eria Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: psy mordercyy!!!!!!!!! czyje to dziecko zagryzają ?? zagryzją dziecko a ty focisz zamiast odstrzelić te psy :evil_lol: :evil_lol: a Tygra jest przepiękna:loveu: strasznie mi się podoba Quote
eria Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 pokazałam kumpeli to zdjęcie ,które zacytowałam, to kazała zapytać czy one są szkolone do zabijania wrednych bachorów :evil_lol: :evil_lol: są ????:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='evaxon'] :lol: mało humanitarne:lol: A tam mało humanitarne, przecież główka już odgryziona, więc bólu nie czuje;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 witaj po dłuuugiej niebytności:crazyeye::crazyeye: ooooooooooo:-o:-o:-o:-o mord??? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
DORRAG Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cześć:p :p Słodki Pycholek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 .boszzzzzzzzzzzzzz zamordowały !!!!!! a potem znow beda pisac w gazetach o niebezpiecznych psach ;-) heheheheeh wiatnko i pozdrawianko zwiesiowani kochani ;-) Quote
tygra Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 PRZEPRASZAM ZA TAK RZADKIE BYWANIE NA DOGO, ALE NIESTETY NIE MAM KIEDY :( ŁUKASZ MA OSPE, MOJA MAMA W SZPITALU, DUŻO PRACY, NERWY, BRAK KASY I ZEPSUTY NET W PRACY (do dziś) jak sie ogarnę to postaram sie troszkę nadrobić a psiule z zapędami morderczymi to fakt :) Quote
zuzolandia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 DZIENDOBEREK KOCHANA;-) ..ZYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA DLA MAMY!!!!! .....MIZIANKO DLA KILERKóW ;-) Quote
DORRAG Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Cześć:p Życzę dużo zdrówka dla Mamy i Łukasza. Quote
Kiłi Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Wpadłam i ... ...aaaaaaaaaaaaaa!!! Uciekam bo tu jakieś potwory grasują!!:crazyeye: :diabloti: No i oczywiście życzymy zdrówka całej rodzinie i pogody ducha;) Quote
Kiłi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ej Tygry szmygry!! Gdzie was wywiało?? Hop hop!!:razz: Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witanko I Pozdrawianko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
furciaczek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 witaj tygruniu :p widze ze podczas mojej nieobecnosci twoje lagodne siersciuchy zmienily sie nie do poznania:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witam rozpłaszczony Tygrowaty pycholek :loveu: Beatko, trzymaj się, oby wszyscy szybko wyzdrowieli i wszytsko wróciło do normy ;) Quote
Kiłi Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Tygierki i jak tam się czujecie? Na stres dobra jest medytacja i duużo magnezu.:razz: Quote
tygra Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 cześć Dziewczyny Łukasz zdrow już, Mama tak sobie czekamy na wyniki tomografu, rozbiłam golfa (tj nieprzytomny facet wjechał mi w tył). Z dobrych wieści - Tygra była na wczasach z moim Tatą (2 tygodnie) wyszalała sie w lesie dziewczynka, tyle że jest teraz jeszcze chudsza a ja kupiłam nowe autko tj mazdę 626 z 1990 roku i teraz znow jestem zabiegana bo trzeba jej kilka ulepszeń zrobić a ja czynnie uczestnicze w nich :) fotki jakieś mam ale w domku wiec jak znow tu dotrę wstawie :) Quote
tygra Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 oto fotki najpierw z Popowa gdzie Tyrga wczasowaa z moim Tatą a to z dziś chudzinka Quote
eria Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 a Tygra coraz piękniejsza :loveu: :loveu: :loveu: Beatko,mam małą prośbę,w związku ze zmianą regulaminu,zmień prosze fotkę którą u mnie zacytowałas na link;) Quote
tygra Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Strasznie Tygra schudła :( zaczęła tak po 1 cieczce chudnąć czyli w marcu. ważyła 31 kg około 5 miesięcy temu a teraz 27,5 - każde żebro widać i kręgosłup. Próbuję ją troszkę podpaść, ale nic nie pomaga... teraz daję jej jeść 2-3 razy dziennie - apetyt ma wilczy. Karmie ją gotowanym, kurczak , wołowinka, zamiast ryżu daje teraz makaron i zobaczymy, no i warzyw mniej. Brenda natomiast coraz okrąglejsza mimo że jest na diecie. Zrobie Tygrze w przyszłym tygodniu badanie kału z enzymem trzustkowym (oprócz chudnięcia zauważyłam czasem na końcu wypróżniania troszkę krwi), byłam u weta, zbadał, dał zastrzyk przeciwzapalny i zlecił badanie...zobaczymy co wyjdzie. Robali nie powinna być bo odrobaczona. Ma mnóstwo energii, sierść się jej pięknie błyszczy, jest wesoła więc myślę że będzie ok. A co do wielkości to się nie zmieniła 59-60cm :) w końcu ma już panna rok i 3 miesiące Quote
Recommended Posts