Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tygra napisał(a):
ja wciąż myślę, ale chyba panikowałam bo cieczka się wreszcie skończyła i obrzęk dziś też już mały.

Hej.. to ile już Tigra już ma tą cieczke ??.. bo coś mi sie wydawalo ze zaczela ja miec razem z Lenką.. a mojej juz gdzies miesiąc temu sie skonczyla ??

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich serdecznie:multi:

drzalka napisał(a):
Hej.. to ile już Tigra już ma tą cieczke ??.. bo coś mi sie wydawalo ze zaczela ja miec razem z Lenką.. a mojej juz gdzies miesiąc temu sie skonczyla ??

nie- najpierw była zmyła i 8 dni plamiła ale to nie była cieczka, potempo dwóch tygodniach dostałą cieczki, tj coś kolo 30 marca, a skończyła jakieś 3-4 dni temu. Muszę ją wykąpać bo psy jeszcze łażą za nią. Wet stwierdził że cieczki to już gdzieś od tygodnia nie ma, tyle że obrzęk może schodzić wolniej. Tak czy inaczej cieczki już nie ma a trwała 3 i pół tygodnia mniej więcej :).
Na długi weekend jadę z sukami do koleżanki na działkę :multi:
Jadę z Łukaszkiem i suczydłąmi, na miejscu będzie Tero -sympatia Tygry i jeszcze 3 czy 4 inne psy, więc będzie wesoło :). Napstrykam fot (jadę w niedzielę a wracam w środę)

Posted

No to czekamy na zdjątka z wyprawy;)
Na pewno będzie super! Też tak chce, a sama nie mam żadnych planów...Nie ma kaski, nie ma wolnej dziełeczki u znajomego, sama też nie mam...Nic:confused: :bigcry:

Pozdrawiam!

Posted

...............witaj z rana..............:loveu::loveu::loveu:witam sie i zegnam.będę dopiero 8 maja:multi::multi::multi: mam wolneeeeeeeeeeeeeee
fajne miny Tygra strzela pod prysznicem

Posted

Cześć :) Jak mnie tu dawno nie było :oops: no ale juz wróciłam i oglądam nowości :) Z zazdrością patrzę, jak Tygra grzecznie stoi pod prysznicem. Tina robi uniki, zwiewa, kombinuje, kąpiel to ciężka praca u nas :cool3: a u ciebie proszę - pies grzeczny, pańcia zadowolona - marzenie