ferraribox Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pozdrawiam i trzymam kciuki za dziewczynkę.Będzie OK:lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :multi::multi::multi:witaj Beatko z dziewczątkami :loveu: Zdróweczka Tygerce zyczę ...będzie oki;) Quote
Paula Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cześć Beatko :multi: Trzymam kciuki za zdrówko Tygierki :kciuki: Quote
e.v.a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 drzalka napisał(a):Hejo ;]Tigrowo - wyborowo :loveu: hej:evil_lol: to jest Tygra a nie Tigra:evil_lol: witanko Beatko:multi: ty sie tak o panne nie matyw :) bedzie dobrze :) nie ma co pasc na siłe :razz: Quote
bonita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 tygra napisał(a):Strasznie Tygra schudła :( zaczęła tak po 1 cieczce chudnąć czyli w marcu. ważyła 31 kg około 5 miesięcy temu a teraz 27,5 - każde żebro widać i kręgosłup. Próbuję ją troszkę podpaść, ale nic nie pomaga... teraz daję jej jeść 2-3 razy dziennie - apetyt ma wilczy. Karmie ją gotowanym, kurczak , wołowinka, zamiast ryżu daje teraz makaron i zobaczymy, no i warzyw mniej. Brenda natomiast coraz okrąglejsza mimo że jest na diecie. Zrobie Tygrze w przyszłym tygodniu badanie kału z enzymem trzustkowym (oprócz chudnięcia zauważyłam czasem na końcu wypróżniania troszkę krwi), byłam u weta, zbadał, dał zastrzyk przeciwzapalny i zlecił badanie...zobaczymy co wyjdzie. Robali nie powinna być bo odrobaczona. Ma mnóstwo energii, sierść się jej pięknie błyszczy, jest wesoła więc myślę że będzie ok. A co do wielkości to się nie zmieniła 59-60cm :) w końcu ma już panna rok i 3 miesiące Faktycznie schudła, widać na fotach Wtajcie dziewczyny :) Trzymamay kciukaski żeby wszystkie wyniki OK były i żeby Tygra zaczeła tyć :) Quote
tygra Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 dzięki za kciuki i życzenia zdrowia, jestem dobrej myśli Quote
eria Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 My też trzymamy kciuki za zdrówko i żeby jej się przytyło!! :lol: Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='tygra']dzięki za kciuki i życzenia zdrowia, jestem dobrej myśli i tak ma byc!:) witanko :multi: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Beatko, no nareszcie jesteści:multi: Faktycznie Tygra, chudzieńka i warto zrobić badania. Ja sama się zastanawiam nad zrobieniem Bimbrowi badań. Ważyłam go ostatnio u weta - 30kg ma, ale jakoś wygląda mi chudo:cool3: Quote
Kate I Luka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cześć Beatko :) Ojojoj, mizerotka z Tygerki, a może tatko ją przegonił i troszkę więcej ruchu miała, plus zmiana miejsca? Po wynikach się wszystko okaże czy jest ok. Pewnie nie ma powodów do obaw. Pozdrowienia. Quote
Paula Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A może Tygra tak schudła, bo tęskniła do Was przez te 2 tygodnie, że prawie nie jadła :hmmmm: Trzymajcie się dziewczynki zdrowo :loveu: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 tygra napisał(a):Strasznie Tygra schudła :( zaczęła tak po 1 cieczce chudnąć czyli w marcu. ważyła 31 kg około 5 miesięcy temu a teraz 27,5 - każde żebro widać i kręgosłup. Próbuję ją troszkę podpaść, ale nic nie pomaga... teraz daję jej jeść 2-3 razy dziennie - apetyt ma wilczy. Karmie ją gotowanym, kurczak , wołowinka, zamiast ryżu daje teraz makaron i zobaczymy, no i warzyw mniej. Brenda natomiast coraz okrąglejsza mimo że jest na diecie. Zrobie Tygrze w przyszłym tygodniu badanie kału z enzymem trzustkowym (oprócz chudnięcia zauważyłam czasem na końcu wypróżniania troszkę krwi), byłam u weta, zbadał, dał zastrzyk przeciwzapalny i zlecił badanie...zobaczymy co wyjdzie. Robali nie powinna być bo odrobaczona. Ma mnóstwo energii, sierść się jej pięknie błyszczy, jest wesoła więc myślę że będzie ok. A co do wielkości to się nie zmieniła 59-60cm :) w końcu ma już panna rok i 3 miesiące Trzymam kciuki za dobre wyniki:p:p Quote
tygra Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 ruchu miała faktycznie sporo, ale apetyt też ma i to ogromny - cały czas głodna mimo że je2 razy dziennie dużą michę gotowanego Quote
e.v.a Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ojj dziewczyna chciala ciutek sie odchudzic zeby ładnie w bikini wygladac:cool3: witanko:multi: Quote
Kiłi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 http://images30.fotosik.pl/16/fbb58865dc9ad5db.jpg O jaka śliczna jestem:loveu: :loveu: Trzymamy kciuki za Tygre!! Mizianko dla niej i Brendy:loveu: Mi się jakiś miesiąc temu wydawało, że Spot strasznie schudł, poszłam do weta, a ten pogonił mnie, że chłop za gruby jest i stawy mu się mogą jeszcze bardziej popsuć:oops: Quote
mar....ka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jaki minolek Ten kał trezba zbadac, ale mnie się Beatko wydaje, że po prostu przyszła wiosna, teraz lato i Tygra ma dużo ruchu. W czasie cieczki faktycznie mogła nie miec apetytu, teraz wiecej biega i kilogramy w dół. Moim zdaniem panienka dobrze wygląda. Kana też ma jakoś tak koło tej wagi (ostanio 28 kilo) Quote
tygra Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 cześć przepraszam za zaniedbanie wzgledem dogo :) więc jeszcze nic nie wiem. Wynikow jeszcze brak, w przyszlym tygodniu będą, ale narazie jest lepiej - już troszku na makaronie chudzina przybrala :). Jak bede miala wyniki to wszystko zrelacjonuję :) Quote
Kate I Luka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 No widzisz Beatko, pewnie to tylko wiosenno-letnie przesilenie ;) Lada chwila wróci Tygrulek do formy :) Quote
zuzolandia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witanko;-) .co tutaj tak kurzem zarosło ????? i jak z psinka????? .......jakie wiesci kochana ????? odezwij sie bo tesknimy ;-) buziolee Quote
Recommended Posts