Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Tygrulki :) Ja tak tu zaglądam i czekam, żeby sobie obejrzeć to Twoje rękodzieło ale chyba brak rozpórki każe czekać dłużej :evil_lol: Ja mam dwie lewe ręce do maszyny do szycia więc z podziwem patrzę na osoby, które wiedzą jak sobie z tym potworem poradzić.

Posted

cześć dziewczyny
dobra szelki już gotowe, teraz muszę skołować oponę, lepsze foty będą jak już na dworek z nimi pójdziemy, narazie takie z przymiarki. Jeszcze jedna poprawka będzie.

i z innej beczki

Posted

też nie cierpię przymiarek :evil_lol::evil_lol: aaa no i zapomniałam oczywiście powiedzieć, że pięknie ci wyszła ta uprząż:crazyeye: dla mnie szycie to czarna magia

Posted

dzieki, ale fakt wołam Tygrę na miare a przychodzi Brenda i się ustawia do mierzenia. Gdyby miała choć 3 lata mniej to by na minimalnym obciążeniu poćwiczyła. Ale przy jej stawach to odpada.
Madzia dasz radę rozrysuje Ci jak chcesz i opisze wszystko

Posted

tygra napisał(a):
dzieki, ale fakt wołam Tygrę na miare a przychodzi Brenda i się ustawia do mierzenia. Gdyby miała choć 3 lata mniej to by na minimalnym obciążeniu poćwiczyła. Ale przy jej stawach to odpada.
Madzia dasz radę rozrysuje Ci jak chcesz i opisze wszystko

Będę wdzieczna

Posted

[FONT=Georgia]świetne szelki :loveu::loveu:

jestem ciekawa jak spiszą się na treningu dlatego nie mogę się doczekać aż w końcu skombinujesz te oponki...u mnie na podwórku są ze 3 rzucone gdzieś w krzaki więc chodź weź...a jak mało to możesz rozwalić huśtawkę bo są dwie opony jako siedzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]