tygra Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 witajcie Kochane !!! Cieplutko witam rownież nowoprzybyłych i zapraszam częściej :). Ależ dziś jest pięknie!!!! Quote
tygra Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 ja rano zapomniałąm okularów przeciwsłonecznych i prowadziłąm z ręką przed twarzą bo tak słonko po oczkach dawało Quote
Agushka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cześć. Ależ były super urodzinki no no no :) Tort jak marzenie i goście . Szczególnie taki mały gość fajny :loveu::loveu: Nie macie dziś kaca po tej imprezie? Ty się słoneczkiem zasłaniasz a może te oczka mrużyłaś bo główka boli?:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 tygra napisał(a):ja rano zapomniałąm okularów przeciwsłonecznych i prowadziłąm z ręką przed twarzą bo tak słonko po oczkach dawało:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to nieźle .....cześć imprezowiczki:multi: Quote
Wyjątek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cześć Beatko w ten cudny dzionek!! :multi: Świetne urodzinki urządziłaś Tygrze. ja mam na jutro trochę co innego w planach- mam nadzieje, że bedzia ładna pogoda :D A co do czapeczek, tortu, świetczki itd- mój TZ chyba by zawałau dostał, albo tez stwierdził, ze mi odbiło:evil_lol: Zobaczymy jak to będzie :) Quote
Agushka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wyjątek napisał(a): A co do czapeczek, tortu, świetczki itd- mój TZ chyba by zawałau dostał, albo tez stwierdził, ze mi odbiło:evil_lol: Hihi Monika, mój i bez tych akcesoriów już dawno stwierdził, że normalna to ja nie jestem jeśli o psy chodzi :) Quote
tygra Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 tak mój nawet sie nie zdziwił specjalnie tylko popukał się w czoło :) (pewnie go glowa bolała albo sprawdzał czy tam coś ma czy echo tylko usłyszy :)) Kaca nie mam ale miałam po sobocie - troszku zabalowałam :) Quote
WinterGirl Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 PARTY do pozazdroszczenia :cool2: Pozdrawiamy [SIZE=3][SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Rinuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 tygra napisał(a):super Alu a teraz reszta fotek :) ale musiala byc impreza:multi::multi::multi: Quote
DORRAG Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cześć:p Proszę jaka z Tygry grzeczna panna podzieliła sie torcikiem:p Quote
leemonca Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dzieńdoberek!!! niezła imprezka urodzinowa była!!! super zdjęcia!!! Quote
tygra Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 nie ma kacyka :) tylko Tygra cierpi na brak wybiegania z powodu cieczki Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 .wowwowow ale czadowa imprezka była ;-) spoznione ale szczere buziaczki dla solenizanki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
BeaC Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Witaj.......................ja gapa nie złożyłam życzeń urodzinkowych...... już się poprawiam ...............super foty .w tych czapeczkach. Że tez one takie cierpliwe..moja baba by sobie nie dała nic wsadzić na łeb:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
tygra Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 dzięki za życzonka nie miały wyjścia - jak Pańcia się uprze to nic nie pomoże :) Quote
Recommended Posts