Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć. Ależ były super urodzinki no no no :) Tort jak marzenie i goście . Szczególnie taki mały gość fajny :loveu::loveu: Nie macie dziś kaca po tej imprezie? Ty się słoneczkiem zasłaniasz a może te oczka mrużyłaś bo główka boli?:evil_lol::evil_lol:

Posted

tygra napisał(a):
ja rano zapomniałąm okularów przeciwsłonecznych i prowadziłąm z ręką przed twarzą bo tak słonko po oczkach dawało
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to nieźle .....cześć imprezowiczki:multi:

Posted

Cześć Beatko w ten cudny dzionek!! :multi:

Świetne urodzinki urządziłaś Tygrze. ja mam na jutro trochę co innego w planach- mam nadzieje, że bedzia ładna pogoda :D

A co do czapeczek, tortu, świetczki itd- mój TZ chyba by zawałau dostał, albo tez stwierdził, ze mi odbiło:evil_lol:
Zobaczymy jak to będzie :)

Posted

Wyjątek napisał(a):

A co do czapeczek, tortu, świetczki itd- mój TZ chyba by zawałau dostał, albo tez stwierdził, ze mi odbiło:evil_lol:

Hihi Monika, mój i bez tych akcesoriów już dawno stwierdził, że normalna to ja nie jestem jeśli o psy chodzi :)

Posted

tak mój nawet sie nie zdziwił specjalnie tylko popukał się w czoło :)
(pewnie go glowa bolała albo sprawdzał czy tam coś ma czy echo tylko usłyszy :))
Kaca nie mam ale miałam po sobocie - troszku zabalowałam :)

Posted

Witaj.......................ja gapa nie złożyłam życzeń urodzinkowych...... już się poprawiam
...............super foty .w tych czapeczkach. Że tez one takie cierpliwe..moja baba by sobie nie dała nic wsadzić na łeb:diabloti::diabloti::diabloti: