Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cimi napisał(a):
No do michy to daje tez papke, kurze serduszka bo male i gotowane podroby wieprzowe.. reszta laduje na reczniku .. kazdy pies ma swoj reczniczek w kuchni i zarcie tam laduje :evil_lol:.

Normalna dawka zywieniowa z wyliczen wyszla mi 560 gram dziennie, nie rozdzialalam tego ile miesnych, kostnych czy podrobow daje wszystko na ok, raz wiecej dostaja samych kosci z niewielka iloscia miesa, raz pol na pol, a raz same czyste miesko :).

Ja daje Tygrze 70dag kości mięsnych +30dag papki PWO a Brendzie 35dag kości mięsnych i 25dag papki

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łol to duzo dajesz Tygrze do jedzenia ? Jaki to jest % z masy ciala :cool3:? Fiona dostaje 2% z masy ciala, Febe mniej niz 2 % przez to ze cieczka teraz, + zdolnosci do urojonych + tendencje do tycia

Posted

Tygra ma kłopoty z przyswajaniem dlatego dostaje w tej chwili 3,5 procenta. Jeśli jelita będą już dobrze funkcjonować zmniejszymy do 3 procent a potem zobaczymy czy nie będzie znów chudła. Jesteśmy jeszcze w trakcie leczenia zapalenia jelit, objawy ustąpiły ale narazie tak dostaje - zobaczymy... i tak cały czas jest głodna

Posted

tygra napisał(a):
i tak cały czas jest głodna

Widocznie ten pies tak ma :lol:. Febe jest wiecznie glodna nawet jak zje spora papke :evil_lol:. A fiona natomiast dzisiaj od godziny 14 czatowala w kuchni pokazujac, ze jest glodna :evil_lol:, a tej to rzadko sie zdarza :evil_lol:.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Ci spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Ciebie
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia...

[FONT=Comic Sans MS]bGirl, Cleo i teddY[/FONT][/FONT]

Posted

wreszcie mogę się pochwalic portretem wykonanym przez Tygrę :loveu: Zwlekałam z wklejeniem z powodu braku odpowiedniej antyramy w sklepach:roll: i tak jest za duża, ale innych nie było;)

na ścianie:loveu: