Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudowne fotki:multi::loveu:

A ja dzisiaj widzialam psa strasznie podobnego do Brendy:loveu: miala tylko delikatniejsze prazki...w pierwszym momecie nawet przelecialo mi przez mysl ze to Wy jakims cudem u mnie pod blokiem idziecie:lol:

Posted

gnębi biedaka, on lubi za nią ganiać, ale jak ona sie chce z nim (a wlaściwie nim) pobawić wkurza się, tyle że Tygra ma jego złość w nosie

Posted

hej hej.widziałam upasiona Tygrę:razz::razz::razz:
chcesz upasionego psa..............dam Ci mojego
ja jej juz od 8 miesięcy nie moge odchudzić:placz::placz::placz:

Posted

Madziu teraz mi sie bardziej sucz podoba :)

jej daleko Beatko do upasienia jeszcze - to wciąż chuderlak, ale już nie tyjemy starczy
skoro już kręgosłupa nie widać i wszystkich zeber (teraz tylko 2 ostatnie są widoczne) :), terza duuużo ćwiczymy z obciążeniem żeby mięśnie rozwinąć :). Brzuszek ma podkasany, boki zapadnięte (ale mniej trochę), zwiększyłą masę mięśniowa na udkach i zauważam że teraz też na łopatkach mięśniory zaczynają być widoczne. Narazie biega na spacerkach z obrożą z 3 sztabkami (1,5kg) i o dziwo po powrocie nie pada z przemęczenia wiec i kondycha lepsza

Ewa cóż mogę powiedzieć.... Brenda go olewa... jak jest namolny to warczy i przegania, a Tygra uznała że skoro on ją chce gwałcić to ona też może i przejęła inicjatywę. Przyznam że ja też się boję jak ona zaczyna zabawę kontaktową i szybko interweniujemy, natomiast jak ona biega za piłeczką a on za nią nic mu nie grozi. Trzeba uważać, bez nadzoru sami nie zostają bo mogłąby mu zrobić niechcący krzywdę. W domu raczej pudel z Marzenką w pokoju zamknięty, zeby go na oku miałą, a sucze kuchnia i przedpokój