Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']cześć będą fotki :) jutro
już jestem
ta moja suka to zboczeniec - wystawia tyłek jak byle chętny się nawinie. Tragedia każdy jej się podoba - Brenda tak nie miała
idę do Was

oj pancia, pancia co Ty tam wiesz:evil_lol:

Popatrz jaka ja niewinna jak spię

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Kate I Luka']Hej Beatko....

to szaman dla Ciebie... odczaruje złe uroki wokół ;) i szybko wszystko wróci do normy:razz: :razz:

Mogę sobie pożyczyć takiego szamana :razz: :hmmmm:

Posted

Gosik&dogs
AgusiaTerierka
witam Was serdecznie w mojej galerii i zapraszam jak najczęściej - postaram się nadrobić zaleglości w fotkowaniu :)

Wszystkich stałych bywalcow i nowoprzybyłych pozdrawiam serdecznie w ten piękny poranek :)
a suczydła fakt znudzone niemiłosiernie - brak spacerków wyczerpujących przez tą cieczke Tygry. Nie mam jak ich wylatać bo pod klatką amanci wyczekują - ledwo na 5 minut można wyjść i niezłe zapasy muszę trenować. Alre jeszcze z tydzień i wreszcie będziemy szaleć

Posted

hej wszystkim!!!!
dzięki za odwiedzinki
Alu co do sterylki mam uraz, Brenda po ma poważne kłopoty hormonalne (o dziwo za dużo estrogenów i tarczyca), sasiadki sunia po sterylce ma brać już na stałe hormony, nie trzyma moczu (leje pod siebie)- po tych lekach jest lepiej ale w nocy się wciaż podczas snu zdarza, a miała sterylkę 2 lata temu po pierwszej cieczce - całe szczeście jest mała więc i kałuże nie wielkie. Myśle nad tym ale jeszcze nie wiem, rozmawiałam z wetem i stwierdził że może być róznie że się zdarza, ale nie musi sie nic dziać. Narazie zobacze jak będzie po cieczce czy panna nie będzie miała urojonej ciąży - jeśli tak to ją wysterylizuje, jak nie to poczekam i pomyślę

Posted

tygra napisał(a):
hej wszystkim!!!!
dzięki za odwiedzinki
Alu co do sterylki mam uraz, Brenda po ma poważne kłopoty hormonalne (o dziwo za dużo estrogenów i tarczyca), sasiadki sunia po sterylce ma brać już na stałe hormony, nie trzyma moczu (leje pod siebie)- po tych lekach jest lepiej ale w nocy się wciaż podczas snu zdarza, a miała sterylkę 2 lata temu po pierwszej cieczce - całe szczeście jest mała więc i kałuże nie wielkie. Myśle nad tym ale jeszcze nie wiem, rozmawiałam z wetem i stwierdził że może być róznie że się zdarza, ale nie musi sie nic dziać. Narazie zobacze jak będzie po cieczce czy panna nie będzie miała urojonej ciąży - jeśli tak to ją wysterylizuje, jak nie to poczekam i pomyślę

Witam:p Moja Alma jest po zabiegu sterylki i My jesteśmy bardzo zadowoleni:p Też miała robiona po pierwszej cieczce:p Bałam się żeby tylko nie wystąpił problem nietrzymania moczu bo zostałam przez wetów poinformowana:p Ja jestem jak najbardziej za zabiegiem...Miałam bokserkę wcześniej,żyła 9 lat...........była na tabletkach i zaatakował ją rak sutka:-( No i wet wtedy powiedział nam ze to są uroki tabletek:shake:

Posted

ja tabletek nie daje - krótka smycz i badylek do gonienia amantów ewentualnie. Z Brendą nie miałąm kłopotu bo jak jakiś kawaler się zbliżał gryzła- nie dopuszczała żadnego. Teraz też się wkurza bo pachnie Tygrą i za nią też latają - ostatnio jednego pogoniła

Posted

tygra napisał(a):
ja tabletek nie daje - krótka smycz i badylek do gonienia amantów ewentualnie. Z Brendą nie miałąm kłopotu bo jak jakiś kawaler się zbliżał gryzła- nie dopuszczała żadnego. Teraz też się wkurza bo pachnie Tygrą i za nią też latają - ostatnio jednego pogoniła

OOO to cwana Brendunia:lol: