Jagoda1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ojej, jak dawno u Was nie byłam, pozdrawiamy... Quote
Wyjątek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ja to chyba do Beaty zaraz jakiegoś sms-ka wyśle to może się czegos dowiem na temat Tygry:razz: Na dogo nie ma czasu ale mam nadzieje ze na jadną krótka wiadomośc go znajdzie ciutkę :) prawda Beatko?? :cool3: :lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ..............i nadal CISZA...........................................:shake: Quote
tygra Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Wyjątek napisał(a):Wysłałam sms a Beata nie odpisuje:shake: Monika zmieniłam numer, co więcej straciła kontakt do Ciebie bo mi się coś z kartą w tel zrobiło. Wyśle Ci nowy na PW. Tygra po badaniach - wyniki kału ok, waga w górę ale niewiele. Kał z krwią bez zmian, leki które dostała (na wchlanianie jelitowe) nie dają rezultatu, będę się jeszcze konsultowała z innym wetem, ale narazie jestem bez kasy, więc muszę poczekać i łudzić się że te leki jednak coś dadzą. Quote
zuzolandia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Biedna Tygra ......bedzie dobrze .....słuchaj jesli trzeba pomoc to ni ma problema .....kase sie wysle ;-) .jakby co to pisz na pw badz gg ;-) Quote
tygra Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 zuzolandia napisał(a):Biedna Tygra ......bedzie dobrze .....słuchaj jesli trzeba pomoc to ni ma problema .....kase sie wysle ;-) .jakby co to pisz na pw badz gg ;-) Dzięki za wszystko, pod koniec tygodnia będę po pensji więc już niedługo narazie poleczymy - dostaje taki zestaw na wchłanianie i trzustke - zobaczymy, apetyt ma, wesoła, ruchliwa, żywa, nie wygląda na chorą, tylko ta krew w kale. Wet badał ją jakby to ująć ręcznie :), od tyłu i nic nie znalazł, kał ok, zrobie jeszcze krew i jutro mam otrzymac info co jeszcze można przebadać. Wet ,mówi że to nie jest zarażliwe napewno (bałam się o staruszkę) Narazie z krwią muszę poczekać bo jest na lekach i może badanie wyjść zafałszowane. Quote
tygra Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 a wogóle to zaraz pstryknę jakies foty i wstawie :) Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Trzymamy kciuki za psinę i...za Ciebie.:shake: Quote
Wyjątek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Super , że juz jesteś, że napisałas jak sytuacja!! Trzymam kciuki za Tygrunię!! Tel. dostałam zaraz wyślę Ci sms z moim numerem :) i oczywiście fotki nie zaszkodzą;) p.s. powiedz Tygrze, że Gera czeka na spacer to od razu wyzdrowieje;) Quote
tygra Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Wyjątek napisał(a):Super , że juz jesteś, że napisałas jak sytuacja!! Trzymam kciuki za Tygrunię!! Tel. dostałam zaraz wyślę Ci sms z moim numerem :) i oczywiście fotki nie zaszkodzą;) p.s. powiedz Tygrze, że Gera czeka na spacer to od razu wyzdrowieje;) Tygra się cieszy niesamowicie, poszalałyby dziewczynki :) czekam na smsa a foty za 10 minut bo właśnie wgrywam Quote
tygra Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 oto foty Tygra szczeka zabawa moja 13 latka :) języczek obcy Quote
zuzolandia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 heheheheh fajne foteczki zabawowe;-) dobrze ze sliniak ma apetyt i dobry humor ;-) ..to zwiastuny dobrego;-) .....ale jakby co to wal pani smiało ;-) buziole Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Fajne sunie, widać, że Tigra czuje sie dobrze...:razz: Quote
eria Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 http://images29.fotosik.pl/43/c2e5994e758816fd.jpg powala wzrokiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam nadzieję że zostaniecie na dłużej na dogo a nie znikniecie znowu:razz: Quote
tygra Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 witajcie ja też mam nadzieję, tyle że w niedziele wyjeżdżam nad morze na 2tyg Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :multi::multi::multi: wow ile fotasków......fajnie dziewczyny wygladaja :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ....pojawiasz się i...............znikasz:razz::razz::razz: więc witaj Quote
tygra Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 byłam u weta i pobrał Tygrze wymaz z prostnicy, dał też antybiotyk. Podejrzewa bakterie beztlenowe lub tlenowe. Krew pochodzi właśnie z prostnicy. Wynik w przyszłym tygodniu. Quote
Recommended Posts