tygra Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Wyjątek napisał(a):A Hakerek to nasz rodzynek :D A właśnie, gdzie więcej zdjęć Tygerki?? beda - ale tak za pare dni Quote
tygra Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 cicho bo wszyscy o nas zapomnieli :( Quote
Bodziulka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 cicho bo nie ma nowych fotek :mad: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Bodziulka napisał(a):cicho bo nie ma nowych fotek :mad: :evil_lol: Bodziulka ma całkowita rację!!:mad: Bo na pewno nikt nie zapomniał!!:cool1: Quote
tygra Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 [PHP][/PHP]Wyjątek napisał(a):Bodziulka ma całkowita rację!!:mad: Bo na pewno nikt nie zapomniał!!:cool1: jak tak to są fotki i prosimy o odwiedzinki Brendunia mój park Tygra - spacerek Quote
tygra Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 troszkę za szerokie wyszły - następne (w obróbce) będą już jak należy Quote
Wyjątek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 tygra napisał(a): Tygra - spacerek Śliczniasta mordeczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ah a to zdjecie z trawka po prostu wymiata!!! W ogóle bardzo podobaja mi sie te fotki :D A Tygra wygląda tu na naprawde dużą panienkę :) A co to za park?? Quote
Bodziulka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ale sie Tygra trawką zajada :cool3: Wyjątek, to jest park na Jelonkach, koło Czumy ;) Quote
Wyjątek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Bodziulka napisał(a):Ale sie Tygra trawką zajada :cool3: Wyjątek, to jest park na Jelonkach, koło Czumy ;) Tak też myślałam :D Do podstawówki tam chodziłam :D Quote
tygra Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 tak to ten park oczywiście, to kiedy tam poszaleją nasze panienki? Quote
agbar Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 huraa sa foteczki ..jaka ona wileeeelka{uśmiech} i jaki ma dłuuuuugi jezor hihi Quote
mar....ka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Jak ona się zmienia...., naprawdę kawał z niej panny. Pyszczek jej się zmienił (jakby skrócił), w życiu bym jej nie poznała. A Brenda taka stara kochaniutka...:loveu: ------------------------------------- Zmierzyłam Kanę, jak zwykle problem z kłębem-hehe. Wg moich pomiarów 57 lub 58 cm, przyjmijmy 57,5. Jutro ją zważę, to tez napiszę. Pozdrwawiam Majoka Quote
tygra Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 super dziękujemy za komplementy. Kana też sporawa jest :) No ale powiedzcie czy Tygra odrobinę do Diliego nie jest podobna? Quote
Wyjątek Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 A ten spacerek to może w najbliższy piątek np? Jakos przed południem to byłaby odpowiednia godzina dla Ciebie? Quote
tygra Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Wyjątek napisał(a):A ten spacerek to może w najbliższy piątek np? Jakos przed południem to byłaby odpowiednia godzina dla Ciebie? chętnie o 10 np Quote
tygra Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 zepsułąm cos z banerkiem czy ktoś może mi pomóc - nie wiem gdzie jest błąd, osobno mam baner osobno odnośnik ratunku! Quote
mar....ka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Hehe jestem. A więc co z tym banerkiem.Wejdz w profil uzytkownika. Swój banerek wrzuc na jakiś serwer.Potem w edytuj podpis, następnie wstaw odnośnik i tam wstaw adres do banerka. Quote
mar....ka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Sorrki, najpierw wstawa obrazek i tam kopiujesz adres banerka, a nastepnie wstaw odnośnik i tam wklejasz adtres swojej galerii. Quote
Cimi Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 tygra napisał(a):No ale powiedzcie czy Tygra odrobinę do Diliego nie jest podobna? Jak dla mnie nie ;). Różnią się czaszką, kufą, a także jej maską oraz kolorem ;). Ale to moje spostrzeżenia ;). Quote
e.v.a Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='tygra'] :loveu: sliczna kroffka:loveu: Quote
tygra Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='majoka']Hehe jestem. A więc co z tym banerkiem.Wejdz w profil uzytkownika. Swój banerek wrzuc na jakiś serwer.Potem w edytuj podpis, następnie wstaw odnośnik i tam wstaw adres do banerka. przepraszam ale ja nic nie zrozumiałąm :( to mój adres galerii www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27216 a to adres banerka http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/236002.jpg jak je połaczyć co wpisać i gdzie - jestem laikiem proszę łopatologicznie Quote
Medorowa Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Banerek wklej w podpisie, a adres swojej galerii wpisz , yyyy, no w tym właśnie miejscu gdzie trzeba ];-> Ja naprawdę nie potrafię tłumaczyć:p :p pozdrawiamy:p Quote
Recommended Posts