Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć kochane
zepsuł mi sie na amen komp w domu i oddaje go do serwisu, telefon też popsuty i za 2 tygodnie mam go odebrać - jakaś plaga dosłownie.
W pracy nie mam kiedy pisać bo dużo pracy :(
fotek narazie też nie będzie :(

Posted

cześć Beatko....oj jak pech to pech normalnie. mam nadzieję że szybko się wszystko naprawi ;)
czekam cierpliwie, szaman napewno pomoże :evil_lol:

Posted

tygra napisał(a):
Cześć kochane
zepsuł mi sie na amen komp w domu i oddaje go do serwisu, telefon też popsuty i za 2 tygodnie mam go odebrać - jakaś plaga dosłownie.
W pracy nie mam kiedy pisać bo dużo pracy :(
fotek narazie też nie będzie :(

no masz :cool3:

a na foteczki poczekamy , pozdrawiamy was serdecznie !:loveu::loveu:

Posted

to nam zrobiłaś niespodzieankę!!!! patrzę- Tygra napisała posta, myslę-kurde przecież ona kompa nie ma, co jest? a tu fotki no nie mogę :evil_lol:
a ta jest świetna! łapkę miała nadwyrężoną, żeby sobie teraz głowy i karku nie nadwyrężyła:diabloti:

Posted

DORRAG napisał(a):
Cześć Dziewczyny:p

Ale pech:shake: ...i aż dwa tygodnie będą naprawiać, Ja bym tyle chyba nie wytrzymała bez kompiaka:oops:

A mnie by się takie coś przydało :lol:. Choc ostatnio kilka dni neta nie miałam, akurat wtedy gdy robiłam zamówienia i miałam robic przelew :evil_lol:

Posted

Wiecie, cos się za przeproszeniem je**ie W Panelu i jak pisze posta widać mojego poprzedneigo posta z napisem dla Ciebie, a jak mam normalny podgląd to go nie widze :angryy: szlag by to:angryy: