eria Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 mina na ostatniej focie bezcenna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='tygra'] biedne znudzone sunie:shake: :shake: :razz: :loveu: Quote
Bodziulka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='tygra'] jakaś niezła imprezka była :evil_lol: Quote
mar....ka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='tygra']cześć będą fotki :) jutro już jestem ta moja suka to zboczeniec - wystawia tyłek jak byle chętny się nawinie. Tragedia każdy jej się podoba - Brenda tak nie miała idę do Was oj pancia, pancia co Ty tam wiesz:evil_lol: Popatrz jaka ja niewinna jak spię Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hej Beatko.... to szaman dla Ciebie... odczaruje złe uroki wokół ;) i szybko wszystko wróci do normy:razz: :razz: Mogę sobie pożyczyć takiego szamana :razz: :hmmmm: Quote
gosikf & dogs Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Hey hey! Witam! Suńki obie są piękne! Od razu żeby nie bawic się w podchody drapanko ode mnie i lizanko od Zeusa i Azy!!! No ale wyliż pożądnie!:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :razz:a ja taka niewinna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Uf, przeleciałam część Twojej galerii, zobaczyłam nowe najpiękniejsze mordy świata (czyt. bokserów):lol:. Reszta potem, dzis nie dam rady.... Quote
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 no nieźle zabalowałyście dziewczyny, wydało się dlaczego tyle czasu was nie było:diabloti: witajcie wreszcie Quote
tygra Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Kamcia_14']Mogę sobie pożyczyć takiego szamana :razz: :hmmmm: pożyczaj :) Quote
tygra Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Gosik&dogs AgusiaTerierka witam Was serdecznie w mojej galerii i zapraszam jak najczęściej - postaram się nadrobić zaleglości w fotkowaniu :) Wszystkich stałych bywalcow i nowoprzybyłych pozdrawiam serdecznie w ten piękny poranek :) a suczydła fakt znudzone niemiłosiernie - brak spacerków wyczerpujących przez tą cieczke Tygry. Nie mam jak ich wylatać bo pod klatką amanci wyczekują - ledwo na 5 minut można wyjść i niezłe zapasy muszę trenować. Alre jeszcze z tydzień i wreszcie będziemy szaleć Quote
Kiłi Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Kacyk?:evil_lol: To jakaś imprezka była i mnie nie zaprosili:mad: :mad: :eviltong: :evil_lol: Quote
tygra Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 haha wstawiłam do konkursu to foto z tytułem syndrom dnia poprzedniego Quote
DORRAG Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cześć:p Super Fotka:loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cześć:p Pychol świetny:loveu: :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dobry wiecorek mówią Gosia, Zeus, Aza i Miśka! Quote
ferraribox Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dobrrrrrryyyyyy Wieczoooooorrrrrreeeekkkkkk:multi: :multi: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ;)pogonić amantow.... no i co ze sterylką na przyszłość:razz: Quote
zuzolandia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 .łooomatyldooooooo ;-) boksiu na wielgachnym haju ;-) heheeh dobrywieczorek kochana !!! Quote
tygra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 hej wszystkim!!!! dzięki za odwiedzinki Alu co do sterylki mam uraz, Brenda po ma poważne kłopoty hormonalne (o dziwo za dużo estrogenów i tarczyca), sasiadki sunia po sterylce ma brać już na stałe hormony, nie trzyma moczu (leje pod siebie)- po tych lekach jest lepiej ale w nocy się wciaż podczas snu zdarza, a miała sterylkę 2 lata temu po pierwszej cieczce - całe szczeście jest mała więc i kałuże nie wielkie. Myśle nad tym ale jeszcze nie wiem, rozmawiałam z wetem i stwierdził że może być róznie że się zdarza, ale nie musi sie nic dziać. Narazie zobacze jak będzie po cieczce czy panna nie będzie miała urojonej ciąży - jeśli tak to ją wysterylizuje, jak nie to poczekam i pomyślę Quote
Agnieszka PPP Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 tygra napisał(a):hej wszystkim!!!! dzięki za odwiedzinki Alu co do sterylki mam uraz, Brenda po ma poważne kłopoty hormonalne (o dziwo za dużo estrogenów i tarczyca), sasiadki sunia po sterylce ma brać już na stałe hormony, nie trzyma moczu (leje pod siebie)- po tych lekach jest lepiej ale w nocy się wciaż podczas snu zdarza, a miała sterylkę 2 lata temu po pierwszej cieczce - całe szczeście jest mała więc i kałuże nie wielkie. Myśle nad tym ale jeszcze nie wiem, rozmawiałam z wetem i stwierdził że może być róznie że się zdarza, ale nie musi sie nic dziać. Narazie zobacze jak będzie po cieczce czy panna nie będzie miała urojonej ciąży - jeśli tak to ją wysterylizuje, jak nie to poczekam i pomyślę Witam:p Moja Alma jest po zabiegu sterylki i My jesteśmy bardzo zadowoleni:p Też miała robiona po pierwszej cieczce:p Bałam się żeby tylko nie wystąpił problem nietrzymania moczu bo zostałam przez wetów poinformowana:p Ja jestem jak najbardziej za zabiegiem...Miałam bokserkę wcześniej,żyła 9 lat...........była na tabletkach i zaatakował ją rak sutka:-( No i wet wtedy powiedział nam ze to są uroki tabletek:shake: Quote
tygra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 ja tabletek nie daje - krótka smycz i badylek do gonienia amantów ewentualnie. Z Brendą nie miałąm kłopotu bo jak jakiś kawaler się zbliżał gryzła- nie dopuszczała żadnego. Teraz też się wkurza bo pachnie Tygrą i za nią też latają - ostatnio jednego pogoniła Quote
Agnieszka PPP Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 tygra napisał(a):ja tabletek nie daje - krótka smycz i badylek do gonienia amantów ewentualnie. Z Brendą nie miałąm kłopotu bo jak jakiś kawaler się zbliżał gryzła- nie dopuszczała żadnego. Teraz też się wkurza bo pachnie Tygrą i za nią też latają - ostatnio jednego pogoniła OOO to cwana Brendunia:lol: Quote
Recommended Posts