drzalka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 tygra napisał(a):ja wciąż myślę, ale chyba panikowałam bo cieczka się wreszcie skończyła i obrzęk dziś też już mały. Hej.. to ile już Tigra już ma tą cieczke ??.. bo coś mi sie wydawalo ze zaczela ja miec razem z Lenką.. a mojej juz gdzies miesiąc temu sie skonczyla ?? Quote
tygra Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Witam wszystkich serdecznie:multi: drzalka napisał(a):Hej.. to ile już Tigra już ma tą cieczke ??.. bo coś mi sie wydawalo ze zaczela ja miec razem z Lenką.. a mojej juz gdzies miesiąc temu sie skonczyla ?? nie- najpierw była zmyła i 8 dni plamiła ale to nie była cieczka, potempo dwóch tygodniach dostałą cieczki, tj coś kolo 30 marca, a skończyła jakieś 3-4 dni temu. Muszę ją wykąpać bo psy jeszcze łażą za nią. Wet stwierdził że cieczki to już gdzieś od tygodnia nie ma, tyle że obrzęk może schodzić wolniej. Tak czy inaczej cieczki już nie ma a trwała 3 i pół tygodnia mniej więcej :). Na długi weekend jadę z sukami do koleżanki na działkę :multi: Jadę z Łukaszkiem i suczydłąmi, na miejscu będzie Tero -sympatia Tygry i jeszcze 3 czy 4 inne psy, więc będzie wesoło :). Napstrykam fot (jadę w niedzielę a wracam w środę) Quote
gosikf & dogs Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 No to czekamy na zdjątka z wyprawy;) Na pewno będzie super! Też tak chce, a sama nie mam żadnych planów...Nie ma kaski, nie ma wolnej dziełeczki u znajomego, sama też nie mam...Nic:confused: :bigcry: Pozdrawiam! Quote
DORRAG Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Cześć :p To proszę napstrykać bardzo dużooooooo fotek:cool3: Quote
Kiłi Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć :p To proszę napstrykać bardzo dużooooooo fotek:cool3: Dołączam się do prośby:lol: Quote
tygra Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 witajcie :) kąpałam dziś Tygrę i oto relacja foto :) chcę jedno z tych zdjęć wstawić na konkurs proszę o rady :) Quote
BeaC Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 ...............witaj z rana..............:loveu::loveu::loveu:witam sie i zegnam.będę dopiero 8 maja:multi::multi::multi: mam wolneeeeeeeeeeeeeee fajne miny Tygra strzela pod prysznicem Quote
tygra Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 wstawiłam foty i zniknęły :( to dam to narazie Quote
Alicja Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 witajcie .....więcej napisze jak naprawia dogo:razz: Quote
DORRAG Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Cześć:p :p Byłam raz fotek nie widziałam wchodzę drugi raz fotki są:crazyeye: Quote
Agushka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Cześć :) Jak mnie tu dawno nie było :oops: no ale juz wróciłam i oglądam nowości :) Z zazdrością patrzę, jak Tygra grzecznie stoi pod prysznicem. Tina robi uniki, zwiewa, kombinuje, kąpiel to ciężka praca u nas :cool3: a u ciebie proszę - pies grzeczny, pańcia zadowolona - marzenie Quote
Imbirka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 cześć dziewczyny:multi: :multi: :multi: odmeldowujemy się Quote
gosikf & dogs Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cześc dziewczyny!!! Ale mnie dawno u was nie było...Już wróciłam i widzę nowe fotki:lol: Pozdrawiam Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ......................jestem........wróciłam po dłuuuugim weekendzie.................witajcie babki:diabloti::diabloti: Quote
tygra Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 cześc ja tez niedawno wróciłąm postaram się wstawić foty z wyjazdu dziś wieczorem :) Quote
Recommended Posts