Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

parcianego nie mogłam dobrać, potrzebowałam kaganiec na już bo autobusem jechałam do weta, a takiego psiulka bez namordnika się czepiają. Parciane były albo za długie i cały nos zakrywały albo za ciasne (na małego boksera). Ten jedyny pasował. To jest kaganiec na boksera psa, te na sucze były za małe

Posted

[quote name='tygra']parcianego nie mogłam dobrać, potrzebowałam kaganiec na już bo autobusem jechałam do weta, a takiego psiulka bez namordnika się czepiają. Parciane były albo za długie i cały nos zakrywały albo za ciasne (na małego boksera). Ten jedyny pasował. To jest kaganiec na boksera psa, te na sucze były za małeNo dopssszzzzzz........:roll: Jakoś to łykne:evil_lol:;)

Posted

Cześć Wam :) :multi::multi::multi:

widzę tutaj same babeczki także wszystkie dobrego bo dziś Wasz dzień :)

dla ludzkiej babeczki kwiatuszek :)

a dla psich babeczek smakowite ciasteczka :)

Posted

[quote name='tygra']parcianego nie mogłam dobrać, potrzebowałam kaganiec na już bo autobusem jechałam do weta, a takiego psiulka bez namordnika się czepiają. Parciane były albo za długie i cały nos zakrywały albo za ciasne (na małego boksera). Ten jedyny pasował. To jest kaganiec na boksera psa, te na sucze były za małe

ale te są świetne bo nie są ani ciężkie ani ciasne a psiak ma możliwość swobody ...Ozzy też ma taki tylko dla ASTów ...i powlekany plastikiem ...no i podstawa ....łatwo utrzymać w czystości ;)

[quote name='Apbt_sól']dokładnie jak łajzy - o prosze tak przykładowo siada Lee

http://tinypic.pl/t1/out.php/i51382_lopp.jpg

ha ha ha ....dokładnie jak Ozzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://images26.fotosik.pl/172/f2e8634b0c69be7f.jpg

szyjka jak żyrafka ;):loveu:

najlepsiejszego

Posted

oczywiście Tygra wygrała
jak mi się uda wstawie filmik.
Alu Tygra sporadycznie nosi kaganiec, ale ten też jest lekki i sucz może napić się w nim wody

Posted

gops2000 napisał(a):
u mnie galeri raczej nie bedzie w najblizszym czasie :) a filmik bardzo fajny :)

dziękuje, szkoda, ale banerek ładniutki :)