Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja to chyba do Beaty zaraz jakiegoś sms-ka wyśle to może się czegos dowiem na temat Tygry:razz:
Na dogo nie ma czasu ale mam nadzieje ze na jadną krótka wiadomośc go znajdzie ciutkę :) prawda Beatko?? :cool3: :lol:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Wysłałam sms a Beata nie odpisuje:shake:

Monika zmieniłam numer, co więcej straciła kontakt do Ciebie bo mi się coś z kartą w tel zrobiło. Wyśle Ci nowy na PW.
Tygra po badaniach - wyniki kału ok, waga w górę ale niewiele. Kał z krwią bez zmian, leki które dostała (na wchlanianie jelitowe) nie dają rezultatu, będę się jeszcze konsultowała z innym wetem, ale narazie jestem bez kasy, więc muszę poczekać i łudzić się że te leki jednak coś dadzą.

Posted

zuzolandia napisał(a):
Biedna Tygra ......bedzie dobrze .....słuchaj jesli trzeba pomoc to ni ma problema .....kase sie wysle ;-) .jakby co to pisz na pw badz gg ;-)

Dzięki za wszystko, pod koniec tygodnia będę po pensji więc już niedługo
narazie poleczymy - dostaje taki zestaw na wchłanianie i trzustke - zobaczymy, apetyt ma, wesoła, ruchliwa, żywa, nie wygląda na chorą, tylko ta krew w kale. Wet badał ją jakby to ująć ręcznie :), od tyłu i nic nie znalazł, kał ok, zrobie jeszcze krew i jutro mam otrzymac info co jeszcze można przebadać. Wet ,mówi że to nie jest zarażliwe napewno (bałam się o staruszkę) Narazie z krwią muszę poczekać bo jest na lekach i może badanie wyjść zafałszowane.

Posted

Super , że juz jesteś, że napisałas jak sytuacja!!
Trzymam kciuki za Tygrunię!!
Tel. dostałam zaraz wyślę Ci sms z moim numerem :)
i oczywiście fotki nie zaszkodzą;)

p.s. powiedz Tygrze, że Gera czeka na spacer to od razu wyzdrowieje;)

Posted

Wyjątek napisał(a):
Super , że juz jesteś, że napisałas jak sytuacja!!
Trzymam kciuki za Tygrunię!!
Tel. dostałam zaraz wyślę Ci sms z moim numerem :)
i oczywiście fotki nie zaszkodzą;)

p.s. powiedz Tygrze, że Gera czeka na spacer to od razu wyzdrowieje;)

Tygra się cieszy niesamowicie, poszalałyby dziewczynki :)
czekam na smsa a foty za 10 minut bo właśnie wgrywam

Posted

byłam u weta i pobrał Tygrze wymaz z prostnicy, dał też antybiotyk. Podejrzewa bakterie beztlenowe lub tlenowe. Krew pochodzi właśnie z prostnicy. Wynik w przyszłym tygodniu.