Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hejka jestem i ja tak do kompletu :evil_lol: Mój Kronos w zeszłym roku na kolendzie porwał proboszczowi czapkę z tym pomponem:evil_lol: (nie wiem jak ona się zwie). Potem podobno w kosciele mówił żeby psy na kolendach zamykać :shake:bo są agresywne i w ogóle niszczą mienie kościoła. A kto mu kazał piłke na czapce nosić :razz:[/FONT] [quote name='tygra']hahahaha dobre...naprawdę ci księża to biedni i mają taką niebezpieczną pracę [quote name='BeaC']bo te psy nie sa takie głupie, jakby się chłop w sukienke nie ubierał nie było by problemu:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='tygra']Hej Kasiu Własnie wróciłam ze spacerku Tygra zobaczyła w oddali ukochanego kumpla i miałam przyjemność być ciągnięta po śnieżnej chlapie (brzuchem) jakieś kilka metrów, aż udało mi się rękę ze smyczy wyplątac. Zaraz idę z płaszczem do pralni [quote name='tygra']właśnie ktoś poprawił mi humor wyszłam z sukami na spacer, Tygra na smyczy w takiej szerokiej obroży z trzema rzędami kolcy wystających. Podbiegła do nas z nienacka nieduża kundliczka z warkotem i rzuciła się z klami na Tygrę. Nim Tygra zareagowała tamta zdążyłą capnąć ją - prosto w obroże trafiła. Zaskomlała niemiłosiernie a Tygra ją chwyciła i cielskiem do ziemi dogniotła. Wtedy właściciel się ocknął i podbiegł. Tygra grzecznie pusciła agresorkę. Obejrzeliśmy psy - Tygrze nic, a tamta prócz śliny na łbie (bo za głowę ją Tygra sobie przytrzymała, nawet draśnięcia - czyli niby dobrze się skończyło. Aż tu okazuje się że gdy suka chciała Tygrę dziabnąć złamała sobie kieł na naszej obroży . A durny facet do mnie z pretensją że niby używam niebezpiecznej obroży i przez moją głupotę jego sucz doznała uszczerbku. Dostałam ataku śmiechu, że nie byłam w stanie nic odpowiedzieć. Tylko jakaś kobita która zdarzenie widziała powiedziała mu żeby się leczył i psa w kagańcu prowadził bo agresywny. Ogólnie nic się nie stało, ale gość mnie rozwalił Buhahahahahahahhahahahhahaaaa:grin::grin: Quote
tygra Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahahahahahhahahahhahaaaa:grin::grin:[/QUOTE] to żeś moje przygody Madziu podsumowała :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tygra']Brendzi nigdy ikry nie brakowało, na stare lata za to wszystkich olewa. U nas jest facet co ma 3 yorki i ta sama sytuacja jest, tyle że Brendzi się już nie chce nawet spojrzeć, a Tygra wciąż chce się z nimi pobawić. Na szczęście facet reaguje od razu bo zależy mu na życiu swoich pupilków. Teraz miał jeszcze szczeniaki, ale już sprzedał (ceny od 3000 do 3500zł) [FONT=Georgia]Ci ludzie ode mnie z podwórka psy wypuszczają z domu i psy biegają samopas po podwórku...z okna wołają je i one biegną do góry (drzwi od klatki wiecznie są otwarte). Tyle że to są jakieś Yorki powiedzmy z Allegro za 300zł...i pewnie liczą na to że zbiją fortunę na szczeniakach :roll::roll: [/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahahahahahhahahahhahaaaa:grin::grin: [FONT=Century Gothic]co się śmiejesz nie wiesz jak to jest być napiętnowaną na sumie z ambony :roll:[/FONT] Quote
Cheritka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tygra']Hej Kasiu Własnie wróciłam ze spacerku Tygra zobaczyła w oddali ukochanego kumpla i miałam przyjemność być ciągnięta po śnieżnej chlapie (brzuchem) jakieś kilka metrów, aż udało mi się rękę ze smyczy wyplątac. Zaraz idę z płaszczem do pralni[/quote] Ale jesteś, coraz to weselsze teksty wstawiasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Jak wchodze do Ciebie to odrazu mi się humorek poprawa :eviltong: Quote
eria Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 o kurcze Ty to masz atrakcje na spacerach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 hahahahha nie ma to jak mily spacer :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 ta... coś za dużo tych atrakcji od roku takich nie miaąłm - atu taka ilość od razu. Mam nadzieję że to koniec w tym roku z tego typu przygodami :) Quote
e.v.a Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tygra']ta... coś za dużo tych atrakcji od roku takich nie miaąłm - atu taka ilość od razu. Mam nadzieję że to koniec w tym roku z tego typu przygodami :)[/quote] hahaha rok sie dopiero zaczyna:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wyjątek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dobrywieczorek kobitki :) Ciekawa przygoda i ciekawy pan, nie powiem ;) Quote
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tygra']to żeś moje przygody Madziu podsumowała :evil_lol: No co:niewiem::niewiem: :diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]co się śmiejesz nie wiesz jak to jest być napiętnowaną na sumie z ambony :roll:[/FONT] U nas tyż o tym gadają:grins: Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć Tigraski:loveu:[/FONT] Quote
Cheritka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Witam, coś tu dzisiaj smutno :cool3:, Chyba Tygra nie była na spacerku :eviltong::evil_lol: Quote
tygra Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 hej była Tygra na spacerku i Brenda tyż :) nie było mnie bo szyłam Tygrze szelki do wp, jeszcze rozpurka i będą gotowe :) Quote
Marzena&Gusti Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Jak skończysz wstaw zdjęcie...Szpilki w dupce Tygry nie zosawiłaś? Quote
jonQuilla Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi: :loveu:[/FONT] Quote
tygra Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 dupcia cała :) wstawie jak już będzie rozpurka, tj jak Robert mi ją zamontuje. Zużyłąm 7 metrów taśmy nośnej, i 3/4 dnia spędziąłm nad tym... Jak nie będzie chciała ciągnąć to się wkurzę. Ale koszt uszycia to 1/4 ceny gotowych Quote
tygra Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 mam nadzieję że jutro już będe wieczorkiem miała - jeszcze muszę oponę do treningów skołować Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Czekam na zdjęcia i koniecznie instrukcje jak je wykonać:lol::lol: Quote
tygra Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 wykonanie :) taśmę tzw nośną (ja mam szerokości 4cm) podszyć podwójną warstwą polaru i zszyć na wzór Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 W przyadku moich zdolności manualnych niewykonalne:grin: Quote
tygra Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 oj tam przesadzasz :) potem poodwiedzam Wasze galeryjki Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tygra']oj tam przesadzasz :) potem poodwiedzam Wasze galeryjki[/quote] Hie hie stwierdzam fakty Quote
Cheritka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tygra']wykonanie :) taśmę tzw nośną (ja mam szerokości 4cm) podszyć podwójną warstwą polaru i zszyć na wzór Oj widze, że sie napracowałaś, ale wyszło super. no to teraz na sanki, tylko śnieg sobie zamów. I znowu będą rewelacyjne relacje :cool3:;) Quote
Recommended Posts