tygra Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Behemot napisał(a):Śliczna psina :loveu: Ale... dlaczego jest w kolczatce? to nie kolczatka - to kolia (bez kolców i za luźna :)) Quote
Behemot Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 tygra napisał(a):to nie kolczatka - to kolia (bez kolców i za luźna :)) A, no to super :cool3: Quote
Wyjątek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='tygra']czekam, czekam Tygra dzisiaj mierzona 56,5cm i waży 24kg a to pare fotek tak wygląda przy mnie :) Ze zdjęć wydaje mi się taka jak Gera. Ale jeszcze moja pannicę też dzisiaj zmierzę.. Możliwe, że ciut urosła :) A zważę zniestety dopiero w czwartek.. Quote
tygra Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Wyjątek napisał(a):Ze zdjęć wydaje mi się taka jak Gera. Ale jeszcze moja pannicę też dzisiaj zmierzę.. Możliwe, że ciut urosła :) A zważę zniestety dopiero w czwartek.. w sumie rówieśniczki :) Quote
e.v.a Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 ile masz cm:cool3: ?? duuza panna:D :loveu: az musze swoja pomiarkowac:evil_lol: Quote
tygra Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='evaxon']ile masz cm:cool3: ?? duuza panna:D :loveu: az musze swoja pomiarkowac:evil_lol: ja 167 :) a Ty? a to jeszcze mordulka Quote
Bodziulka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='tygra'] chyba jakaś imprezka była :cool3: Quote
Medorowa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ale z Tygry, to już się kawał baby jest:-o :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 ja mam 168 cm a Tigra 57:razz: i wydaje mi sie o wiele mniejsza od Tygry :evil_lol: albo zludzenie albo zle mierze albo nie wiem :roll: mam nadzieje ze si enie obrazisz za zdiecia:oops: i za te moje poobijane blade grubasne nogi :evil_lol: :oops: jak klikniecie na zdiecia beda wieksze :) Quote
Wyjątek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Gera mi się przy waszych suniaach mała wydaje ale może dlatego, że ja mam 173 cm..:roll: Quote
e.v.a Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Wyjątek napisał(a):Gera mi się przy waszych suniaach mała wydaje ale może dlatego, że ja mam 173 cm..:roll: a Gercia ile ma cm. i ile miesiecy?? moja to juz stara krowa:evil_lol: 10miechow wiec nie urosnie mi wiecej raczej :placz: zawsze bedzie małym smrodkiem :placz: :evil_lol: Quote
tygra Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='evaxon']ja mam 168 cm a Tigra 57:razz: i wydaje mi sie o wiele mniejsza od Tygry :evil_lol: albo zludzenie albo zle mierze albo nie wiem :roll: mam nadzieje ze si enie obrazisz za zdiecia:oops: i za te moje poobijane blade grubasne nogi :evil_lol: :oops: jak klikniecie na zdiecia beda wieksze :) przygladam się i wydaje mi się że chyba jednak podobne są - kwestia ustawienia chyna - a ile waży Tigra? Quote
tygra Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 a zresztą sama nie wiem - faktycznie moja tu jak kobyla wygląda - ale może to kwestia tego że cała ją tu widać, a może dlatego że ja robilam fotę z aparatem ustawionym na wysokości Tygry głowy a nie z punktu widzenia człowieka. Kiedyś ktoś mi mówił że psu trzeba robić foto klęcząc bo inaczej gubią się proporcje, tak jak nam ktoś robilby foto z wysokości 3m (głupio byśmy wyglądali) Quote
e.v.a Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 tygra napisał(a):przygladam się i wydaje mi się że chyba jednak podobne są - kwestia ustawienia chyna - a ile waży Tigra? wagi nie znam moze uda mi sie zwazyc ja pozniej albo jutro :razz: Quote
Wyjątek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 evaxon napisał(a):a Gercia ile ma cm. i ile miesiecy?? moja to juz stara krowa:evil_lol: 10miechow wiec nie urosnie mi wiecej raczej :placz: zawsze bedzie małym smrodkiem :placz: :evil_lol: Gera jest w wieku Tygry więc ma troche ponad pół roku. No a cm w piątek miała 54 :) Quote
e.v.a Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Wyjątek napisał(a):Gera jest w wieku Tygry więc ma troche ponad pół roku. No a cm w piątek miała 54 :) noo to dziewczynki jeszcze podrosna:) Tigra przestala rosnac tak jak miala 8-9 miesiecy ale od 6 misiecy rosla juz wolniej :) Quote
