Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi: a kiedy będą fotki Tygry i Brendy?:cool3::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ja też byłam, ale dzieńdobry też powiem ;) ;) Quote
tygra Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Cześć kochane zepsuł mi sie na amen komp w domu i oddaje go do serwisu, telefon też popsuty i za 2 tygodnie mam go odebrać - jakaś plaga dosłownie. W pracy nie mam kiedy pisać bo dużo pracy :( fotek narazie też nie będzie :( Quote
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Hej Beatko.... to szaman dla Ciebie... odczaruje złe uroki wokół ;) i szybko wszystko wróci do normy:razz: :razz: Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 cześć Beatko....oj jak pech to pech normalnie. mam nadzieję że szybko się wszystko naprawi ;) czekam cierpliwie, szaman napewno pomoże :evil_lol: Quote
Alka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 tygra napisał(a):Cześć kochane zepsuł mi sie na amen komp w domu i oddaje go do serwisu, telefon też popsuty i za 2 tygodnie mam go odebrać - jakaś plaga dosłownie. W pracy nie mam kiedy pisać bo dużo pracy :( fotek narazie też nie będzie :( no masz :cool3: a na foteczki poczekamy , pozdrawiamy was serdecznie !:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 czesc:multi: zdrowka dla komputerka i telefonika zyczymy:loveu: :evil_lol: Quote
tygra Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ja i tak spróbuję jakoś fotki wrzucić w tym tygodniu, może nawet dziś lub jutro Quote
DORRAG Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć Dziewczyny:p Ale pech:shake: ...i aż dwa tygodnie będą naprawiać, Ja bym tyle chyba nie wytrzymała bez kompiaka:oops: Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 to nam zrobiłaś niespodzieankę!!!! patrzę- Tygra napisała posta, myslę-kurde przecież ona kompa nie ma, co jest? a tu fotki no nie mogę :evil_lol: a ta jest świetna! łapkę miała nadwyrężoną, żeby sobie teraz głowy i karku nie nadwyrężyła:diabloti: Quote
Cimi Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć Dziewczyny:p Ale pech:shake: ...i aż dwa tygodnie będą naprawiać, Ja bym tyle chyba nie wytrzymała bez kompiaka:oops: A mnie by się takie coś przydało :lol:. Choc ostatnio kilka dni neta nie miałam, akurat wtedy gdy robiłam zamówienia i miałam robic przelew :evil_lol: Quote
BeaC Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 ..................no nareszcie jakieś fotki...............super psiaczki:loveu::loveu::loveu: Quote
tamiczek Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Wiecie, cos się za przeproszeniem je**ie W Panelu i jak pisze posta widać mojego poprzedneigo posta z napisem dla Ciebie, a jak mam normalny podgląd to go nie widze :angryy: szlag by to:angryy: Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 kochane szkraby mizianko dla piechów biało- czarni zapraszają... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1] Quote
Recommended Posts