Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

psy mordercyy!!!!!!!!! czyje to dziecko zagryzają ?? zagryzją dziecko a ty focisz zamiast odstrzelić te psy :evil_lol: :evil_lol:
a Tygra jest przepiękna:loveu: strasznie mi się podoba

Posted

pokazałam kumpeli to zdjęcie ,które zacytowałam, to kazała zapytać czy one są szkolone do zabijania wrednych bachorów :evil_lol: :evil_lol: są ????:evil_lol:

Posted

PRZEPRASZAM ZA TAK RZADKIE BYWANIE NA DOGO, ALE NIESTETY NIE MAM KIEDY :(
ŁUKASZ MA OSPE, MOJA MAMA W SZPITALU, DUŻO PRACY, NERWY, BRAK KASY I ZEPSUTY NET W PRACY (do dziś)
jak sie ogarnę to postaram sie troszkę nadrobić

a psiule z zapędami morderczymi to fakt :)

Posted

Wpadłam i ...

...aaaaaaaaaaaaaa!!! Uciekam bo tu jakieś potwory grasują!!:crazyeye: :diabloti:

No i oczywiście życzymy zdrówka całej rodzinie i pogody ducha;)

Posted

cześć Dziewczyny
Łukasz zdrow już, Mama tak sobie czekamy na wyniki tomografu, rozbiłam golfa (tj nieprzytomny facet wjechał mi w tył).
Z dobrych wieści - Tygra była na wczasach z moim Tatą (2 tygodnie) wyszalała sie w lesie dziewczynka, tyle że jest teraz jeszcze chudsza
a ja kupiłam nowe autko tj mazdę 626 z 1990 roku i teraz znow jestem zabiegana bo trzeba jej kilka ulepszeń zrobić a ja czynnie uczestnicze w nich :)
fotki jakieś mam ale w domku wiec jak znow tu dotrę wstawie :)

Posted

a Tygra coraz piękniejsza :loveu: :loveu: :loveu:
Beatko,mam małą prośbę,w związku ze zmianą regulaminu,zmień prosze fotkę którą u mnie zacytowałas na link;)

Posted

Strasznie Tygra schudła :( zaczęła tak po 1 cieczce chudnąć czyli w marcu.
ważyła 31 kg około 5 miesięcy temu a teraz 27,5 - każde żebro widać i kręgosłup. Próbuję ją troszkę podpaść, ale nic nie pomaga...
teraz daję jej jeść 2-3 razy dziennie - apetyt ma wilczy.
Karmie ją gotowanym, kurczak , wołowinka, zamiast ryżu daje teraz makaron i zobaczymy, no i warzyw mniej. Brenda natomiast coraz okrąglejsza mimo że jest na diecie.
Zrobie Tygrze w przyszłym tygodniu badanie kału z enzymem trzustkowym (oprócz chudnięcia zauważyłam czasem na końcu wypróżniania troszkę krwi), byłam u weta, zbadał, dał zastrzyk przeciwzapalny i zlecił badanie...zobaczymy co wyjdzie. Robali nie powinna być bo odrobaczona.
Ma mnóstwo energii, sierść się jej pięknie błyszczy, jest wesoła więc myślę że będzie ok.
A co do wielkości to się nie zmieniła 59-60cm :) w końcu ma już panna rok i 3 miesiące