gosikf & dogs Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 HELLO!!! Zdjęcia super! One ślicznie razem wyglądają i dzieciokiem tyż się super prezentują(w sensie Tygra:lol: ) Pozdrowionka na sobotę!!! Quote
tygra Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 HELLOŁ , DZIŚ WIECZÓR W DOMKU, NUDA.... NIE WIEM CO Z TĄ TYGRĄ... już 3 tygodnie ma cieczkę i końca nie widać, tj nie plami już ale ma strasznie powiększoną... w sutkach zgrubienia.... jednak ją wysterylizuje bo nie podobają mi się te objawy. Tylko nie wiem ile po cieczce się to robi (chyba ze trzy miesiące), może ktoś wie? Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Przyszlismy się przywitać, bo nie wiem, czy dziś tu byliśmy:niewiem::hand: Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 tygra napisał(a):HELLOŁ , DZIŚ WIECZÓR W DOMKU, NUDA.... NIE WIEM CO Z TĄ TYGRĄ... już 3 tygodnie ma cieczkę i końca nie widać, tj nie plami już ale ma strasznie powiększoną... w sutkach zgrubienia.... jednak ją wysterylizuje bo nie podobają mi się te objawy. Tylko nie wiem ile po cieczce się to robi (chyba ze trzy miesiące), może ktoś wie? ni emartw sie opuchlizna zejdzie :) to jej pierwsza cieczka wiec cycuchy beda wieksze i juz zostana takie ( nie bedzie płasna:evil_lol: ) co do sterylki to chyba 2-3 miechy :hmmmm: p.s- ja tez dzis w domu :roll: tez nuda:evil_lol: caly czas siedze i mysle co zjesc:evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jaka posłuszna :loveu:. Łapeczkę daje ;) Quote
Agnieszka PPP Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 tygra napisał(a):HELLOŁ , DZIŚ WIECZÓR W DOMKU, NUDA.... NIE WIEM CO Z TĄ TYGRĄ... już 3 tygodnie ma cieczkę i końca nie widać, tj nie plami już ale ma strasznie powiększoną... w sutkach zgrubienia.... jednak ją wysterylizuje bo nie podobają mi się te objawy. Tylko nie wiem ile po cieczce się to robi (chyba ze trzy miesiące), może ktoś wie? Witam:p Nie mart się moja Alma tez miała zgrubienia w sutkach i powiększona.....wysterylizuj,napisałam u siebie jak to u nas było:p Quote
mar....ka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 No cyce juz zostana większe. O sterylce dalej myslę, nawet nie tyle co myslę, ale jeset przekonana o jej słuszności. Jednak po zabiegu ktos musiałby zając sie Kaną, dlatego sterylkę mogę przeprowadzic tylko podczas urlopu. Ostatnio w marcu urlop był niepewny i ciagle przesuwany. Najblizszy urlop mam na poczatku lipca, ale wtedy jedziemy na wakacje. Dlatego dzisiaj Kana dostała zastrzyk. Nawet sie nie obejrzałam kiedy od ostatniego minęło 5 m-cy. Myslałam , że ją w tym czasie wysterelizuję, a tu kicha. Quote
tygra Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ja bardzo się boję sterylki bo mam złe doświadczenia, ale rozważam bo coś ta cieczka strasznie się przeciąga i jeśli za pare dni się nie skończy to ide do weta. Tygra ma już ją od końca marca czyli ponad 3 tygodnie, a po za tym wcześniej miała akcje sugerujące kłopoty z hormonami. Od skończenia 8 miechów psy przez 3 miesiące latały za nią jakby miała cieczkę a jej nie miała, potem dzień przed skończeniem roku dostała pseudo cieczki - tj plamiła i miała obrzek przez 8 dni w końcu po 2 tygodniach pojawiła się cieczka właściwa. Jeśli dojdzie do ciąży urojonej to ją wysterylizuje na 100procent, jeśli nie to na 60procent. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witajcie :multi: . Ja swoją Kamę sterylizuje na 100 % ;) . Quote
Kate I Luka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć Beatko... Przemyśl wszystkie za i przeciw, ale też myślę, że chyba lepiej wysterylizować pannicę... Quote
DORRAG Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć:p Musisz sie zastanowić... ale jeżeli Tygra ma mieć takie problemy przy każdej cieczce to może lepiej Ją wysterylizować. Quote
zuzolandia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 witanko i pozdrawianko;-) .ojj bidny faflunek .....moze dla jej dobra sterylka to najlepsze rozwiazanie ???? buziaczki przesyłamy !!! Quote
Agushka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć Beatko. Oj widzę, że macie dylemat.. Ja już swój pozornie rozwiązałam i sterylka będzie w czwartek. Niby wszystko umówione ale... bardzo się boję i co spojrzę na Tinę to mnie ogarniają wątpliwości. ehhhh Quote
mar....ka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 tygra napisał(a):ja bardzo się boję sterylki bo mam złe doświadczenia, ale rozważam bo coś ta cieczka strasznie się przeciąga i jeśli za pare dni się nie skończy to ide do weta. Tygra ma już ją od końca marca czyli ponad 3 tygodnie, a po za tym wcześniej miała akcje sugerujące kłopoty z hormonami. Od skończenia 8 miechów psy przez 3 miesiące latały za nią jakby miała cieczkę a jej nie miała, potem dzień przed skończeniem roku dostała pseudo cieczki - tj plamiła i miała obrzek przez 8 dni w końcu po 2 tygodniach pojawiła się cieczka właściwa. Jeśli dojdzie do ciąży urojonej to ją wysterylizuje na 100procent, jeśli nie to na 60procent. jak Ty to sobie procentowo podzieliłaś:evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dzieńdoberek! Moja Azuchna też ma problemy z cieczką, też jej się przeciąga i ma dosyć duuuże obrzęki... Ale u nas sterylka odpada, bo ma dysplazje a jakby zdarzyło się, że utyje to z chodzeniem lipa... Pozdrawiam! P.s Ja chcę domek z ogródkiem!!!:placz: Quote
teqquila Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witanko :) powiem Ci jak to bylo u mnie z kotka nie byla wysterylizowana i jak miala 4 lata dostala ropomacicza bylo z nia bardzo zle wysoka temperatura itp i teraz juz wiem ze Tige wysterylizuje i nie bede czekala !! ale to tylko moja opinia a decyzja nalezy do Ciebie Quote
tygra Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 ja wciąż myślę, ale chyba panikowałam bo cieczka się wreszcie skończyła i obrzęk dziś też już mały. wycałujcie wszystkie czworonogi. Ja nie mam narazie netu w pracy a po brak czasu. Ale mam nadzieję że niebawem będę mogła troszkę poodwiedzać galeryjki wasze :) Quote
zuzolandia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 witanko i pozdrawianko!!!!!!!! buziole;-) Quote
BeaC Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ....................witaj........ Ja swoją Luś wysterylizowałąm przed wyprowadzką na wieś..nie wyobrażam sobie na wsi cieczki.....................stada kundli (nieobrażając kundli) dookoła domu........a pozatym Luś taka jest.niezgraba, ze nie potrafi się umyć;( Quote
Recommended Posts