tygra Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 dbsst napisał(a):jaki słodki duet :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hm hm komus chyba cosik z paszczy wypadło :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak duecik mam uroczy:loveu: a wypadło bo jezor za długi:evil_lol: Quote
leemonca Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 tygra napisał(a):tak duecik mam uroczy:loveu: a wypadło bo jezor za długi:evil_lol: padła tak szybko, że nie zdążyła go schować :evil_lol: Quote
apple Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 To niesamowite jak ta rasa kocha dzieciaki. dziecko i jego potrzeby są dla boksiów tak naturalne.... niesamowite!!! Czy u ciebie też tak jest z Tygrą??? A to zdjęcie - nie mogę po prostu wymiękam:mdleje: Quote
tygra Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='apple']To niesamowite jak ta rasa kocha dzieciaki. dziecko i jego potrzeby są dla boksiów tak naturalne.... niesamowite!!! Czy u ciebie też tak jest z Tygrą??? A to zdjęcie - nie mogę po prostu wymiękam:mdleje: wiesz Tygra jak na mój gust jest trochę oszukanym "boksiem", ale przyznaje że ma wyczucie do dzieci - z jezykiem tak ale ząbki nie i przedewszystkim jak Łukasz na nią krzyknie że nie wolno zabierać zabawek to zostawia i odchodzi. Na dzieci nie skacze a na dorosłych niestety próbuje. Dziś zauważyłam że Tygra przerosła odrobinę Brendę i się zdziwiłam że tak szybko Jutro wstawię nowe fotki :) Quote
tygra Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 no dobra nie jutro tylko dziś :) Zamyślona Tygra skoki do patyczka istna wariatka latawiec polowanie grzeczna dziewczynka J Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 TYgrysek:cool3: :evil_lol: :razz: :loveu: Quote
apple Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ona ma zajeb....te te uszy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ale skoczek!!! jak ja lubię takie zdjęcia :loveu: a tu taka elegancka, kto by pomyślał, że taka grzeczna :diabloti: a wogóle to dzieńdoberek! Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 śliczna młoda dama :loveu: i jakie łapki ma dluuugie:loveu: Quote
tygra Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 dzień doberek :) miło tylu gości zobaczyć :) chyba zaczne więcej fotek podwórkowych robić Quote
tygra Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Cimi napisał(a):A szkolicie się dalej klikerem :razz: ? przyznam że jakoś zaniedbałam narazie tą sprawę, ale mimo to jest ostatnio trochę grzeczniejsza - jak nie ma psów to nawet się słucha:), ale pracuję nad tym żeby przychodziła nawet w obecnosci psów. Ciężko mi z klikerem bo zazwyczaj mam dwie naraz i jak skupiam się na jednej to druga jest zazdrosna i pcha się ze swoim pychem. Quote
Cimi Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Tak się spytałam, bo zauważyłam kolce. W Warszawie też jest szkoła szkolenia dla bokserów ;). Quote
tygra Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Cimi napisał(a):Tak się spytałam, bo zauważyłam kolce. W Warszawie też jest szkoła szkolenia dla bokserów ;). zauważam że ostatnio troszkę spoważniała (niewiele ale tak jakby mądrzeje), poczekam az skończy te 7-8 mies i na szkolenie pójdziemy. Myślaąłm o Baritusie ale jeszcze nie wiem - nie chcę całej Warszawy autobusami z nią objeżdzać. Quote
Cimi Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Z Baritusa osobiście poznałam szkoleniowców, bardzo fajni ludzie :lol:. Startują w zawodach Obedience. A Gosia jest tu na forum ;). Tu jest ta grupa bokser ;): www.grupabokser.webpark.pl Quote
Bodziulka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 tygra napisał(a):zauważam że ostatnio troszkę spoważniała (niewiele ale tak jakby mądrzeje), poczekam az skończy te 7-8 mies i na szkolenie pójdziemy. Myślaąłm o Baritusie ale jeszcze nie wiem - nie chcę całej Warszawy autobusami z nią objeżdzać. Na boisku szkoły na Czumy odbywają się szkolenia (m.in.PT) prowadzone przez kobietę ze ZK. Quote
tygra Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 jak będę przy kasie rozpoczne poszukiwania, narazie to tylko mogę poplanować sobie :), ale zajrzę na stronkę dzieki, przy czumy widziałam kiedyś jak się uczą :) Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 tygra napisał(a):jak będę przy kasie rozpoczne poszukiwania, narazie to tylko mogę poplanować sobie :), ale zajrzę na stronkę dzieki, przy czumy widziałam kiedyś jak się uczą :) ach ta kasa, człowiek od niej taki uzależniony :shake: , znam to :shake: a mówią że pieniądze szczęścia nie dają :cool3: , Quote
tygra Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 leemonca napisał(a):ach ta kasa, człowiek od niej taki uzależniony :shake: , znam to :shake: a mówią że pieniądze szczęścia nie dają :cool3: , może i nie ale bez nich to też nie dobrze:roll: za wszystko trzeba płacić:placz: a ja spłukana jestem - w sobotę mam urodziny synka i prezenty i torcik a kaski mało:angryy: Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 tygra napisał(a):może i nie ale bez nich to też nie dobrze:roll: za wszystko trzeba płacić:placz: a ja spłukana jestem - w sobotę mam urodziny synka i prezenty i torcik a kaski mało:angryy: właśnie o tym mówię, może jestem materialistką, ale trochę przeżyłam latek i doświadczeń i nikt mi nie powie, że można życ ideałami :shake: , jak dziecko wyciąga rączkę po chlebek a chlebka niet, bo nie ma akurat kaski - to czy można mówić o szczęściu :placz: będę potępiana, ale pieniądz=szczęscie i stabilizacja :cool1: Quote
tygra Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 leemonca napisał(a):właśnie o tym mówię, może jestem materialistką, ale trochę przeżyłam latek i doświadczeń i nikt mi nie powie, że można życ ideałami :shake: , jak dziecko wyciąga rączkę po chlebek a chlebka niet, bo nie ma akurat kaski - to czy można mówić o szczęściu :placz: będę potępiana, ale pieniądz=szczęscie i stabilizacja :cool1: popieram! ale to smutne:placz: Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 tygra napisał(a):popieram! ale to smutne:placz: smutne ale prawdziwe :shake: , a masz jakieś fotki żeby poprawić nastrój?:cool3: Quote
tygra Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 leemonca napisał(a):smutne ale prawdziwe :shake: , a masz jakieś fotki żeby poprawić nastrój?:cool3: nie mam nic nowego ale może dziś coś zrobię jeszcze Quote
Recommended Posts