e.v.a Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 tygra napisał(a): hahaha ale komicznie wygladaja:evil_lol: 100Lat:multi: :multi: Quote
DORRAG Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Sto lat dla Tygrusi :tort: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
eria Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 to jest piękne!!!!!! trzeba było to zamiast degustacji na konkurs dać!! :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale super imprezka urodzinowa:multi: :multi: Quote
drzalka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 dobry wieczoor, kurde ale impra była.. szkoda ze sie z Leną niewbiłam :D:D Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Tygra ma już roczek :crazyeye: Bosz jak ten czas leci....Ludzie ratunku bo ja się starzeje :placz: Żartuję ;) Wszystkiego Najlepszegi dla Solenizantki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tygruniu kochana :) Bądź kochana i kochaj. Niech Ci nigdy nie zabraknie ciepłego słowa i delikatnej ludzkiej dłoni. Niechaj zawsze na Twoim pyszczku gości psi cudowny usmiech szczęścia :loveu: Żyj długo, zdrowo i szczęśliwie :loveu: Buziaki od Zmoroszelm i od Pysi :BIG::BIG::new-bday::laola::cunao::calus: Quote
bonita Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Wszystkiego Najlepsiego dla Tygrulki:loveu: :laola: :popcorn: :pepsi: :chlup: :drink1: :drinka: :beerchug: :eating: :knajpa: :drinking: :cunao: :santagri: :tort: :BIG: :new-bday: Quote
Kate I Luka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [SIZE="7"]STO LAT, STO LAT Niech żyje Tygra nam :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :new-bday: :BIG: :tort: :bday: :new-bday: :BIG: :tort: :bday: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :laola: :laola: suuuuuuuuper fota :) Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 i my przyłączamy się dożyczeń urodzinowych dla Tygry - wszystkiego najlepszego! Quote
tygra Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 dziękujemy za życzonka :) Alu ślicznie zrobiłaś ten portrecik - dziękuje Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 tygra napisał(a):dziękujemy za życzonka :) Alu ślicznie zrobiłaś ten portrecik - dziękuje nie ma za co , po prostu piękne zdjęcie :loveu:, ja tylko dodałam rameczkę :oops: cieszę się ,że się podoba :multi::multi: Quote
Medorowa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ,,I po Twoim torciku:eviltong:" :eviltong: tygra napisał(a): Z czego to torcik:cool3: :lol: Quote
Kate I Luka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 no niesamowite PARTY ... już widzę minę TZcika na te szaleństwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale fajna imprezka urodzinkowa :multi: Wszystkiego naj dla Tygry :new-bday: :BIG: Quote
Cerber Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 oooo życzę wszystkiego naj naj naszej kochanej Tygruni z Okazji urodzinek :multi: :multi: :multi: świetne urodzinki malutka miała :) Quote
tygra Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 tak suczydła były bardzo zadowolone :) TZ patrzył na mnie jak na kretynkę :) a torcik był niestety puszkowy ale dziewczyny i tak wszamały z apetytem :) dziękuję za życzenia w imieniu mojej małej dziewczynki :) Quote
Imbirka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, :laola::laola::laola: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
tamiczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Widze że już imprezka na całego :loveu: Wszystkiego najlepszego dla Tygruska :loveu: :BIG: :BIG: :BIG: :bday: :bday: :new-bday: :new-bday: :tort: Quote
Kitka20 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wszystkiego naj naj naj lepszego spóźnione życzonka dla Ciebie Tygrusiu Quote
Recommended Posts