Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hejka jestem i ja tak do kompletu :evil_lol:
Mój Kronos w zeszłym roku na kolendzie porwał proboszczowi czapkę z tym pomponem:evil_lol: (nie wiem jak ona się zwie). Potem podobno w kosciele mówił żeby psy na kolendach zamykać :shake:bo są agresywne i w ogóle niszczą mienie kościoła. A kto mu kazał piłke na czapce nosić :razz:
[/FONT]

[quote name='tygra']hahahaha dobre...naprawdę ci księża to biedni i mają taką niebezpieczną pracę

[quote name='BeaC']bo te psy nie sa takie głupie, jakby się chłop w sukienke nie ubierał nie było by problemu:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='tygra']Hej Kasiu

Własnie wróciłam ze spacerku Tygra zobaczyła w oddali ukochanego kumpla i miałam przyjemność być ciągnięta po śnieżnej chlapie (brzuchem) jakieś kilka metrów, aż udało mi się rękę ze smyczy wyplątac. Zaraz idę z płaszczem do pralni

[quote name='tygra']właśnie ktoś poprawił mi humor

wyszłam z sukami na spacer, Tygra na smyczy w takiej szerokiej obroży z trzema rzędami kolcy wystających. Podbiegła do nas z nienacka nieduża kundliczka z warkotem i rzuciła się z klami na Tygrę. Nim Tygra zareagowała tamta zdążyłą capnąć ją - prosto w obroże trafiła. Zaskomlała niemiłosiernie a Tygra ją chwyciła i cielskiem do ziemi dogniotła. Wtedy właściciel się ocknął i podbiegł. Tygra grzecznie pusciła agresorkę. Obejrzeliśmy psy - Tygrze nic, a tamta prócz śliny na łbie (bo za głowę ją Tygra sobie przytrzymała, nawet draśnięcia - czyli niby dobrze się skończyło. Aż tu okazuje się że gdy suka chciała Tygrę dziabnąć złamała sobie kieł na naszej obroży . A durny facet do mnie z pretensją że niby używam niebezpiecznej obroży i przez moją głupotę jego sucz doznała uszczerbku. Dostałam ataku śmiechu, że nie byłam w stanie nic odpowiedzieć. Tylko jakaś kobita która zdarzenie widziała powiedziała mu żeby się leczył i psa w kagańcu prowadził bo agresywny.
Ogólnie nic się nie stało, ale gość mnie rozwalił

Buhahahahahahahhahahahhahaaaa:grin::grin:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']Brendzi nigdy ikry nie brakowało, na stare lata za to wszystkich olewa. U nas jest facet co ma 3 yorki i ta sama sytuacja jest, tyle że Brendzi się już nie chce nawet spojrzeć, a Tygra wciąż chce się z nimi pobawić. Na szczęście facet reaguje od razu bo zależy mu na życiu swoich pupilków. Teraz miał jeszcze szczeniaki, ale już sprzedał (ceny od 3000 do 3500zł)

[FONT=Georgia]Ci ludzie ode mnie z podwórka psy wypuszczają z domu i psy biegają samopas po podwórku...z okna wołają je i one biegną do góry (drzwi od klatki wiecznie są otwarte).
Tyle że to są jakieś Yorki powiedzmy z Allegro za 300zł...i pewnie liczą na to że zbiją fortunę na szczeniakach :roll::roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']Buhahahahahahahhahahahhahaaaa:grin::grin: [FONT=Century Gothic]co się śmiejesz nie wiesz jak to jest być napiętnowaną na sumie z ambony :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='tygra']Hej Kasiu

Własnie wróciłam ze spacerku Tygra zobaczyła w oddali ukochanego kumpla i miałam przyjemność być ciągnięta po śnieżnej chlapie (brzuchem) jakieś kilka metrów, aż udało mi się rękę ze smyczy wyplątac. Zaraz idę z płaszczem do pralni[/quote]
Ale jesteś,
coraz to weselsze teksty wstawiasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Jak wchodze do Ciebie to odrazu mi się humorek poprawa :eviltong:

Posted

ta... coś za dużo tych atrakcji od roku takich nie miaąłm - atu taka ilość od razu. Mam nadzieję że to koniec w tym roku z tego typu przygodami :)

Posted

[quote name='tygra']ta... coś za dużo tych atrakcji od roku takich nie miaąłm - atu taka ilość od razu. Mam nadzieję że to koniec w tym roku z tego typu przygodami :)[/quote]
hahaha rok sie dopiero zaczyna:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='tygra']to żeś moje przygody Madziu podsumowała :evil_lol:
No co:niewiem::niewiem:

:diabloti:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]co się śmiejesz nie wiesz jak to jest być napiętnowaną na sumie z ambony :roll:[/FONT]
U nas tyż o tym gadają:grins:

Posted

dupcia cała :)

wstawie jak już będzie rozpurka, tj jak Robert mi ją zamontuje. Zużyłąm 7 metrów taśmy nośnej, i 3/4 dnia spędziąłm nad tym... Jak nie będzie chciała ciągnąć to się wkurzę. Ale koszt uszycia to 1/4 ceny gotowych

Posted

[quote name='tygra']wykonanie :)
taśmę tzw nośną (ja mam szerokości 4cm) podszyć podwójną warstwą polaru i zszyć na wzór

Oj widze, że sie napracowałaś, ale wyszło super.
no to teraz na sanki, tylko śnieg sobie zamów.
I znowu będą rewelacyjne relacje :cool3:;)