tygra Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 evaxon napisał(a):a Gercia ile ma cm. i ile miesiecy?? moja to juz stara krowa:evil_lol: 10miechow wiec nie urosnie mi wiecej raczej :placz: zawsze bedzie małym smrodkiem :placz: :evil_lol: moja droga co ty piszesz:crazyeye: jakto małym smrodkiem - przecież 57cm na sunie boksa to co najmniej średnia sunia - wzorzec mówi że 53-59cm ma mieć - więc co mają powiedzieć własciciele suczek 53cm? Ona jest całkiem spora:cool3: i bardzo ładna:loveu: - ani krowa ani smrodek a i ucałuj ją w fafelek Quote
tygra Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 właśnie wróciłam ze spacerku i baba jedna wkurzyłą mnie :( ide z Tygrą na smyczy, a ta z daleka wrzeszczy że ona musi tędy przejść ze swoim psem (mix sznaucera średniego), ale ona się boi bo te psy są groźne i niebezpieczne!!!! i ja muszę szybko przejść bo ona się mojego potwora boi więc ja grzecznie pytam jakie psy są groźne bo nie bardzo rozumiem ona pokazuje na Tygre i mówi takie... to znaczy jakie pytam, czy wie pani co to za rasa? a ona że nie będzie rozmawiała na ten temat mówie jej że to szczenie, a ona że teraz to może jeszcze nie zagryzie ale potem to napewno... pośmiałam się i poszłam bo co z idiotką gadać będę... ale się zniesmaczyłąm głupotą ludzką Sucz byłą na smyczy, merdała ogonem i kładła się na ziemi żeby tylko zachęcić do zabawy - prawdziwy morderca... Quote
e.v.a Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 mni eirytuje jak ide z Tigra polami i parenascie metrow dalej ktos krzyczy prosze wziasc psa na smycz ja patrze a ich pies idzie bez :shake: znam Tigre i wiem ze nie podejdzie do psa jak jej zabronie jak nie potrafia przywolac psa to niech ich psy sa na smyczach:razz: a potem jakie zdziwienie jak idzie facet albo babka trzyma za obroze psa idzie w pol zgarbiona/ny a Tigra albo leje na to ze ktos przechodzi obok i nawet nie zerka na psa albo ladnie idzie mi obok nogi a ja dumnie macham sobie smycza hahaha a co do wzrostu to wiem ze moja taka iarowa jest :evil_lol: ale mogla bym miec krowe:evil_lol: Quote
tygra Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 evaxon napisał(a):mni eirytuje jak ide z Tigra polami i parenascie metrow dalej ktos krzyczy prosze wziasc psa na smycz ja patrze a ich pies idzie bez :shake: znam Tigre i wiem ze nie podejdzie do psa jak jej zabronie jak nie potrafia przywolac psa to niech ich psy sa na smyczach:razz: a potem jakie zdziwienie jak idzie facet albo babka trzyma za obroze psa idzie w pol zgarbiona/ny a Tigra albo leje na to ze ktos przechodzi obok i nawet nie zerka na psa albo ladnie idzie mi obok nogi a ja dumnie macham sobie smycza hahaha a co do wzrostu to wiem ze moja taka iarowa jest :evil_lol: ale mogla bym miec krowe:evil_lol: przyznam że ja też kobylaste lubię:evil_lol: Quote
mar....ka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Nie zmierzyłam Kany, bo mąz miarki pochował. Dzisiaj ma mi jedną znaleźć, bo inaczej :mad: Myślę jednak, ze stanęła na tych swoich 57 cm, waga też będzie nie zbyt duża:shake: CZym karmisz swoje suńki?????A jak tam Łukaszek, szaleje z młodym pręgusem???Tygra nie kradnie mu maskotek i innym tam pierd.....???U nas wieczna awantura- ostatnio Kana dorwała sie do kasztanów i żołędzi. Żołędzie swoją drogą je:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Może to dzika świnia?????? Quote
leemonca Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 dzieńdoberek , aleście się nagadały :evil_lol:, nie dość, że tu same baby to jeszcze gadają o babach :evil_lol:, a zdjęć tak mało :cool1: Quote
Wyjątek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A Hakerek to nasz rodzynek :D A właśnie, gdzie więcej zdjęć Tygerki?? Quote
tygra Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 więc karmię je suchym żarciem - wcześniej puriną ale Tygra miała biegunkę, potem nutra i też miała, następnie był royal ale nie chciały jeść (szczególnie Tygra), potem próby z acaną - Tygra znów biegunka, potem gotowałam ale już maiłam dość - teraz je Pedigrii i o dziwo pierwsza karma od której nie ma biegunki a dostaje już od 1,5 mies i jakby lepiej przybiera na wadze i wzroście. Możecie mnie zlinczować ale nie zamierzam zmieniać bo gotować nie mam siły a do innych ma takie sr...nie że szok (woda totalna po 2-3 dniach od podania pierwszej porcji), Brenda je odkąd skonczyła rok chapi i jek ostatnio robiłam jej morfologię to weterynarz powiedział że muszę ją dobrze odżywiać bo ma takie super wyniki, wątroba idealna :). także przykro mi ale przyznaje otwarcie że pakuje w psy karmę z supermarketu, mimo że miałąm wyższe aspiracje. A dodam jeszcze ze sama jem mięso i wędliny też z supermarketu Quote
Recommended Posts