BeaC Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 tygra napisał(a):dzięki że o mnie pamiętacie :) ja mam jakiś okres do d.... Łukasz chory i nie mam kiedy usiąść do kompa, dziś miał 39,5 i bolała go głowa i wogóle. Do tego Marzenka narazie będzie z nami mieszkac i będzie nas na 50 m 7 osób + 3 psy. A i nie wiem czy pracy nie stracę. Foptki będą jak trochę ochłonę, lub jeśli jutro wyrwę się na porządny spacer z psami osz nie zazdraszczam...............:cool1: ale się trzymaj twardo..zobaczysz wszystko minie i bedzie jeszcze lepiej niż było!!!!!! Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 tygra napisał(a):dzięki że o mnie pamiętacie :) ja mam jakiś okres do d.... Łukasz chory i nie mam kiedy usiąść do kompa, dziś miał 39,5 i bolała go głowa i wogóle. Do tego Marzenka narazie będzie z nami mieszkac i będzie nas na 50 m 7 osób + 3 psy. A i nie wiem czy pracy nie stracę. Foptki będą jak trochę ochłonę, lub jeśli jutro wyrwę się na porządny spacer z psamiTygrysko :calus: nie smutamy......wszystko sie ułozy zobaczysz- całuski :buzi: Quote
tygra Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 dzięki :) Dziewczyny teraz mam wariatkowo w domu :( Quote
Cheritka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 tygra napisał(a):dzięki :) Dziewczyny teraz mam wariatkowo w domu :( Już nie wiem kogo mam bardziej załować Ciebie, Marzenki, dzieci, psów czy Waszych rodziców :roll::shake:. Ogólnie współczuje. Quote
Marzena&Gusti Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Wariatkowo to fakt...I powiem wam w sekrecie,że Tygra siedzi pół dnia przed telewizorem i nic jej nie odezwie,a reklamy to czas na papieroska:D Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 tygra napisał(a):dzięki :) Dziewczyny teraz mam wariatkowo w domu :( współczuję serdecznie :glaszcze:....takie coś to nie na moje nerwy :shake: Marzena&Gusti napisał(a):Wariatkowo to fakt...I powiem wam w sekrecie,że Tygra siedzi pół dnia przed telewizorem i nic jej nie odezwie,a reklamy to czas na papieroska:D oj chyba bym tak samo robiła :shake: sytuacja patowa Quote
natija Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 wspolczucia...trzymam kciuki,ze szybko wszystko powroci do normy.... Quote
tygra Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 z tą telewizją to nie tak do końca. Akurat Marzenka przyjechałą kiedy z mężem oglądaliśmy Stalingrad (fajny film), niestety na siedzenie pół dnia to czasu nie mam. Ale fakt że to miła chwila relaksu była. A współczuć to chyba teraz nam wszystkim trzeba, tylko Tygra heppy próbują się z Gustim gwałcić nawzajem, a Tygra szuka mu jeszcze nieistniejących pchełek (robi to tak subtelnie że go do ziemi przygniata). Brenda jest niezadowolona z pobytu Gustiego chodzi za nim i warczy. Reszta jakoś sobie radzi ale niezły charmider mamy i kolejki do łazienki. Mam fotki i może wstawie Quote
tygra Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 najpierw opóźnione foto z tłustego czwartku proces tworzenia (przez mojego tatę) pączków oczywiście po tych pączkach zostało tylko wspomnienie Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :razz::razz: wspomnienie wspomnieniem a mnie pociekła ślna po klawiaturze:oops: na samo wspomnienie:roll: o takich domowych pączkach :placz::placz::placz:które piekła moja babcia nota bene w tym roku skończyla by 101 lat gdyby żyła :razz::razz: Quote
natija Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 o widze,ze tu wiecej fot:):)a poczki naprawde wygladaja apetycznie:)widac,ze Tygra sie wyszalala:) Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to teraz przynajmniej Gusti bedzie miał dużo fotasków ;) Quote
Jagoda1 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Trzymaj się, będzie dobrze.... A te fruwające psiaki - super!!! http://images26.fotosik.pl/152/02e8f7cd03eef83fmed.jpg Quote
Evra Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 http://images33.fotosik.pl/130/d55cde759201ada7med.jpg Ale ma długaśny jęzor! :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 już wiem w takim razie gdzie spędzam tłusty czwartek za rok :) nie ma nic lepszego jak domowej produkcji pączek :loveu::loveu::loveu: http://images26.fotosik.pl/152/02e8f7cd03eef83fmed.jpg jakie zderzenie :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Brenda taka wkurzona ze na spacerek nie poszła? :) :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 hrhrhrhr :diabloti: Witam , przejrzalam sobie galerie , pobieżnie :crazyeye: bo ma tyle stron ze za jednym razem nnie dam rady :evil_lol: no gratuluje - szele wyszły elegancko, tylko nieco poprzeczny -boczny powinien być blizej środka psa , wstdy przy naciagniesciu beda sie opinały :eviltong: . Ciekawam Tigry na wiosne :cool1:. Staruszka :loveu: z pudlem , fajne foty lukala na niego jak by coś jej sie do doopy przyczepilo :eviltong: , a pudelek w nosie mial i z lekkka tanecznym krokiem pobiezał obok :loveu: . bede lookać :diabloti: Quote
tygra Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Cześć dziewczyny Alu na pewno będzie duzo fotek i u mnie i u Marzenki :) Evra ten typ tak ma Żonkilko zapraszam w przyszłym roku na pączusie :) Apbt sól dzięki za wszelkie rady, sama jestem ciekawa jak na wiosnę Tygra będzie wyglądała. Zapraszam częsciej :) Quote
tygra Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 cześć :) Jabłuszkowa nie mogę gadać bo jestem u ciebie na kawie :P Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='tygra']cześć :) Jabłuszkowa nie mogę gadać bo jestem u ciebie na kawie :PBuhahahahahaha.......no jak tak to rozumiem :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Miłego dnia, zdrowia... Dla całej Rodziny... Quote
Recommended Posts