Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my z ta cieczką bez atrakcji zupełnie, sucz nie zauważyła prawie cieczki bo chłopców żadnych nie było. Tyle że w majciochach po domku brykała :)

Posted

tygra napisał(a):
dzięki wielkie - ja znów leczę Tygrę - te jelita doprowadzą mnie do szaleństwa - znów antybiotyki :(

No to niestety tak jest ,
jak pies jest zaniedbany w łonie matki i w pierwszych tygodniach życia to potem ciągle choruje.:angryy::angryy:
Życzymy Ci cierpliwości a Tygrze zdrówka:roll:

Posted

hej imienniczko ma..............:multi::multi::multi:
widziałam jakies straszliwe psy , pożarły świnki...z pysków wystawała tylko ogonki:placz::placz::placz::diabloti:

Posted

Moje psy się nigdy nie gryzą, razem śpią, jedzą, bawią się. Obie są w 100 procentach łagodne. Tygra kocha wszystkich ludzi i pieski, kotki też, tylko papuga mi próbuje upolować. Brenda też kocha ludzi i kotki, a pieski wszystkie akceptuje tyle że nie jest wobec nich wylewna. Wyjątkowo cierpliwe są w stosunku do małych dzieci i psów (nawet takich jazgotliwych i podgryzających). Brendę kiedyś pokąsały 2 yorki i nawet nie próbowała ich zjeść, choć gdy próbowała tego dobermanka to ją owszem przycisnęła do ziemi.
Jesli chodzi o te świnki to Brenda lubi szamać, a Tygra dała by się za takie żarełko pokroić. Obie obecnie są na Barfie, i widzę dużą poprawę u Tygry jeśli chodzi o jej jelitka.

Dziś wszamały szponder wołowy - tylko kości trzaskały w pychach, jutro dostaną swińskie nogi.