zuzolandia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witanko;-) wstawiaj wsiawiaj jak wrocem z ogrodeczka to sem pooglondom;-) heheheh buziole Quote
gosikf & dogs Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Wiosennie, czwartkowo- DZIEŃ DOBEREK! Quote
tygra Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 fotki zrobione tylko musze zmniejszyć i już wstawiam :) - za 10minut będą Quote
Agnieszka PPP Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Czekamy:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 .tygra wcina kółko z wozka ?????? eheheh tak to wyglada heeheheh Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='tygra']a tak Tygra i Oskar współpracują :) Świetne... Quote
leemonca Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no tak, przecież bozia nakazała się dzielić :cool2: witaj Beatko!!! świetne zdjęcia!!! Quote
BeaC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 .................witaj.imienniczko ma........O jak fajnie idzie współpraca dzidzi z Tygrą:multi::multi::multi: Quote
drzalka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hejo...taa dzidzi i Tigra rządzą :D:D swietne zdiecia ;] Quote
Medorowa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='tygra'] :loveu: Jakie wpatrzone:razz: :razz: Super fotki z dzieciaczkiem:razz: Quote
Paula Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Sępiki dwa :razz: Jaka potulna minka :loveu: Witaj Beata :multi: Quote
mar....ka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hej Betako, ale Oskarek urósł. Właście to juz kawaler. Tigra przy nim taka mizerniutka:evil_lol: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Tygra ma nowego kolegę :loveu:, uwielbiam takie foteczki:multi: Quote
eria Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 cześć ! Super foty-zwłaszcza te sępiące bo za dziećmi nie przepadam;) wiesz,spotkałam ostatnio psa identycznego jak Tygra-wypisz wymaluj, idę se na spacer i facet do mnie zagaduje czy go pamiętam ze schroniska:cool3: myślę i myślę i mówię mu że nie :evil_lol: a potem sobie przypomniałam po dłuższej rozmowie,że wydawałam przecież młodemu małżeństwu małą pręgowaną amstafkowatą tłuściutką kluchę :lol: jakieś 7-8 tyg miał wtedy. Niesamowite jakie bydlę wyrosło z tej kluchy :loveu: :loveu: nie spodziewałam się że taki duży będzie, raczej myślałam że będzie wielkości asta;) a tu wyrósł piękny bokserowaty duży pies:loveu: zadbany i kochany. Bardzo lubię takie chwile jak spotkam schroniskowego psa którego sama wydawałam w dobrych rękach :loveu: Quote
tygra Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 eria napisał(a):cześć ! Super foty-zwłaszcza te sępiące bo za dziećmi nie przepadam;) wiesz,spotkałam ostatnio psa identycznego jak Tygra-wypisz wymaluj, idę se na spacer i facet do mnie zagaduje czy go pamiętam ze schroniska:cool3: myślę i myślę i mówię mu że nie :evil_lol: a potem sobie przypomniałam po dłuższej rozmowie,że wydawałam przecież młodemu małżeństwu małą pręgowaną amstafkowatą tłuściutką kluchę :lol: jakieś 7-8 tyg miał wtedy. Niesamowite jakie bydlę wyrosło z tej kluchy :loveu: :loveu: nie spodziewałam się że taki duży będzie, raczej myślałam że będzie wielkości asta;) a tu wyrósł piękny bokserowaty duży pies:loveu: zadbany i kochany. Bardzo lubię takie chwile jak spotkam schroniskowego psa którego sama wydawałam w dobrych rękach :loveu: kurcze super ja bym go chciała zobaczyć, może jeszcze spotkasz ich i fotkę pstrykniesz? Quote
ferraribox Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 DOBEREK!Nadrobiłam zaległości:oops: Pozdrawiam:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Kate I Luka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cześć Beatko, miłego weekedziku, słonecznego :multi: Quote
Recommended Posts