Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
jaki słodki duet :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

hm hm komus chyba cosik z paszczy wypadło :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tak duecik mam uroczy:loveu:
a wypadło bo jezor za długi:evil_lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To niesamowite jak ta rasa kocha dzieciaki. dziecko i jego potrzeby są dla boksiów tak naturalne.... niesamowite!!! Czy u ciebie też tak jest z Tygrą??? A to zdjęcie - nie mogę po prostu wymiękam:mdleje:

Posted

[quote name='apple']To niesamowite jak ta rasa kocha dzieciaki. dziecko i jego potrzeby są dla boksiów tak naturalne.... niesamowite!!! Czy u ciebie też tak jest z Tygrą??? A to zdjęcie - nie mogę po prostu wymiękam:mdleje:

wiesz Tygra jak na mój gust jest trochę oszukanym "boksiem", ale przyznaje że ma wyczucie do dzieci - z jezykiem tak ale ząbki nie i przedewszystkim jak Łukasz na nią krzyknie że nie wolno zabierać zabawek to zostawia i odchodzi. Na dzieci nie skacze a na dorosłych niestety próbuje.
Dziś zauważyłam że Tygra przerosła odrobinę Brendę i się zdziwiłam że tak szybko
Jutro wstawię nowe fotki :)

Posted

Cimi napisał(a):
A szkolicie się dalej klikerem :razz: ?

przyznam że jakoś zaniedbałam narazie tą sprawę, ale mimo to jest ostatnio trochę grzeczniejsza - jak nie ma psów to nawet się słucha:), ale pracuję nad tym żeby przychodziła nawet w obecnosci psów. Ciężko mi z klikerem bo zazwyczaj mam dwie naraz i jak skupiam się na jednej to druga jest zazdrosna i pcha się ze swoim pychem.

Posted

Cimi napisał(a):
Tak się spytałam, bo zauważyłam kolce. W Warszawie też jest szkoła szkolenia dla bokserów ;).

zauważam że ostatnio troszkę spoważniała (niewiele ale tak jakby mądrzeje), poczekam az skończy te 7-8 mies i na szkolenie pójdziemy. Myślaąłm o Baritusie ale jeszcze nie wiem - nie chcę całej Warszawy autobusami z nią objeżdzać.

Posted

tygra napisał(a):
zauważam że ostatnio troszkę spoważniała (niewiele ale tak jakby mądrzeje), poczekam az skończy te 7-8 mies i na szkolenie pójdziemy. Myślaąłm o Baritusie ale jeszcze nie wiem - nie chcę całej Warszawy autobusami z nią objeżdzać.

Na boisku szkoły na Czumy odbywają się szkolenia (m.in.PT) prowadzone przez kobietę ze ZK.

Posted

jak będę przy kasie rozpoczne poszukiwania, narazie to tylko mogę poplanować sobie :), ale zajrzę na stronkę dzieki, przy czumy widziałam kiedyś jak się uczą :)

Posted

tygra napisał(a):
jak będę przy kasie rozpoczne poszukiwania, narazie to tylko mogę poplanować sobie :), ale zajrzę na stronkę dzieki, przy czumy widziałam kiedyś jak się uczą :)

ach ta kasa, człowiek od niej taki uzależniony :shake: , znam to :shake:

a mówią że pieniądze szczęścia nie dają :cool3: ,

Posted

leemonca napisał(a):
ach ta kasa, człowiek od niej taki uzależniony :shake: , znam to :shake:

a mówią że pieniądze szczęścia nie dają :cool3: ,

może i nie ale bez nich to też nie dobrze:roll:
za wszystko trzeba płacić:placz: a ja spłukana jestem - w sobotę mam urodziny synka i prezenty i torcik a kaski mało:angryy:

Posted

tygra napisał(a):
może i nie ale bez nich to też nie dobrze:roll:
za wszystko trzeba płacić:placz: a ja spłukana jestem - w sobotę mam urodziny synka i prezenty i torcik a kaski mało:angryy:

właśnie o tym mówię, może jestem materialistką, ale trochę przeżyłam latek i doświadczeń i nikt mi nie powie, że można życ ideałami :shake: , jak dziecko wyciąga rączkę po chlebek a chlebka niet, bo nie ma akurat kaski - to czy można mówić o szczęściu :placz:
będę potępiana, ale pieniądz=szczęscie i stabilizacja :cool1:

Posted

leemonca napisał(a):
właśnie o tym mówię, może jestem materialistką, ale trochę przeżyłam latek i doświadczeń i nikt mi nie powie, że można życ ideałami :shake: , jak dziecko wyciąga rączkę po chlebek a chlebka niet, bo nie ma akurat kaski - to czy można mówić o szczęściu :placz:
będę potępiana, ale pieniądz=szczęscie i stabilizacja :cool1:

popieram! ale to smutne:placz:

Posted

leemonca napisał(a):
smutne ale prawdziwe :shake: , a masz jakieś fotki żeby poprawić nastrój?:cool3:

nie mam nic nowego ale może dziś coś zrobię jeszcze