia! I tylko 2 dni starsza od mojego Otisa :D
Mój fafluniec tez nie rodowodowy ale najukochanszy za to! :evil_lol::lol::loveu:

Wyściskaj, wydrap i wycałuj psiaczka ode mnie!!:multi:

p.s. Skąd jesteście??:cool3:

z warszawy a wy?

Posted

tygra napisał(a):
my jelonki a Wy Na spacerek bardzo chętnie!

jelonki... hmmm moje stare smieci :) a dokladnie gorce no ale w okolicach tez sie czesto bylalo :D a lezka sie w oku kreci...

A teraz bielany..:roll:

Posted

jak to juz zostalo napisane w otisowej galerii w tych godzinach pracuję...
:(

no ale jeszcze tylko do konca tego tyg:lol:

a tak BTW to Otis jeszcze nigdy autobanem nie jechał hmm no zobaczymy w sumie to ja bym tam chetnie sie pojawila..
Ale na bielany tez zapraszamy :D kolo nas swietna laka do szalenstw :D

Posted

Wyjątek napisał(a):
a tak BTW to Otis jeszcze nigdy autobanem nie jechał hmm no zobaczymy w sumie to ja bym tam chetnie sie pojawila..

To ucz ucz jeżdzenia środkami komunikacji :eviltong:. Ze szczeniaczkiem najlepiej wcześnie zacząc, żeby później nie było problemy. Bo ja na początku miałam problemy gdy moja 1,5 roczna suka musiała wsiaść do pociągu czy autobusu.

Posted

Bodziulka napisał(a):
Box ze 3-4 razy w życiu jechał komunikacją miejską, i zaczął dość późno, kłopotów nie było... ale on ogólnie lubi jeździć :evil_lol:

Ja musiałam moją wnosić :evil_lol:.

Posted

Otis uwielbia jazdę samochodem ale tramwajem czy autobusem jeszcze nie probowalismy.. Myslicie ze na początku go wnosic, czy probowac zeby sam wszedl (mam na razie na mysli busy niskopodlogowe:eviltong: )??

Posted

Ja bym go wniosła.. no chyba, że masz okazję na jakieś zajezdni, że autobus ma postój. Przyzwyczajaj go do kagańca powoli ;), bo to się przyda na przyszłość.

Posted

Tigra lubi a nawet uwielbia jazde samochodem :) co do komunikacji to przechodzac kolo przystanku z psem jak otworza sie drzwi do autobusu to moja panna skok w bok i mysli ze jedziemy :evil_lol: